Vizslafotózás – Fotózás szívből

10 éve fotózunk kutyákat, több, mint 5000 kutyát fotóztunk már le gazdijával együtt a műtermünkben és különböző rendezvényeinken.

A fotózás számunkra se nem munka, se nem hobbi, nekünk ez az életünk, a szenvedélyünk.

Ahogy az állatok szeretete, és az állatvédelem is természetes része hétköznapjainknak.

Péter eredeti szakmája IT programozó, de hiába szerette a munkáját, volt előtte karrierlehetőség, a gyermekkori vágya, a fotózás jobban vonzotta és 8 éve elért arra a pontra, amikor már úgy érezte, ez már nem csak hobbi, szépen lassan ez lett a főállása. 

Andi könyvelő és pénzügyi területen dolgoztam, de már kezdetektől segítettem Péter fotózásait és rájöttünk, hogy a fotózás területén is jól kiegészítjük egymást, ugyan Péter fotóz, de minden fotózáson én is ott vagyok és segítem, hogy mindenki jól érezze magát és hatékony legyen a munka. 

Több híresség jött el hozzánk a kutyájával

Kovács Patrícia és Károly vizsla 🖤
Nánási Pál és Sári
Nánási Pál
Vigyél Haza naptárfotózás a Macskák szereplőivel
Vigyél Haza naptárfotózás zenészekkel.

Elfogadóak és empatikusak vagyunk magas érzelmi intelligenciával, egyből megérezzük, ha valami nem stimmel, mi is rosszul érezzük magunkat, ha nincsen meg az összhang. Ezért se vállaljuk bárkinek a fotózását. Nem akarunk mindenkit lefotózni.

Nemcsak a fotózáshoz értünk, hanem az emberekhez is, érdekel is minket, hogy mit éreznek, gondolnak.

Elsősorban emberek vagyunk csak ezután fotósok.

Nem csak professzionális szinten csináljuk, hanem oktatjuk is a kutyafotózást.

Ha hozzánk szeretnél jönni fotózás, akkor a csomagok menüpont alatt nézd meg a lehetőségeket.

Nem csak professzionális szinten csináljuk, hanem oktatjuk is a kutyafotózást.

Ha érdekel a fotózás és szeretnél tőlünk tanulni, akkor írd meg, hogy miben szeretnél segítséget.

MENTORÁLTJAINK:

Zita

“Már az első néhány foglalkozás egyértelművé tette, hogy ez a program jóval több és összetettebb annál, mint amilyennek képzeltem.

Tudatosságra, önismeretre sarkall, nem a fotós “tudásomat”, hanem engem, magamat fejlesztjük. Azért jelentkeztem, mert úgy képzeltem, hogy a praktikus, technikai, műszaki ismeretek hiánya miatt nem tudok szintet lépni a képalkotásban. Péter nemcsak elmondta, hogy a jó fotóhoz csak ÉN kellek, hanem nagyon hamar be is bizonyította.

Az én személyemre, érdeklődésemre szabott feladatokkal és beszélgetésekkel irányít önmagam felé. Paradigmaváltó, kontrollzóna-elhagyó élmény. Az online foglalkozásokon nagyon sok minden szóba kerül, a gyakorlati alkalmak pedig állati izgalmasak és mindenbe betekintést kapok.

Nincs itt titok: csak én, és sok segítséget kapok a megfejtéshez. Az első hét végén elkerekedett szemmel kérdezem: mi lesz még itt?! 😀

Judit

“Több, mint 15 éve hobbi-fotózom. Ez egy olyan szenvedély, amit az örök kíváncsiság és alkotásvágy mozgat. Kíváncsiság a legújabb technikák megismerésére, új helyszínek, témák felfedezésére, inspiráló fotóstársak követésére. Az ember sosem tud elégedetten hátradőlni azzal a gondolattal, hogy nincs mit tanulnia tovább.

Az elvégzett amatőr fotósiskolák, a szakképzés, OKJ, a workshopok, az online platformok mind kiváló lehetőségei a magasszintű önképzésnek. Egy valami hiányzik belőlük: az az egyénre szabottság, ami viszont egy speciális érdeklődési terület, egy egyéni stílus esetében, vagy egy saját üzleti elképzelés megvalósításához elengedhetetlen.

Számomra ezt a hiányt pótolja a Vizslafotózás Mentorprogram.

Péter meglepő érzékkel, pedagógiai vénával, figyelemmel és türelemmel fordul a tanítványokhoz. Rengeteg elméleti feladat és gyakorlati lehetőség ömlik egyszerre ránk, aminek mindig van látható eredménye és tanulsága is egyben. Ezzel olyan lendületet ad az embernek, amivel kiteljesedhet a fotós pályáján, akár amatőr, akár professzionális szintre készül.”

Csicsi

Mindenkinek ajánlom a mentorprogramot, aki egy erős, intenzív gyakorlatot szeretne elsajátítani mind stúdió, mind pedig kültéri fotózás terén.

Kezdő fotós végzettséggel a zsebemben jelentkeztem a programra, de még csak véletlenül sem hittem volna, hogy ilyen hatalmas fejlődésen megyek keresztül a világítások, modell beállítások, valamint az egyéb fotózással kapcsolatos dolgokat illetően.

Ha attól tartanál, hogy miként fogsz kijönni Péterrel és Andival, akkor nagyon gyorsan engedd el minden kételyedet, mert elképesztően családias hangulatban, de mégis a szakmaiságot előtérbe helyezve zajlottak az online és a személyes (gyakorlati) találkozások is.

Egy őrülten jó kis csapatot sikerült alkotnunk a többi mentortársammal együtt, akikkel minden egyes alkalom nagyon szuper élményeket hagyott maga után. Ha azon gondolkozol, hogy miként és hol tudnál fejlődni a leggyorsabban és legprecízebben, valamint hol találod az erre legalkalmasabb embereket, akkor nem kérdés: Vizslafotózás

Anna

“Kedves Andi és Péter!
Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni!

KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek!
KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek!
KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ!
KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt!
KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam!

A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

Andi

Évek óta kacérkodok a fotózással, de valhogy a képek nem sikerültek olyanra, mint szerettem volna! Petiéknél voltunk többször fotózáson és nagyon tetszett az összes kép (soha nem tudtam csak a csomagban szereplő képek mennyiségét választani 😃) kérdeztem is tőle, hogy nála esetleg nem lehetne tanulni, mert szeretném tudni jól használni a gépemet. Elsőre a workshopon tanultam, amit nagyon szerettem a társaság és Petiék miatt, rengeteg új információval lettem gazdagabb és egyre jobb képeket készítettem. Mikor elindult a Mentorprogram az első voltam aki jelentkezett! Hihetetlen sokat tanultam és nem tudok Petinek elég hálás lenni, hogy elindultam a fotózás útján ami már lassan több, mint hobbi! Köszönöm Andinak és Petinek

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Külön fotózásra is szeretettel várunk.

170 nm-es kifejezetten kutyák fotózására kialakított műtermünk van Budapesten, a XIII. kerületben.

Kültéri, vagy műtermi fotózás csomagokkal várunk. Veresegyház-Vác-Dunakeszi régióban ingyenes kiszállás.
CSOMAGOK

Olvass bele a BLOGUNKba.

Olvass bele a BLOGUNKba.