Rólunk

Göblyös Andi és Péter
Telefon: +36 30 436 1420
Email: info@vizslafotozas.hu
Facebook: www.facebook.com/Vizslafotozas
Műterem: Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 39-49.

Miért éppen “Vizslafotózás”?
Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni :) Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterembe :)

A nagy családi fénykép - Mi és a fiúk, Füge és Oszkár

A nagy családi fénykép – Mi és a fiúk, Füge és Oszkár

 

Fem3Cafe TV riport
Ha szeretnél egy kicsit jobban megismerni nézzed meg a Fem3Cafe műsorában készült riportunkat, ahoava a fiúk is elkísértek.
KLIKK a videóért!

Fem3Cafe_riport

 

Vous lányok is jártak nálunk

“… a Vizslafotózás ezúttal azt is bebizonyította, hogy nincs az a kutyus, akiben ne lehetne meglátni a szépséget. A stúdió falán lévő képek is ezt bizonyítják: legyen szó bármilyenfajta, méretű, életkorú kutyáról, mindegyikük más miatt szép.
Mindenki házi kedvencében ott rejlik a lenyűgöző fotók lehetősége. Csak ki kell hozzá várni a pillanatot. Péterék pedig kivárják.”
A teljes cikk: KLIKK

 

Családi Lap cikke:
KLIKK a nagyobb képért
csaladi_lap_vizslafotozas_kutyafotozas

 

Az RTL Klub Híradóban is benne voltak a Vigyél Haza naptárjába készített képeink:
https://rtl.hu/rtlklub/hirek/nemetjuhasszal-pozolt-cseh-laci

RTLhirado

 

Az első önálló kiállításunk 2017. májusában:
“Négylábú Hungarikum, avagy nemzeti kincsünk a magyar vizsla”
https://www.facebook.com/events/1866911303565797/
Kiallitas

 

Olimpikonokkal és paralimpikonokkal készült el a 2017-es Vigyél Haza Alapítvány naptára.
VigyelHaza_naptar_Vizslafotozas


Vizslafotózás falkája

Füge

Füge kiskora óta velünk van, egy véletlen alomba született, pár hetesen már kiválasztottuk őt, a mellkasán levő foltjáról tudtuk beazonosítani. Alig vártuk, hogy 8 hetes legyen és elhozhassuk. Örülünk, hogy Fügéről sok kiskori képünk van, néha-néha elővesszük és gyönyörködünk benne. Öröm volt látni felnőni Fügikét, de ha most vállalnánk még egy kutyát biztosan az is örökbefogadott/mentett lenne, mint Oszi.
Rendkívül érzékeny, finom, kecses kutya, aki nagyon tudja, hogy mit szeretnénk tőle. Nem tud túl sok trükköt, de amire büszkék vagyunk, hogy kézjelre tud ugatni :) Füge idén már 9 éves lesz. Az állatorvosunk mostanában rákérdezett, hogy ő ugye senior tápot eszik már?? Hüledeztünk, hogy de hát miért enne nagypapa tápot.. Már elkezdett őszülni a tappancsainál és a pofáján is egyre több fehér szőrszál van. Ő a MI első kutyánk!


Oszkár
Oszkár utcagyerek volt, befogadtuk, az M3-as autópálya mellett találtuk és vittük haza. Vagyis először az orvoshoz mentünk vele, néztünk chip-et, ami természetesen nem volt, így egyből kapott egyet már a mi nevünkre regisztrálva. Talán már ekkora eldőlt, hogy ha nem lesz meg a gazdája, akkor velünk marad… 6 éve van velünk és borzolja néha az idegrendszerünket. Tökéletes ellentéte Fügének, akaratos, nyomulós, mindenen átgázolós, mindeközben persze ő is rendkívül cuki, szeretetre éhes, tolat be az ölünkbe és nem utolsó sorban csodaszép :)

A vizsláink sokat lébecolnak a műteremben, de kutyás fotózások ideje alatt sajnos szitterre kell bíznunk őket, hogy hatékonyabban mehessen a munka.

Mi (Andi és Péter)

Közösen visszük a Vizslafotózást, a fotózásokon mindig ketten vagyunk, hogy minél gördülékenyebben menjenek a dolgok és hogy gazdi és kedvence mindent megkaphasson nálunk. Több, mint tíz éve egy pár alkotunk, ismerjük már egymás minden rezdülését, vidámak, végletekig optimisták vagyunk és persze imádjuk a munkánkat! :) A fotózások mindig jó hangulatban telnek és ebben a kutyák óriási segítségre vannak. A nem kutyás fotózásoknál szinte mindig asszisztálnak nekünk és segítenek oldani a hangulatot.


Nem csak kutyákat és más kisállatokat fotózunk itt, hanem családi, gyerek, portré, esküvői fotózások is szoktak lenni nálunk.

STÚDIÓ

Saját műtermünk van, ahol bármikor tudunk fotózni, nem függünk senkitől. 

Budapesten, a XIII. kerületben található, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is, 1 percre van az M3-as autópálya bevezető szakaszától és a Hungária körúttól.
Pontos címünk: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.
20160902_165701-1
vizslafotozas_terkep

Videós segítség: 

 

Nálunk jártak:

Tóth Vera
Toth_Vera_Mila_Lola_Carlos_kutyafotozas

Kovács Patrícia, Károly, Janka
KovacsPatricia_Karoly_Janka_kutyafotozas_Vizslafotozas KovacsPatricia_Karoly_kutyafotozas_Vizslafotozas

Keresztes Ildikó
Keresztes_Ildiko_Liza_kutyafotozas

Tolvai Reni
Tolvai_Reni_Luxy_kutyafotozas_2

Kulcsár Edina
Kulcsar_Edina_Csoki_kutyafotozas Kulcsar_Edina_Csoki_kutyafotozas_2

Rólunk írták:
H.Ági:
“A fotós nagyon türelmes volt a kerge kutyánkkal :) Szuper képek készültek! Nyáron újra megyünk :)”

R.Anikó:
“Fantasztikus ügyes fotós, jó hangulat.Szuper képek!”

L.Villő:
“Itt mindenki imadja a kutyákat, a kutyákrol igy szuper képek készülnek ♥ csak ajanlani tudom”

S.Anita:
“Annyira jô kèpeket csináltatok Lukrèciárôl,hogy bár itt fekszik mellettem,de megnèzem a kèpeket is mindennap!”

G.Anna:
“Legszuperebb fotós, fantasztikus képek, jó hangulat :)”

V.Erzsébet:
“Nagyon szuper képek készültek a cicáinkról, pedig nem haverkodós egyik sem. Alig várom már, hogy bekeretezve a nappali díszei legyenek! Köszönjük! :)”

B.Ilona:
“Hihetetlen turelemmel, profizmussal, kreativ otletekkel telt a fotozasunk ma :) Nagyon orulunk es nagyon varjuk a kepeket! Koszonunk mindent!”

M.Virág:
“Nagyon jól éreztük magunkat. Kutyusra és gazdira egyaránt figyeltek. Köszönjük!”

H.Éva:
“Szenzációs képek készültek Bendegúzról és persze rólunk is, köszönjük!!!”

M.Csilla:
“Zselyke ajándéka, egy műtermi fotózás! Profi fotóssal, jó hangulatban! :) Köszönjük <Vizslafotózás

K.Angi:
“Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat Kaviccsal szerdán :) Nagyon elfáradtunk és nagyon várjuk a képeket :)

P.Irén:
“Szeretném megköszönni a Vizslafotózásnak azt a csodálatos karácsonyi fotókönyvet amivel könnyeket csaltak a szemembe.(És a családoméba is!) Boldog békés ünnepket kívánok! <3″

P.Erika:
“Szépséges kisbabánkról a Vizslafotózás csinált remek képeket.  Gyerekőcöket és kutyákat … persze nem csak vizslát :)”

M.Ágnes:
“Nagyon jól éreztük magunkat! A képek nagyon jók, nehéz a választás.”

K.Ági:
“Nagyon jól éreztük magunkat, bár ki is fáradtunk. De hagytátok szárnyalni a családot. A fotók eszméletlenül jól sikerültek, mindenki boldogan látja magát viszont. És ez nagyon nagy szó.”

K.Viki:
“Szuper jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

F.Cili:
“Jól éreztük magunkat minden segítségeket megkaptunk, hogy jó képek készüljenek. Porthossal és velem is profin bántatok :-) Igazán barátságos légkör, ami igazi profizmussal társult. Igazán jó volt, hogy milyen ötletességgel és segítőkészséggel váltottatok műtermi fotózásról kültérire, csak azért, hogy a kedvünkbe járjatok. Nem nézegettétek az órát, ránk áldoztatok annyi időt, amennyit szükségesnek tartottatok ahhoz, hogy szuper képeket tudjatok készíteni.”

M.Nóri:
“Jól éreztük magunkat, minden szuperül ment. Nara nem mindig akarta azt, amit mi, de így is remek képek készültek! Csodáltuk a sok türelmet, ahogy egy hiperaktív beagle-hoz álltatok. Tetszett a műterem is, nagyon jó tágas és tényleg kutyabarát! :-)”

É.Eszter
“Nagyon szépen köszönjük a képeket!Szuperül éreztük magunkat, Lujzi úgy elfáradt, itthon már csak aludt (na jó, mi is…):))”

F.Ildikó:
“Nagyon köszönjük a keddi fotózást, nagyon jól éreztük magunkat közben és utána is; azóta is emlegetjük minden pillanatát. Steffl a kocsiban úgy aludt, mint a bunda, de Levivel se volt gond ilyen téren. :) -már hazafelé sem.”

K.Edit:
“Húúúúúú…. egy zseni illetve zsenik vagytok :-) :-) :-) Annyira jók lettek a képek. Ezerszer is köszönjük :-)”

 

Kipróbálnád te is magadat? Nézz szét a csomagjaink között.