Médiamegjelenések, visszajelzések

Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést!

Ügyfélvélemények

“Úristeeeeen de jók lettek a képek .
Annyira Mi vagyunk és annyira Ők, hogy az elmondhatatlan :))).

Minden várakozásunkat felülmúltátok és nagyon jól éreztük Magunkat Mindannyian 🙂. Az ebek részéről még egy kis bóbiskolás is belefért, ami nagy szó.

Korábban nem jártunk fotózáson, mert nagyon műnek tartottuk legfőképp amiatt, hogy igyekeznek tökéletesnek beállítani mindenkit, holott ezzel ártanak a legtöbbet. A bemutatkozásotokat olvasva viszont efelől minden kételyünk elszállt .

Üdítő a mai világban olyan szakemberekre találni, akik az őszinteséget képviselik és vallják a tökéletlenség tökéletességét. Soraitokat olvasva elképesztő bizalom támadt Bennünk Irányotokba, mely által éreztük, hogy itt a helyünk.

Hihetetlenül gyorsan és nagyon jó hangulatban repült el az idő. Fantasztikus volt látni, ahogy csillogó szemmel dolgoztok, ahogy megragadjátok a lényeget és ahogy Ránk tudtok hangolódni. Igazi felüdülés ez a mai világban és egyben nagyon nagy kincs is. A végtelen türelmetekre pedig szavak sincsenek .

Döbbenetesen jó volt átnézni a képeket a fotózás után. Ahhoz képest, hogy nyers képek, Nekünk már-már így is tökéletesek . Átsüt rajtuk, hogy Ti is látjátok azt Fügében és Álmosban, amit Mi, pedig most találkoztatok Velünk először .

Hálásan köszönjük Nektek ezt a csodálatos élményt és hamarosan jelentkezünk a választásokkal.
Addig is a legjobbakat kívánjuk Nektek !
Szeretettel,
Erika, Balázs, Álmos és Füge”


A férjemet szülinapján ajándékként leptem meg a fotózással. Biztos voltam benne, hogy örülni fog neki, hogy kutyagyermekünkről képek készülnek, azzal kapcsolatban viszont kétely volt bennem, hogy ő mennyire fogja élvezni a fotózást. Nem igazán szeret a középpontban lenni, inkább csendes megfigyelő a közösségi eseményeken. Viszont már a megérkezésünk után pár perccel kiderült számomra, hogy semmi gond nem lesz. Valahogy mindketten olyan nyitottsággal, olyan kisugárzással fogadtatok minket, mintha már régóta ismernénk egymást, szinte kitaláltátok mit szeretnénk, illetve mi lenne jó nekünk. Így teljesen nyugodtan, családias környezetben kezdődött a fotózás.

Amikor megszületett az ötlet, hogy fotózást kap ajándékba elkezdtem az interneten kutakodni, hogy milyen lehetőségek vannak. Végig néztem a honlapokat és a közösségi média felületeket. Hamar kiderült számomra a vélemények és ajánlások alapján, hogy nálatok profi kezekben leszünk. Emellett fontos volt az is, hogy Csocsoról szerettünk volna elsődlegesen képeket, a referenciák alapján pedig egyértelmű volt, hogy a kutyás fotózásban profik vagytok.

Csakis pozitív élményekről tudok/tudunk beszámolni a fotózásról. Már az első percekben kiderült, hogy „jó kezekben” vagyunk. Velünk és Csocsoval is profiként bántatok, a jó hangulat már az elején kialakult.

Csocsoról tudni kell, hogy előfordul vele, hogy ha valaki nem szimpatikus neki vagy egyszerűen nem kelti fel a figyelmét, akkor nem foglalkozik vele. Hiába próbál vele játszani, felvenni a kapcsolatot egyszerűen ott hagyja. Ezzel kapcsolatosan volt egy kis félelem bennem, hogy ha esetleg ez előfordul, akkor, hogy tudjuk majd fotózás közben motiválni. Ez viszont abszolút nem következett be, sőt! Ahogy találkozott veletek már ment barátkozni, játszani, vitte a labdáját is. (Ami nagyon nagy szó az ő esetében! )
Ez a pozitív hangulat és Csocso részéről a barátkozás az egész fotózás alatt megmaradt. Péter profin kötötte le a figyelmét, érezte, hogy mikor kell szünet vagy éppen mikor kell még kicsit „kitartani” és meglesz a tökéletes kép. Látszott Csocson, hogy élezi, már-már azt láttuk rajta, hogy pózol és élvezte, hogy a középpontban lehet. Mi nagyon örültünk neki, hogy nem voltak erőltetett és beállított képek, minden nagyon természetesen zajlott végig.

A képek visszanézésekor az első, ami igazán feltűnt, hogy természetesek. Saját magunkat láttuk a képeken, ami szerintünk talán az egyik legfontosabb. Ha itthon kitesszük a falra, vagy lementjük a telefonunkra akkor is örömmel nézünk rájuk, mert az jut eszünkbe, hogy milyen jó élmény volt és a képekről visszaköszönő kutya és személyek mi magunk vagyunk.
A képek kiválogatásában pedig nehéz dolgunk volt. Elkezdtük a retusálásra szánt képeket bejelölni, majd azt vettük észre, hogy már majdnem százhoz közelít a számuk. Szinte csak olyan képek készültek, amit bármikor szívesen visszanézünk és kiteszünk az otthonunkban.

Ölelés,
Zsófi


Először is engedjétek meg, hogy megköszönjük a fotózás minden percét.

Némi aggodalommal érkeztünk hozzátok, ám az érkezés után pár perccel mi már úgy éreztük magunkat, mintha hosszú kihagyás után a barátainkkal ott folytatnánk a beszélgetést ahol korábban abbahagytuk.
Köszönjük a mérhetetlen türelmeteket, segítőkészségeteket és tanácsaitokat! Az, ahogy Murphyt kezeltétek megnyugtató volt mind a kettőnk számára.

Mint tudjátok a mi kapcsolatunk Murphyvel nem indult egyszerűen. A tőletek kapott képeken látva a mérhetetlenül szép és makacs labradorunkat, a szívem leírhatatlan boldogsággal telik meg.
Bármilyen eleven, szófogadatlan, ő a mi szemünk fénye és azt hiszem ez a képeken is megmutatkozik. Rég nevettünk annyit saját magunkon mint nálatok a fotózáson, köszönjük hogy fesztelen és felszabadító légkörrel fogadtatok minket.

Évek óta terveztem, hogy egyszer elmegyünk hozzátok egy fotózásra. Nem hiszem, hogy meglep titeket, ha azt mondom boldog vagyok, hogy elmentünk. Valahol azt kívánom, bár előbb letettem volna minden félelmemet, hogy mit fog az én tornádó kutyám művelni veletek/nálatok.

Mi lelkesen kacagtunk veletek indulás előtt, hogy szerintünk nem fáradt le a négylábú. Csatolom azt az csillogó mosolyt melyet egész szombaton a kanapén mutatott nekünk. (ps: aznap már nem kellett sétálnunk vele)

Nem nagyon köszönök,mert azt hiszem még találkozni fogunk veletek. 🙂

Hálásán köszönjük mind a fotózást, mind a képeket!

Murphy, Krisztián és Adri


“Én nagyon élveztem minden percét a fotózásnak, közvetlen hangulata volt, mintha már nagyon régóta ismernénk egymást. Pétert egy végtelenül nyugodt, Andit pedig egy nagyon életvidám emberként ismerhettem meg. Még engem is tanítottatok, hogyan kell kommunikálnom Leiával, ő pedig szintén nagyon megkedvelt Titeket, miután feltűnt neki, hogy mindig van nálatok egy kis jutalom 😃

Hihetetlenül pozitív személyiségeket ismertem meg Bennetek, szinte végig csak a mosolyra emlékszem, valamint arra, hogy valóban meg szerettetek volna ismerni minket és azt átadni a képekben, milyenek is vagyunk mi így együtt.

A fotókat átnézni meg nagyon szívmelengető érzés volt, mi nagyon ritkán tudunk Leiáról elkapni képeket, mert elfordul, végre láthattam Őt így is. Együtt pedig ezek az első igazi képeink, amik így még az átlagosnál is különlegesebbek. Olyan érzés volt, ami után csak megkerestem a kutyusom és megölelgettem. “


“Szenzációsak vagytok! Olyan jó volt veletek ismét. A gyerekek nagyon nagyon jól érezték magukat, ez látszik a fotókon is!

Borzalmasan nehéz volt választani a jobbnál jobb képek közül…
Üdv: Anikó, Leo és Milán”

Fontosabb médiamegjelenések

Az RTL Híradóban 2016-ban.
Cseh Laci

Több száz ajánlás és pozitív visszajelzés a gazdiktől.

Mit írnak a gazdik, akik megtapasztalták a Vizslafotózás élményt?

Kedves Andipeti és Petiandi! <3 Csak gratulálni tudok Nektek a végeláthatatlanul sok lelkesedésetekért, profizmusotokért és az égető fokon izzó energiátokért! Tudtam, hogy biztos nagyon érdekes és élvezetes lesz, de mégis meglepett, hogy mennyire másként volt izgalmas és változatos! A szervezéssel és előkészítéssel kapcsolatos minden részletre kiterjedő informálásotok is csodálatraméltó: a térkép, az emlékeztető e-mail, sms, mérhetetlen figyelmességre vall!

Nálunk jártak

Önálló fotókiállítások

Négylábú Hungarikum – avagy nemzeti kincsünk a magyar vizsla – Göblyös Péter fotókiállítása 2017.

Álmok és Ábrándok – Göblyös Péter fotókiállítása 2018.


Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/1671107312948534/

Végre Otthon – Göblyös Péter fotókiállítása 2018.

https://www.facebook.com/events/462671590813930/

Társ a mindennapokban – Göblyös Péter fotókiállítása

Projektek

Nánási Pál és Saci

“Macskák a kutyákért” – Jótékonysági naptár fotózása a Macskák musical szereplőivel és a Vigyél Haza Alapítvány védenceivel. 

https://youtube.com/watch?v=cAifrEg70uk%3Frel%3D0%26modestbranding%3D1%26controls%3D1%26showinfo%3D1%26fs%3D1%26wmode%3Dtransparent
https://youtube.com/watch?v=yimG-giiPUA%3Frel%3D0%26modestbranding%3D1%26controls%3D1%26showinfo%3D1%26fs%3D1%26wmode%3Dtransparent
https://youtube.com/watch?v=aR_irx-o4B8%3Frel%3D0%26modestbranding%3D1%26controls%3D1%26showinfo%3D1%26fs%3D1%26wmode%3Dtransparent
https://youtube.com/watch?v=fFDatLo_A48%3Frel%3D0%26modestbranding%3D1%26controls%3D1%26showinfo%3D1%26fs%3D1%26wmode%3Dtransparent

Kutyafotózások az IKEA-ban
Több, mint 600 boldog kutyát és gazdit fotóztunk mindegyik IKEA áruházakban.

2018. IKEA Örs vezér tere

2018. IKEA Örs vezér tere

2018. IKEA Soroksár

2018. IKEA Soroksár

2019. tavasz – IKEA Soroksár

2019. karácsony – IKEA Soroksár

2019. karácsony – IKEA Örs vezér tere

2019. karácsony – IKEA Budaörs

Gazdi Akadémia
A legnagyobb példányszámú kutyás print magazin

Borzasztóan büszkék vagyunk a saját magazinunkra, amely 20 000 példányban jelenik meg, és a gazdi számára ingyenesen érhető el nyomtatott formában.

Ha hirdetnél, akkor itt találsz róla bővebb információt:
https://vizslafotozas.hu/gazdiakademia/