Segítünk

Néhány hete vágtunk bele a mentorprogramunkba, és már most nagyon sok pozitív élményünk van nekünk és a résztvevőknek is.

Nagyon rég érlelődött bennünk a gondolat, hogy milyen módon tudnánk átadni a teljes tudásunkat és összes tapasztalatunkat a leghatékonyabban módon az érdeklődöknek.
Kitaláltunk egy rendszert, de még egy nagy döntést is meg kell hoznunk. Ha igazán jól akarjuk csinálni, akkor a fotózásainkból vissza kell venni, hogy teljes erővel az oktatásra tudjunk koncentrálni. Ez volt a legnehezebb döntés számunkra, sok álmatlan éjszakát okozott.
Mi csak speciális munkákat vállalunk el, viszont a tanítványok örömmel vállalnak fotózást a mi felügyeletünkkel.

Elsők között csatlakozott Anna, aki a haladó workshop elvégzése után vágott bele a programba. Nagyjából most járhatunk a felénél, és elérkezett az idő, hogy éles szituációban is kipróbálja magát. Olyan gazdikat kellett fotóznia, akikkel akkor találkozott először.

Ő is megtapasztalta, hogy milyen összetett egy ilyen fotózás. Egyszerre kell a gazdikkal kommunikálni, miközben a kutyát is instruálod és figyelsz minden apró részletre, mindezt úgy, hogy közben szuper képek készüljenek és mindenki jól érezze magát. A sok gyakorlás és beszélgetés már meghozta az eredményt.

Az a célunk, hogy minél több fotósnak tudjuk segíteni a gyakorlati piaci tudást megszerezésében, hogy magabiztosan vállalhassanak el bármilyen családi fotózást.

Ha Te is szeretnél csatlakozni, írj nekünk üzenetet.