Miért éppen mi?

Mi hétköznapi kutyákat és gazdikat imádunk fotózni, akikben látszólag nincsen semmi különös, de csak látszólag. 

Minden kutya és gazdi egyedi. Nem számít ki hogyan néz ki.

Meg szeretnénk mutatni a kutyáddal való szoros kapcsolatodat és a lelketeket szeretnénk megörökíteni.  


Milyen kutyával jöhetsz fotózásra?

A tökéletes modell kicsi, vagy nagy, vagy kölyök, vagy öreg, vagy neveletlen, vagy díjnyertes, vagy kócos, vagy jólfésült, vagy barátságos, vagy félénk, vagy fajtatiszta, vagy keverék, vagy fekete, vagy fehér, vagy rövidszőrű, vagy bozontos. Bármilyen kutyáról tudunk jó képeket készíteni!

Mi a titkunk? Nem tárgyként kezeljük a kutyát, hanem kapcsolatot alakítunk ki velük, hiszen egy jó portréhoz elengedhetetlen a fotós és a kutya közötti lelki kapcsolat.

Nem szükséges semmilyen előképzettség a fotózáshoz, se a kutyus, se a gazdi részéről, nem a díjak, a papírok számítanak, nem attól lesz különleges a kapcsolatotok. A kutyád, a négylábú társad, aki örökké szeretni fog!

Mi kizárólag családtagként tartott kutyákat fotózunk!

Hallgasd meg a podcast-ünket a témáról a Vizslafotózás Podcast csatornánkon:

Mit mondanak rólunk korábbi „modelljeink”?

Marosy Franciska

Kvixi

Nagyon jól éreztük mindhárman magunkat a fotózáson. Szuper képek készültek, amelyek megmosolyogtatnak újból és újból minket. A fotózás közvetlen, barátias hangulatú, az ember minden gátlását le tudja vetkőzni. Mindenképpen jövünk még!
Az volt a legnagyobb félelmem, hogy a férjem nem fogja élvezni a fotózást és hogy rólam szörnyű képek fognak készülni. Szerencsére egyik aggodalmam se jött be. 🙂 Férjem talán még nálam is jobban élvezte a fotózást. 🙂


Marosy Franciska - Kvixi

 Pandúr Ági és Laci 

 Fester és Indy 

"Nagyon nagyon köszönjük a csodás képeket és a még csodálatosabb élményt!

Magam sem hittem volna, hogy ilyen jól érzem majd magam, arra meg pláne nem számítottam, hogy már másnap vágytam vissza egy újabb fotózásra 🙂 Egész biztosak vagyunk abban, hogy találkozunk még! Medve, a szupermodell már nagyon be van sózva!
Az meg pláne baromi jólesik nekünk, hogy ennyire szeretitek ti is ezeket a fotókat és élveztétek a fotózást! Mi ezzekkel roadshow-zunk lassan 3 hete és mindenki oda van meg vissza.

A két kis szaros azonnal kinyomtatott képe meg már a fotózás utáni hétfőtől itt figyel az asztalomon"


Pandúr Ági és Laci - Fester és Indy

Puskás Laura

Lucky

Hihetetlenül pozitív élményként éltük meg a vasárnapot, én azóta is eufórikus állapotban vagyok! 😀

Amennyire féltünk tőle, főleg Norbi, olyannyira jól éreztük magunkat! Már a műterem hangulata megfogott minket, meg a kedves fogadtatás! 🙂 Nagyon kedves és pozitív kisugárzású emberek vagytok, ami rengeteget segített abban, hogy feloldódjunk és jól tudjuk magunkat érezni!

Látni és érezni, hogy szeretitek a munkátokat és ez hihetelen energiával jön át! Többen is mondták tegnap a képeket nézve, hogy az a jó benne, hogy látszik az őszinte boldogságunk rajta, ami szerintem sok műtermi képről/ből hiányzik! Szerintem ez is a Ti érdemetek!

Lépten-nyomon, mindenkinek ajánlani fogunk titeket!

És nagyon reméljük, hogy nekünk is lesz még szerencsénk hozzátok! Ha elhatározzuk magunkat, hogy összeházasodjunk, mindenképpen szeretnénk, ha Ti örökítenétek meg azokat a pillanatokat is!


Puskás Laura - Lucky

Hiperaktív vizslákon edződtünk, de nem csak vizslákat, bármilyen kutyát, kisállatot örömmel fotózunk.
Műtermünk teljesen kutyabarát, kutyusodról az ajtóban lekerül a póráz, szabadon körbeszaglászhat, az összes kanapét kipróbálhatja! A kutyád folyamatosan részt vesz a fotózáson, mindig ő van a középpontban és nem csak róla készítünk képet, a közös gazdis képek is fontos részét képezik a vidám hangulatú fotózásnak.
Biztosak vagyunk, hogy  a Te kutyádról is gyönyörű képeket tudunk készíteni és erre 100% garanciát vállalunk.