Szeretettel várlak pénteken (2024.01.05.) a privát műtermünkbe a szakmai nyílt napunkra.

Ha érdekel a fotózás művészete, különösen a kutyafotózás, és szeretnél betekintést nyerni abba, hogyan tudjuk ezt szenvedélyünket életformává alakítani már több mint 10 éve, akkor ez a rendezvény neked szól!

Mindenkinek van egyedi története és útja. Mi szeretnénk megosztani a miénket veled: hogyan teremtettünk boldog alkotói életet, hogyan tudunk folyamatosan megújulni, és mi mindent tanultunk a kutyafotózás során. Hiszek abban, hogy a változás először a gondolkodásmódban kezdődik, és ha megérted ezt a folyamatot, te is képes leszel átalakítani az életedet, kilépni a mókuskerékből, és követni a saját utadat.

A változás gyakran ijesztőnek tűnhet, különösen, ha életünk megszokott keretei között mozgunk. Sokan úgy érzik, beleszülettek, vagy belekerültek egy mókuskerékbe, ahol nap, mint nap ugyanazokat a rutinokat ismétlik, és úgy tűnhet, hogy nincs kiút. De valójában van! Az első és legfontosabb lépés a változáshoz a gondolkodásmódunk megváltoztatása.

Abban hiszek, hogy a gondolkodásmódunk határozza meg, hogyan látjuk a világot, hogyan reagálunk a kihívásokra, és hogyan formáljuk az életünket.

A mentorprogramban, amelyet vezetek, az egyik legfontosabb célom, hogy megmutassam, hogyan lehet átformálni a gondolkodásmódot. Ezen új szemléletmód révén jobban megértheted és kihasználhatod a gondolataid erejét. Megtanulhatsz úgy tekinteni a világra, hogy az ne legyen terhes vagy stresszes, hanem egy sor lehetőséget és kihívást kínáljon, amelyekből növekedhetsz és fejlődhetsz. A gondolkodásmódváltás nem csak arról szól, hogy eltávolodj a mókuskeréktől, hanem arról is, hogy felismerd és megvalósítsd azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy valóban boldog és teljes életet élj.

A mentorprogram során tehát nem csak a technikai tudásra összpontosítunk, hanem arra is, hogyan nyílj meg új perspektívák előtt, hogyan láss és alkoss másképp. A cél, hogy felszabadultabbá, öntudatosabbá és kreatívabbá válj, miközben valódi változást hozol az életedbe, és képessé válj arra, hogy saját sorsod irányítója légy.

Gyere el és találkozzunk személyesen! Link a kommentben.
Péter