Az alkotói út nem rózsaszín köd és nem is egy könnyű séta a parkban.

Az alkotói út nem rózsaszín köd és nem is egy könnyű séta a parkban.
A mentorprogramom nem a megúszósoknak való. Itt nincsenek trükkök, nincs helye a kamuzásnak vagy az elbújásnak a csoport mögött, minden nyíltan és őszintén történik.

Sokan pont emiatt nem mernek egyéni képzésre jelentkezni. Itt nem lehet csak úgy “lébecolni”, itt a valós fejlődésen van a hangsúly, nem a látszaton. Ez a program azoknak szól, akik valóban készen állnak a változásra, akik tényleg fejleszteni akarják magukat.

Itt nem az számít, honnan indulsz, hanem az, hogy hova akarsz eljutni, és mennyire vagy hajlandó dolgozni ezért.

A bizalom kritikus eleme a mentorprogram sikerének. Ezért is tartok egy ingyenes, kötelezettségektől mentes konzultációt a program előtt, hogy meggyőződjünk arról, hogy a valóban elkötelezett vagy-e a fejlődés mellett, megvan-e közöttünk a kémia, megvan-e a bizalom mindkét fél részéről. Nem lehet csak úgy “beugrani”. Ha nem bízol bennem, ha nem vagy nyitott a változásra, akkor ez a program nem neked való. Idővel úgyis kiderülne, jobb, ha nem pazaroljuk egymás idejét.

Számos fotóssal beszélgettem már a négy év során, sokan csatlakoztak hozzánk, és közösen dolgoztunk a fejlődésükön. De egy dologban mindenki egyetért: csak akkor érdemes belekezdeni, ha készen állsz szembenézni önmagaddal, a hibáiddal és a kihívásaiddal.

A mentorprogram nem csak egy tanulási folyamat, ez egy utazás önmagad felé, ahol a legnagyobb kihívások és a legnagyobb növekedési lehetőségek rejlenek. Ha készen állsz arra, hogy valóban változtass, ha szeretnéd kiaknázni a benned rejlő potenciált és szembenézni a valósággal, akkor várlak szeretettel.
– Péter