Névválasztás

Egy új vállalkozás születésekor döntő fontosságú a névválasztás.
Ezzel találkoznak elsőként az emberek, ezt jegyzik meg.

Hogy mi hogyan választottunk nevet és miért lett pont Vizslafotózás?
Életünk legmeghatározóbb részei Füge és Oszkár, a két vizslánk, akik nélkül ez a vállalkozás most nem is lenne. Így egy percig sem volt kérdés, hogy valami hozzájuk kapcsolódó nevünk lesz.

Nem egyszer fordult elő, hogy marketing stratégák, és üzleti tanácsadók javasolták, hogy változtassunk a nevünkön, mert a Vizslafotózás névvel nem lehet jó üzleti pozícióba kerülni.
A nevünk addigra már annyira eggyé vált velünk, hogy erre nem voltunk képesek, pedig üzleti szempontból egyértelműen jobb döntés lett volna változtatni.

Nehezebb volt az út egy ilyen névvel, megszámolni nem tudjuk hányszor válaszoltunk arra kérdésre, hogy “Ti csak vizslákat fotóztok?”. És hány olyan kommentet olvastunk egy cicás képünk alatt, hogy “milyen szép ez a vizsla”, és ehhez hasonlók.
Ezeken ma már csak mosolygunk.

Nagyon nagy munka volt felépíteni, hogy az emberek a név mögé lássanak, és meg akarják ismerni mit képviselünk mi.
Az évek során olyan ismertségre tettünk szert, hogy ez a név teljesen eggyé vált velünk és akik minket választottak tudták, hogy a Vizslafotózás név egyet jelent a minőséggel, bármilyen négylábú kedvenccel, és gazdival érkezzenek is hozzánk.

Ez a nehezebb út volt, ennek ellenére nem bántuk meg.