Nem mindegy kivel töltjük az időnket

El sem hisszük, de már 10 éve annak, hogy elkezdtünk fotózni a csodálatos kutyás pillanatokat és emlékeket számotokra. Az eltelt idő alatt rengeteg fantasztikus emberrel ismerkedtünk meg, akikkel közösen alkothattunk felejthetetlen emlékeket.

Úgy gondoljuk, hogy az életben rendkívül fontos, hogy kivel töltjük az időnket, hiszen ezek az emberek hatással vannak ránk és élményeinkre. A fotózások során nagyon szeretünk beszélgetni és megismerni a másikat, így lehetőségünk nyílik arra, hogy a valódi énjét is felfedjük és átéljük.

Ezért szeretnénk köszönetet mondani Nektek, amiért velünk tartottatok az elmúlt 10 évben és megosztottátok velünk az életetek legfontosabb pillanatait. Együtt töltött időnk során számtalan örömteli, megható és inspiráló történetet ismerhettünk meg, amelyek gazdagították a saját élményeinket is.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen újabb csodálatos emberekkel találkozhatunk a következő 10 évben, és milyen elképesztő élményekkel gazdagodhatunk továbbra is együtt.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, és hogy továbbra is lehetőséget adtok nekünk arra, hogy megörökítsük a Ti valódi éneteket.