KELL FÉLNI A GAZDIKNAK A MŰTERMI FOTÓZÁSTÓL?

Sokan félnek a műtermi fotózástól, attól, hogy egy steril, üres terembe hogyan fogják magukat érezni és így milyen képek készülhetnek.

Akik minket választanak természetes és letisztult képekre vágynak – kérdőn érkeznek, hogy a sok eszközök és hatalmas terek között hogy fog ez vajon megvalósulni?

Számunkra egyértelmű, hogyan kell egy üres teret megtölteni élettel és mennyire vidám lehet a fotózás velünk bárhol. Ebben rejlik a művészetünk, hogy a kutyákhoz és a gazdikhoz is értünk és olyan energiákat tudunk adni, hogy végig nagyon jól fogja magát mindenki érezni.

A legnagyobb örömünk, hogy nagyon sok gazditól azt a visszajelzést kapjuk, hogy olyan érzés, mintha minket már nagyon régóta ismernének; 10 éve nem találkoztunk és most ott folytatjuk a beszélgetést, ahol évekkel ezelőtt abbahagytuk.

Fotázásaink sosem sablonosak, mindig egyénileg igazítjuk a te kutyádhoz, a te családodhoz.
Ezért ugyanolyan izgalmas minden fotózás nekünk is, emiatt nem telik el ugyanúgy egy sem, és emiatt nem fogunk beleunni sosem!

Küldetésünk, hogy megmutassuk, hogy egy fotózás lehet élmény, emberi és felszabadult!
Mindezt az élményt közelebb hozzuk azokhoz is, akik eddig utáltak fotózásra járni egy rossz korábbi tapasztalat miatt.

Nagyon nagy tapasztalatunk van a műtermi fotózásban, és mi vagyunk a titka annak, hogy ez az üres tér élettel fog megtelni úgy, hogy közben te nagyon jól fogod érezni magad.

Ebben rejlik a művészetünk, hogy a kutyákhoz és a gazdikhoz is értünk és meg tudjuk tölteni a mi kedvenc helyünk, a műtermünk élettel és vidámsággal. ☺️