Kamuzás és színjáték a fotózáson? Nem nálunk!

Sokan úgy érzik, mintha elvárás lenne a fotózáson való szerepjátszás, idétlenkedés, a valódi énük elrejtése. De valóban ez lenne az út? Valóban ennyire idegennek kellene éreznünk magunkat a saját bőrünkben, amikor egy kamera előtt állunk? A válasz egyszerű: nem.

Könnyebbnek tűnhet idétlenkedni, másnak mutatkozni, mint megmutatni azt, kik is vagyunk valójában. Ez különösen igaz azokra, akik nehezen viselik a kényelmetlen, kínos helyzeteket. A védekezés egyik módja lehet, ha egy másik arcunkat mutatjuk, ezzel is megvédve magunkat a lehetséges sebek ellen.

Mi tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz lehet valakinek megnyílni és őszintének maradni egy fotózáson, különösen fontos ez azok számára, akik érzékenyebbek, akik számára a kamera előtti megnyílás nagyobb kihívást jelent. Éppen ezért nálunk nincs helye kínos szituációknak. Tiszteletben tartjuk az embereket, és soha nem élünk vissza a helyzettel vagy a hatalmunkkal. amit a fotózás ad. A célunk, hogy mindenki magabiztosan és kényelmesen érezze magát, miközben a valódi énjét mutatja meg.

Nálunk nem kell kamuznod, vagy szerepet játszanod. Mi hiszünk abban, hogy a legjobb fotók akkor születnek, amikor valaki önmaga lehet, amikor a képek mögött igazság és érzelmek húzódnak meg. A célunk, hogy megmutassuk az igazi valódat, azokat a pillanatokat, amikor nem játszol szerepet, hanem egyszerűen csak Te vagy.

Ha érzékeny vagy, és fontos számodra, hogy egy fotózáson biztonságban érezd magadat, akkor a mi stúdiónkban a helyed. Itt nincs szükség álarcokra. Itt az igazi énedet várjuk, ahol támogatásban és megértésben lesz részed.

Az, hogy ki vagy valójában, sokkal értékesebb, mint bármilyen felvett szerep.
– Péter