Ilyen volt a Kutya Gazdi fotózás 3asban, ahol igazából 5-en voltak…

“A barátnőimtől kaptam ajándékba a fotózást, akik ajánlás útján találtak Rátok.

Már amikor lecsekkoltunk Titeket az online felületeiteken éreztük, hogy nem egy merev, beállított, feszengős fotózásra kell majd számítanunk.

Mindezt igazolta az, hogy már az első kapcsolatfelvételtől kezdve nagyon barátságos volt az egyeztetés teljes folyamata…egyre jobban vártuk a mi napunk!
A fotózásra hármasban (ötösben!!) érkeztünk, Georgie, Lacó és én – illetve az ikrek. 🙂

Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nagyon élveztük, a nálatok töltött 2 óra gyorsan el is telt. Egyszer sem néztünk az óránkra, hogy ‘jaj mikor lesz már vége..’ – éppen ellenkezőleg. Mind velünk, mind pedig Georgieval nagyon segítőkészen és figyelmesen bántatok.

Kicsit olyan érzésünk is volt, mintha már többször találkoztunk volna, feszengésnek nyoma sem volt.

Ez a képeken is abszolút megjelent, mindegyikről látszik, hogy mindenki jól érezte magát. A fotózás elején megbeszéltük, hogy valamennyire azért jelenjen meg a ‘kismama fotózás’ jelleg is. Ez annyira jól sikerült, hogy ennél jobb ‘kismama fotózást’ el sem tudtam volna képzelni.

Tőlem nagyon távol állnak a mostanában felkapott és divatos műtermi, uszályos ruhás, művészi kismama fotózások.. Amit tőletek kaptunk ez tükrözi legjobban a személyiségemet/személyiségünket.

…és mindezek után milyen volt utána először megnézni a képeket?

Eszméletlen!! De tényleg! Egyszerűen nem tudok olyan képet választani, ami ne tetszett volna (a majdnem 600-ból!!). Öröm volt nézni, de évek múlva is biztosan nagyon jó lesz, hiszen egy számunkra fontos életszakaszt is megörökítettetek egyben.

Terveink között szerepel, hogy újra elmegyünk majd hozzátok – akkor már az ikrekkel együtt 😊