Időutazás képekben – A múlt és a jelen

Hét év telt el azóta, hogy Éviék Csámcsival és a fiúkkal ellátogattak stúdiónkba. Ezen idő alatt a fiúk JÓCSKÁN megnőttek, és Csámcsi, a család szeretett kutyája, már a 15. születésnapját ünnepelte. Minden egyes fotózással, amit megtartunk, új emlékeket gyűjtünk, és hálásak vagyunk minden egyes családnak, aki lehetővé tette számunkra, hogy részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak.

A régi fotók, amelyeket annak idején készítettünk, még értékesebb kincsekké válnak idővel, különösen akkor, ha a szeretett társunk már nem lehet velünk. Ezek az emlékek örökké velünk maradnak, és emlékeztetnek minket az együtt töltött boldog időkre.

Reméljük, Csámcsi továbbra is boldog és egészséges tagja lesz Éviék családjának.

Szeretnénk látni, mennyit változtatok Ti az elmúlt évek során, és kíváncsiak vagyunk arra, hogy most hogyan vagytok.

Ha ti is voltatok már nálunk fotózáson és szeretnétek megosztani velünk azóta bekövetkezett változásokat, küldjetek nekünk egy régi és egy aktuális képet. A mostani kép lehet egy mobiltelefonnal készített fotó vagy bármilyen pillanat, amit szívesen megosztanátok velünk.

Várjuk szeretettel a fotóitokat és a történeteiteket. Ha úgy érzitek, itt az ideje újra megörökíteni a családotok jelen pillanatait, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot.
Andi és Péter