Esküvői fotózásaink

Esküvői fotózásokkal kapcsolatban gyakran hallani a hagyományos elvárásokat: tökéletes helyszín, tökéletes időjárás, tökéletes mosolyok. De mi van, ha mindez csak a felszín? Mi van, ha az igazi tökéletesség az érzelmek őszinteségében, a pillanatok tisztaságában rejlik?

A hétvégén egy olyan esküvőn voltam, ahol nem én voltam a fő fotós, sőt nem is vittem fényképezőgépet. Volt mentoráltam, Tamás látta el a fő fotós szerepét, én pedig a rendezői feladatokat, amit igazán szeretek csinálni: kapcsolódni az emberekhez, segíteni nekik.

Ez az esküvői nap különleges volt mindannyiunk számára, de különösen megható volt Lilitől és Márktól kapni ezt a visszajelzést:
“Felül múltok mindent… ahogy az érzelmeink meg lettek örökítve még mindig libabőr! Nem tudjuk szavakba önteni, nagyon szépen köszönjük. Profi munka, profi csapat 🙂.”

Az esküvői fotózás filozófiám

Ez a visszajelzés számomra azt jelenti, hogy a megközelítésem – ahol nem a kattintás a lényeg, hanem az oda vezető út, az összetett és kihívást jelentő kapcsolódás – valóban értéket teremt. Nem arra törekszem, hogy a párokat a környezethez, a stúdióhoz alakítsam. A célom, hogy őket, azaz Lilit és Márkot lássam a fotókon, őket és az érzelmeiket, nem pedig a környezetet.

Köszönöm Lilinek és Márknak, hogy megosztották velünk ezt a különleges napot, és hogy lehetőségem nyílt arra, hogy segíthettünk nekik örök emlékeket teremteni. Ha te is egy olyan esküvői fotózást szeretnél, ahol a valódi érzelmek és pillanatok kerülnek előtérbe, akkor keress bátran.
– Péter