Egy üzenet, ami mindent megváltoztatott: “Itt a kutyátok!”

Az élet néha váratlan fordulatokat hoz. Oszkár elvesztése után úgy éreztük, nem áll készen a szívünk egy új kutyára. Azonban a sorsnak más tervei voltak, és ezek Jandika (Joánovits Andrea – Putrinka Állat és Természetvédő Alapítvány) révén váltak valóra.

Jandival az állatvédelmi podcastsorozatom kapcsán találkoztam. Beszélgetéseink során mély benyomást tett rám az őszintesége és elkötelezettsége az állatok iránt. Később, amikor a mellrák elleni kampányunk fotózására érkeztek falkástul, Andi is megismerhette őt. Ekkor Jandika valami különlegeset látott Andiban: egy üres helyet a szívében, ami egy kutya – pontosabban egy uszkár – szeretetére várt.

Csak egy hét telt el, és már érkezett is Jandika izgatott üzenete egy kutyamentő akció közepéről: “Itt a kutyátok”. Szívünk mélyén éreztük, hogy ez a pillanat fordulópont lesz az életünkben.
Így is lett.

Szikra érkezése új fejezetet nyitott az életünkben. Bár Oszit sosem fogjuk elfelejteni, Szikra gyengéden és szeretetteljesen töltötte be azt a helyet a szívünkben, amiről már nem is hittük, hogy újra teljes lehet. A 15,5 éves Fügénkkel is azonnal barátságot kötött, és minden napjával boldogságot hoz a családunkba.

Jandika, köszönjük, hogy ránk találtál, és összehoztál minket Szikrával. Ez a csodálatos kapcsolat, amit Szikrával kialakíthattunk, a Te éleslátásodnak és szeretetednek köszönhető. Nélküled sosem találkoztunk volna ezzel a különleges lélekkel.
Köszönjük! ❤
– Péter