Dina egy hetes mentorprogramos visszajelzése

Dina egy hetes mentorprogramos visszajelzése megmutatja, hogy a fotózás és a kreatív kifejezés mennyire erőteljes hatással lehet az életünkre. Nem csupán a képek minősége javul, hanem a mindennapi életünk is gazdagabbá válik.

“Az elmúlt egy hét alatt nem csupán a fotózáshoz való hozzáállásom változott meg. A mindennapokban már egy ideje nem tudtam megélni a kreativitásom. Régebben szívesen írtam történeteket magamnak, de a napi munka miatt az írás kényszerré vált, így már nem igazán leltem benne örömöm. A tanfolyamnak köszönhetően a fotózást már alkotásnak érzem, egyre jobban el tudom magam engedni benne. A téma felismerése, a kép elkészítése öröm, akkor is, ha a kép nem sikerül olyan jól.

Mentálisan is sokkal jobban érzem magam. Alapvetően szorongó típus vagyok, de ha erősen szorongok, elkezdem megfigyelni a környezetem és ha képet nem is tudok készíteni, de szemrevételezem, hogy miről lehetne. Nézem az árnyékokat, a fényeket, a tükröződéseket, az anyagokat. Ettől a szorongásom oldódik, csökken bennem a feszültség. Ez nekem legalább akkora dolog, minthogy érzem a fejlődést a fotózásban, mert a szorongásra eddig sem nem találtam, ami segített volna. Kimondottan idegesítettek a meditálós videók, a megnyugtatónak szánt zene, vagy a légzőgyakorlatok, ez viszont tényleg segít.

Sokat mesélek a mentorprogramról a környezetemben élőknek, és olyan lelkesen beszélek róla, hogy mindenki más is lelkesedni kezd, az egyik barátnőmmel ma épp azt terveztük, hogy elmegyünk együtt is fotózni.

Érzem a fejlődést és már most magabiztosabbnak érzem magam.”

Dina története bemutatja, hogy a mentorprogramunk nem csak a fotózási készségek fejlesztéséről szól. Ez egy utazás, ahol felfedezed saját kreativitásodat, megtalálod a belső nyugalmadat, és megerősíted önbizalmadat. Az, hogy Dina már az első héten ilyen hatalmas lépéseket tett, igazán inspiráló. A fotózás, mint művészet és terápia, valóban csodákat tehet.

Ha te is részt vennél egy ilyen utazáson, ahol a fotózás segítségével újra felfedezheted önmagadat és kreativitásodat, csatlakozz mentorprogramunkhoz, és tapasztald meg te is Dina által megélt változást