CSAK A MAGAMUTOGATÓ EMBEREKÉ A MŰTERMI FOTÓZÁS LEHETŐSÉGE?

Csak az extrovertált emberek járhatnak fotózásokra? Csak akkor fog tetszeni majd a végeredmény, ha fotogénnek érzed magad? Csak a modellekről készülhetnek jó képek? Csak azok tudják élvezni, akik magabiztosak?

Elég a “csak”-okból, szeretnénk ezeket a stigmákat örökre levenni a műtermi fotózásokról!

Szerintünk a fotózás lehetősége mindenkié, nem kell fotogénnek, modellnek lenni ahhoz, hogy elmehess. Nincsenek standardok, nincsenek egyforma gazdik, kutyák, nem a tökéletességet keressük. A képek Neked készülnek, nem másnak, rólatok kell, hogy szóljanak; olyannak kell lennie, amilyenek valójában vagytok.

A baráti légkör garantált, nincs feszengés, nincsenek kötelezően beállított fotók. Csak Ti.

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk: így ne aggódj, a legjobb helyen jártok, akár akkor is, ha a korábbi fotózások negatív tapasztalatai mély nyomot hagytak. Korábban több gyermekes családnak is megmutattuk, milyen is tud lenni egy fotózás, hogy nem ki kell bírni és várni a 45 perc végét, és nem kell előtte hónapokig készülni, hogy túlélhető legyen.

A küldetésünk, hogy a fotózást emberivé tegyük, közelebb hozhassuk mindenki számára, hogy olyanok is átélhessék az élményt, akik nem modellek, vagy nem érzik magukat fotogénnek. ❤️

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, szemüveg és belső tér