Az átalakulás útján: Az alkalmazottból vállalkozóvá válás lélektana

🎙️A PhotoMind Podcast legújabb adásában Kiss Anna, klinikai szakpszichológussal, pszichoterapeutával mélyebben belemerülünk az alkalmazotti léttől a vállalkozói lét felé vezető átmenetbe. Ez az adás kicsit személyesebb, mivel Anna saját életében bekövetkezett változásokon keresztül mutatja be az átmenet folyamatát.

📣Amikről beszélgettünk:
💬 Vállalkozói gondolkodásmód: Milyen más gondolkodásmód szükséges vállalkozóként, mint alkalmazottként?
💬 Vállalkozói lét romantizálása: A vállalkozás nemcsak szabadságot jelent; a nehézségekkel és a bizonytalanságokkal is számolni kell.
💬 Az alkalmazotti lét biztonsága: Milyen előnyökkel jár az alkalmazotti lét, és milyen veszteségeket élünk meg a váltáskor?
💬 Gyász és felkészülés a változásra: Hogyan készülhetünk fel mentálisan a munkahely váltásra, és hogyan kezeljük a gyász folyamatát?
💬 Lelki és energetikai készültség: Hogyan birkózunk meg a változás lelki bizonytalanságával, és milyen energiát igényel az átmenet?
💬 Önismereti kérdések és szembenézés önmagunkkal: Az önismeret fontossága a változás folyamatában, és a változatosság, kihívás iránti vágy feltárása.
💬 Az életkeret változása: Miért érdemes váltani, és hogyan figyeljünk magunkra a stresszes életben, hogy elkerüljük a betegségek kialakulását?
💬 Az önmegvalósítás útja: Hogyan tudjuk kiélni a kreativitásunkat és valódi önmagunkat a vállalkozói létben?

Ebben az epizódban közösen tárgyaljuk a változásokkal járó kihívásokat és lehetőségeket, valamint azt, hogy miként lehet sikeresen navigálni a vállalkozói úton, miközben hűek maradunk önmagunkhoz.

Ez az adás azoknak szól, akik készen állnak a változásra, és szeretnének mélyebben megérteni saját motivációikat és félelmeiket ezen az izgalmas úton.

Merülj el velünk a vállalkozói lét kihívásaiban és szépségeiben.
– Péter Vizslafotózás

Az adás itt hallgatható meg:
https://podcasters.spotify.com/…/PhotoMind-09–Az…

A PhotoMind Podcast célja, hogy inspiráljon, tájékoztasson, és támogatást nyújtson azok számára, akik szeretnék jobban megérteni önmagukat, a fotós élet és a vállalkozói lét pszichológiai aspektusait.