Alkotói Fotográfia Műhely – A látásmódtól az alkotói gondolkodásig

Szeretnénk meghívni egy különleges lehetőségre, amit csak korlátozott számú, a fotózás és az alkotói élet iránt elkötelezett embernek kínálunk.

Az “Alkotói Fotográfia Műhely – A látásmódtól az alkotói gondolkodásig” nem csak egy képzés, hanem egy különleges utazás a fotózás világába.
Ez a program mélyen beleás az alkotói fotózás titkaiba, és felfedi, hogyan lehet minden egyes felvételt igazi alkotássá varázsolni, amelyek túlmutatnak a hétköznapi megörökítésen.

Miért érdemes csatlakozni a képzésünkhöz?

11 éves alkalmazott fotográfusi tapasztalattal, tanári diplomával, több ezer fotózással és 4 év egyéni mentorálási gyakorlattal a hátam mögött, széleskörű ismeretekkel rendelkezem, amelyeket most veled is szeretnék megosztani.

Ez a képzés nem csak egy újabb tanfolyam, hanem egy exkluzív felfedezőút a fotózás rejtett mélységeibe, ahol különleges ismeretek és élmények várnak. A technika mellett a látásmód, az érzékelés és az alkotói gondolkodás kerül a középpontba.

A képzés tartalma:
– Látásmód és érzékelés fejlesztése
– Alkotói gondolkodás és vizuális megfigyelőképesség
– Az ember és állat fotózásának pszichológiája
– Gyakorlatok és élő demonstrációk stúdióban és terepen
– Utómunka szerepe az alkotói folyamatban
– Egyéni konzultációk és személyre szabott tanácsadás

A képzés célja, hogy felszabadítsa a belső kreativitásodat, és megmutassa, hogyan lehet ezt a kreativitást a fotózás minden területén kamatoztatni.

Kezdés: 2024.03.05. kedd 17 óra
Helyszín: Vizslafotózás Stúdió
Időpont: Keddenként 17:00 – 21:00 12 héten keresztül + 3 hónap utánkövetés

Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje a valódi fejlődésnek, és szeretnél részt venni egy exkluzív, intenzív és inspiráló fotográfiai képzésen, akkor jelentkezz az alábbi linken keresztül:
https://vizslafotozas.hu/fotografia-muhely/

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy felgyorsítsd fejlődésedet, és egy új szintre emeld az alkotói képességeidet. Várjuk jelentkezésedet, és reméljük, hamarosan találkozunk a képzésen!
Péter és Andi