A többség nem hajlandó feláldozni magát és az érzéseit egy jó képért cserébe

Teljesen megértem azokat, akik többet keresnek egy fotóban, mint csupán a felületi megjelenést. Akik nem azért akarnak képeket, hogy azokat az Instagramra töltsék fel, vagy hogy megfeleljenek egy elvárásnak. Ők azok, akik valóban érezni akarják a pillanatot, amikor a kép készül, akik számára fontos, hogy a fotózás során megélt élmények és érzések is helyet kapjanak a képeken.

Ez az oka annak, hogy nem mindegy, kihez fordulunk fotózás céljából. Nem csupán egy szolgáltatást vásárolunk, hanem egy élményt, egy lehetőséget arra, hogy az életünk egy darabját, a valódi érzéseinket örökítsük meg. Fontos, hogy a fotós, akit választunk, képes legyen megérteni ezt a vágyat, és képes legyen arra, hogy valódi kapcsolatot teremtsen velünk, a fotózás alanyával.

A fotózás során nem csak a technikai tudás számít, hanem az is, hogy a fotós képes legyen meglátni és megmutatni azt, ami mögöttünk van, a személyiségünket, a kapcsolatainkat, az érzéseinket. Ezért választjuk azokat a fotósokat, akik képesek megteremteni azt a bizalomteljes légkört, ahol nyitottak lehetünk, és ahol a képek mögött valódi történetek, érzések bújnak meg.

Ha valódi érzéseket szeretnél megörökíteni, ha fontos számodra, hogy a képeid többek legyenek, mint csak felvételek, akkor válaszd azt a fotóst, aki megérti és értékeli ezt a hozzáállást. Én itt vagyok, hogy segítsek neked ebben az utazásban, hogy a fotózás ne csak egy feladat legyen, hanem egy igazán mély és jelentőségteljes élmény.
– Péter