A mélyebb érzékelés ereje

A fotózás számomra nem csak a képek készítése. Azt hiszem, az érzékenységem adja a munkám igazi értékét. A szenzoraim olyan kifinomultak, hogy néha nem is kell közvetlenül a szememmel látnom, hogy érezzem és megörökítsem a pillanatok igazi lényegét.

Amikor fotózok, nem a felszíni megjelenésre koncentrálok. Sokkal fontosabb számomra, hogy érezzem a gazdit, a modellt, a témát. Az érzékenységem lehetővé teszi számomra, hogy a látható dolgok mögé nézzek, és azokat az érzéseket, gondolatokat és kapcsolatokat ragadjam meg, amelyek talán mások számára láthatatlanok.

Tudom, hogy a külcsín gyakran elvonja a figyelmet a valóban fontos dolgokról. A fotózásom során igyekszem a felszíni megjelenésen túlra tekinteni, hogy a képeim mélyebb érzelmeket, gondolatokat és történeteket tükrözzenek. Ez a módszer teszi lehetővé számomra, hogy igazán egyedi és maradandó képeket készítsek.

Ha olyan fotózást szeretnél, ahol nem csak a külső megjelenés számít, hanem a belső világod is előtérbe kerül, akkor nálunk a helyed.
– Péter

A kép mobillal készült Szikráról.