A fotózás és mentorprogram sokszínűsége: Fedezd fel a Te utad!

A fotózás világa rendkívül sokszínű. Bár specialitásom a kutyafotózás, a mentorprogram sokkal szélesebb látókört nyújt.

Szandi esete tökéletes példa erre. Miközben kezdetben kutyafotózással kísérletezett, végül szenvedélyét az aktfotózásban találta meg. Most már tehetséges aktfotósként alkot és inspirál másokat. De a példák sorát folytathatjuk család-, lovas-, ételfotósokkal is. Mindenki máshol találja meg a helyét és mindenkinek más a története.

A mentorprogram sokkal többről szól, mint technikai tudás átadása. Az én célom, hogy alkotni tanítsalak meg, hogy segítsek kitágítani a gondolkodásmódodat, kiaknázni a lehetőségeidet, és vállalkozói szemléletmódot alakítani ki. Nem számít, milyen típusú fotózással szeretnél foglalkozni, vagy milyen szinten vagy, a lényeg az, hogy megtaláld azt a területet, ami igazán inspirál és amiben kiteljesedhetsz. Segítek, hogy megtaláld a saját hangod, és hogy a fotózás ne csak egy tevékenység legyen számodra, hanem egy olyan szenvedély, amely által kifejezheted magad és megvalósíthatod az álmaidat.

A mentorprogram személyre szabott, figyelembe veszi egyedi céljaidat, érdeklődési körödet és képességeidet. Vezetlek azon az úton, hogy felfedezd, melyik területen érzed magad a leginkább otthon, és hogyan tudod a legjobban kiaknázni a benned rejlő potenciált.

Induljunk el együtt ezen az izgalmas utazáson!
– Péter

A képet mobillal készítettem a Szandival közös gyakorlaton. Szandi alkotásait az insta @szandikiss.womanphotography és Facebook oldalán (Szandi Kiss WomanPhotography) találod