A belülről fakadó magabiztosság

Dina története tökéletes példa arra, hogy a fotózás milyen mélyreható változásokat képes előidézni egy ember életében, ami nem csak a technikai készségek fejlesztéséről szól, hanem sokkal mélyebbről, a belső magabiztosság megtalálásáról és a külső elismerésen túli elégedettségről is.

Dina Visszajelzése:

“Azt is fejlődésnek érzékelem, hogy én is azt tudom mondani képeimre, hogy jól sikerült. Ezt pedig egyre inkább mások is észreveszik, az egyik hétvégi képem kikerült a hétvége legjobb fotói közé a hírportálunk Facebook oldalára. Bár jólesik az elismerés, már nem azért van rá szükségem, hogy magam is elhiggyem, jó úton járok. Már nem függök a külső megerősítéstől, ami egyébként nem is lett volna elég ahhoz, hogy magammal elégedett legyek. Valamiféle természetes magabiztosság költözött belém, ami rengeteget segít a mindennapokban is. Az eddig nehézségnek számító eseményfotózás egy izgalmas szórakozás lett, ami minden alkalommal feldob. Nem zavar a többi fotós, a kamerák, az emberek, ez pedig számomra hatalmas lépés. A képekkel, amiket készítek, elégedett vagyok. Meg szoktam nézni azt is, mitől lehetett volna jobb a fotó, levonom a következtetéseket, de nem őrlődöm rajta túl sokáig. Ez is nagy eredmény, mert magammal hajlamos vagyok túlságosan kritikus lenni.”

Dina története inspiráló példa arra, hogy a fotózás sokkal több, mint egy kép elkészítése. Egy belső utazás, ahol megismerjük önmagunkat, fejlesztjük a kreativitásunkat és megtanuljuk értékelni a saját munkánkat a külső elismeréstől függetlenül. Dina sikerei és a belső magabiztossága hatalmas lépések előre nem csak a fotózásban, hanem az élet számos más területén is.

Ha te is szeretnéd megélni a fotózás által nyújtott örömöket és kihívásokat, és szeretnél egy olyan környezetben fejlődni, ahol támogatást és inspirációt találsz, várlak szeretettel.
Lépjünk együtt az alkotás és az önfejlődés izgalmas útjára!
– Péter

A fotót Dina készítette.