Örökbefogadott Állatok Napja – kép rendelés

Képek rendelése

Örülünk, hogy tetszenek a képeink! Itt tudod megrendelni a neked tetsző képeket nagy felbontásban magán felhasználásra.

Ha nem látod a megrendelő mezőket, akkor kérlek írjál emailt (info@vizslafotozas.hu), vagy hívjál minket +36304361420

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A gomb megnyomása után emailben tájékoztatunk a részletekről.

Csomagok:
3 képes csomag: 6500 Ft
5 képes csomag: 7500 Ft
10 képes csomag: 12500 Ft
20 képes csomag 19900 Ft
30 képes csomag 26900 Ft
összes kép

Ha csak pár képet szeretnél 2900 Ft/kép

10×15 cm-es papírkép a megrendelt képekhez a digitális képek mellé, belföldi postázással együtt 2000 Ft

A kedvezményes csomagok csak regisztrációnként vehető igénybe, több regisztráló rendelése nem összevonható, 2017. szeptember 18-ig érvényes! Az ár rendelésenként érvényes.

Hogyan történik a rendelés?
A fenti űrlapot pontosan kitöltése és elküldése után egy visszaigazoló emailt kapsz. Kérünk nézd meg a spam és levélszemét mappát is, ha nem érkezne meg pár percen belül. Ha ott sincsen, jelezd nekünk!
A visszaigazoló emailben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat, ha minden adat helye, akkor kérünk, hogy utald el a képek árát. Ha sikerült utalnod, a biztonság kedvéért jelezd nekünk.
Az utalás beérkezése után 7-10 munkanapon belül küldjük a feldolgozott képekhez a letöltési linket, ahol a nagy felbontású képeket is megtalálod.

Mit kapsz ezért a pénzért?
A képek megrendelésével a felhasználási jogát is átadjuk magán célra (!) és átküldjük a képeket teljes felbontásban is. A képeket professzionális fényképezőgéppel, több százezres professzionális objektíveket használunk. A képeket nem nyersen adjuk át, mindegyik megvásárolt képet feldolgozunk (vágás, háttér), a képeket saját bérelt tárhelyeinkre töltjük fel. A képek archiválásáról is gondoskodunk, megőrizzük a képeket.
A képek magán célra használhatóak csak fel, jövedelemszerzés, jövedelemfokozás célját közvetve se szolgálhatja, semmilyen céges online és nyomtatott oldalon nem jelenhetnek meg a képek! Magán céltól eltérő felhasználás esetén előzetes, írásos engedély szükséges!

Képek utómunkája
A képeket egyenként feldolgozzuk, ami azt jelenti eltüntetjük a képre nem illő nagyobb dolgokat (pl. háttér, belógó kéz, ami nem ér hozzátok), lágyítjuk a bőrt, megvágjuk a képet,
Fontos, hogy aprólékos retusálás nincsen benne az árban, nem tudunk minden szőrszálat eltüntetni, továbbá címlapretusálás sincsen benne, így többek között nem tudunk karcsúsítani, tokát eltávolítani, lefogyasztani, slankítani utólagosan. Ha mégis ilyen igényed lenne, azt külön kérheted, külön megállapodás tárgyát képezi.

Ha további kérdéseid lennének, keressél minket:
Andi és Péter
info@vizslafotozas.hu
+36304361420