Fotózások

Vizslafotózás “flow” élmény

“Ez akkora élmény volt mindenkinek (vagyis a gyerekek nem nyilatkoztak😅) hogy SOHA ÉLETÜNKBEN NEM FELEJTJÜK EL 😍 annyira köszönjük.

Legjobb ajándék!

Millió puszi és hála ❤❤ Azóta kb 15x néztük meg a képeket, annnnnyira mi vagyunk 😊 tényleg elmondani nem tudjuk mennyire.

Remélem egyszer én is adhatok ilyen örömet a képeimmel, a fotózáson teremtett légkörrel.”

Annyira édesek voltatok, nagyon szépen köszönök mindent.

Kutyacentrikus családi fotózás, azt jelenti, hogy a kutya van a középpontban és nagyon fontos számunkra, hogy kutyával való kapcsolatot mutassuk meg és olyan képeket és pillanatokat örökítsünk meg, ami őszinte és természetes.

Nyugodt, jó hangulatú fotózás. Nem jönnek előtted, vagy utána, ami miatt sietni kellene.

Csak Ti lesztek az egész műteremben. Úgy időzítjük a fotózást, hogy más emberekkel, vagy kutyákkal nem találkoztok.

Mindketten (Andi és Péter) résztveszünk a fotózáson, de a kutyáink ilyenkor otthon maradnak.

A legfontosabb számunkra, hogy folyamatosan jól érezzétek magatok, ez vonatkozik a kutyákra és a gazdikra is.

Hogy készülhetnek bensőségek képek a műteremben?
A műteremben minden úgy van kialakítva, hogy te és a kutyád jól érezd magad. Megnyugtató érzés nálunk lenni. A kutyádat biztonságban tudhatod, nem kell aggódnod miatta, így te is jobban el tudod engedni magadat.
A titkos összetevő mi vagyunk.

Olyan miliőt varázsoljuk, amiben el is felejted, hogy fotózáson vagy még akkor is ha utálod, ha fotóznak. Ez a Vizslafotózás Flow élmény.

Olyannak akarunk megmutatni Titeket, amilyen valójában vagytok és nem előre kitalált pózokba erőltetünk bele. Figyelünk és alkalmazkodunk hozzátok.

Spontán és felszabadult képekre számíthatsz annak ellenére, hogy rendezett a fotózás. Nálunk nem kell felvenned a műmosolyt, soha nem fogjuk az mondani, hogy mosolyogj!

Valódi reakciókra és mosolyra számíthatsz a képeken.

Olyanoknak is különösen ajánljuk, akik soha nem voltak fotózáson, vagy nem szeretnek fotózásra járni.
Ha nem csak a képek, hanem a fotózás hangulata is fontos számodra.
Ha nem mindegy ki fotóz, kivel töltöd az idődet.

A kutyák irányítják a fotózást, azaz csak azt csináljuk, amihez nekik kedvük van.

A képek nektek készülnek, nem tesszük fel sehova, csak Ti fogjátok látni. Nem használjuk fel, nem tesszük ki az oldalunkra.

Nagyon sokféle beállítást kipróbálunk, folyamatosan mondjuk, hogy változatos képek készüljenek.

Mindig mondjuk, hogy mit csinálj, nem fogod magad kellemetlenül érezni és percig se fogsz unatkozni, azért vagyunk, hogy jól érezd magad.

A fotózáson nagyon sok képet fogunk készíteni, sokféle beállításban, sok ötletünk lesz.

Nemcsak néha sikerülnek a képek, hanem mindig. Ezért vagyunk profik.

“Drágáim! Hát ez várható volt…! Én teljesen elvarázsolódtam, és ahogyan néztem magamat, végig mosolyogtam, az összes fotón!

Annyira élveztem veletek a fotózást és olyan csodálattal néztem ezt a négylábú szőrös kis angyalkát, akit imádok. Gyönyörű kiskutyám! <3

Olyan gyönyörű képek lettek, hogy persze nem tudtam választani, annyi kedvencem lett, hogy az első kör szivecskés fotók száma mindjárt 50 db lett. 😃

– Anikó és Leo

Otthon, nyugodt körülmények között tudod kiválasztani a neked tetsző képeket.

A képeidet biztonságos helyen tároljuk, hogy bármikor kérheted a pótlását.

Érdekel a fotózás? Kérj információt.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Meglepnéd párodat, családtagodat egy örök emlékkel?

A fotózások online ajándékutalvány formájában is elérhető, melyet kényelmesen bankkártyával is kifizethetsz.


Kik vagyunk mi?
Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni
Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterembe
​Saját, összesen 170nm-es, kutyás műtermünk van XIII. kerületben, ahova várjuk a gazdikat.
Ha kérdésed lenne, hívjál minket: +36304361420

 


Ezt mondták rólunk

Toth_Vera_Mila_Lola_Carlos_kutyafotozasKeresztes_Ildiko_Liza_kutyafotozasTolvai_Reni_Luxy_kutyafotozas_2Kulcsar_Edina_Csoki_kutyafotozas

“Nagyon vártuk a fotózást, fantasztikus élmény volt. Egy 14 hónapos babával és egy nehezen kezelhető vizslával több dologtól is féltem. De mindenki nagyon jól vette az akadályt pedig mi több mint 200 km távolságból érkeztünk és maga az utazás is fárasztó volt. Féltem, hogy feszélyezni fog, hogy beállítanak, hogy fotóznak, de nagyon oldott légkör volt. Örültem, hogy nem egy erőltetett művi beállítgatós valami volt, egyáltalán nem éreztük magunkat feszélyezve, egyszerűen annyira jó hangulatú és sodró volt, hogy észre se vettük mennyire repül az idő. Bármikor újra nekifutnánk. Nagy álmom volt eljutni a Vizslafotózáshoz és semmiben nem csalódtam. Szuper élmény, aminek hihetetlen jó képek állítanak emléket” – Vecse és a gazdik

„Nem a mi Csegénk volt a legközreműködőbb alany, mégis remek képek készültek hála a türelmeteknek és a profizmusotoknak, na meg a komplett vacsorának motiváció gyanánt.” (Rabb Daniella)

„Nagyon jó hangulatú fotózásunk volt, pedig nem egyszerű feladat elé állítottuk Petiéket: idős, szinte teljesen vak és süket kutyusokkal dolgoztak, de ezt is nagyon ügyesen, türelmesen oldották meg, az elkészült képek pedig szuperek lettek.” (Darabos Éva)

„Többször jártunk már itt, mindig baráti hangulatú, vidám fotózásban volt részünk. Andi és Péter remek páros, sugárzik belőlük az állatok szeretete és a profizmus. Egyetlen nehézség van csak: kiválasztani a fotózás után a kedvenc képeinket.” (Sőregi Szilvia)

Ha kérdésed van, hívjál minket! +36304361420
Andi és Péter

 

Érdekel a fotózás? Kérj információt:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező