Fedezd fel az alkotás örömét és találj önmagadra a fotózás által

Ha nemcsak jó képeket szeretnél készíteni, hanem sikeres, hosszúéletű fotós vállalkozást is, akkor elérkezett számodra egy exkluzív lehetőség.

Gyorsan mondjuk is, hogy miről van szó.

Tudod, hogy két dolgot imádunk legjobban a Földön: a kutyákat és a fotózást. Az elmúlt 8 év alatt összesen 5000 (!) boldog kutyust és gazdit fotóztunk le, és összesen 12 workshopot tartottunk meg, számtalan celeb fordult meg nálunk, rengeteg esküvőn vettünk részt és még az IKEA-val is együtt dolgoztunk.

Röviden összefoglalva: olyan hatalmas mennyiségű fotós tudásra és tapasztalatra tettünk szert, amit egyszerűen őrültség lenne megtartani saját magunknak. És a jó hír az, hogy ezt nem csak mi gondoltuk így, hanem sokan mások is.

Egyre többször kaptunk tőletek olyan megkereséseket, hogy szeretnétek, ha részleteiben, profi szinten is megtanítanánk nektek a fotózást. A workshopok szuperek, de még mélyebb tudást akartok!

Fotós rutint szerezni ma tényleg nehéz, ezt mi is jól látjuk. Az állami képzések nem adnak gyakorlati piaci tudást, amiből meg is lehet élni. Ha magad akarsz minden kitapasztalni, éveid mennek rá, mire tényleg olyan minőségben és hatékonysággal tudsz fotózni, hogy a költségeiden felül maradjon is profitod.

Eljött tehát az a pont, ahol azt mondtuk, lépni akarunk!
Egy olyan speciális képzést raktunk, amellyel akár Te is meg tudsz tanulni profi szinten fotózni és fel tudod építeni a saját fotós vállalkozásodat!

Gyakorlatilag az összes tudásunkat beletöltöttük egy exkluzív, magasszintű programba.
Egy évek óta sikeres fotós pár titkaihoz férsz hozzá, ráadásul struktúráltan, egyénileg, rád szabva.

Csak olyanokkal szeretnénk együtt dolgozni, akik számára egyértelműen ideális ez a lehetőség.

Szeretnénk, ha segítségünkkel minél többen tudnátok megvalósítani a fotózáshoz kapcsolódó álmaitokat, és azt tűztük ki célul, hogy Magyarország meghatározó gyakorlati fotós vállalkozás oktatóivá válunk az elkövetkező időszakban.

A hangsúly pedig a GYAKORLATON van, hiszen valódi rutint, tapaszalatot tudunk átadni mindenkinek.

Könyvekből nem lehet megtanulni fotózni. Egyedül érzed magad, nincs megfelelő visszajelzés, lassan haladsz és halogatsz, félre is teszed. A bizonytalanság ugyan úgy benned marad.

Azért van a mentorprogram, hogy olyan dolgokat tudj véghezvinni, olyan fejlődésen tudj végigmenni rövid idő alatt, ami egyedül sose menne.


A fotózás nem arról szól, hogy tudjad kezelni a fényképezőgépet. Az a legkisebb komponense.

Hogy ne csak egy fotós legyél a sok közül, hanem ki tudj emelkedni, miközben kapcsolatba kerülsz önmagaddal.

Meg akarjuk mutatni, hogy mi mindenre vagy képes.

Nem a fotó oldaláról, hanem a fotós oldaláról közelítem meg.

Nem fotózni tanítalak meg, hanem fotósként gondolkozni, a saját látásmódod megtalálásában segítek.


Kinek ajánljuk?

Aki a szenvedélyéből, a fotózásból szeretne megélni, de nem tudja hogyan tudja ezt elérni, megakadt egy szinten, nem tud továbblépni.
A hagyományos, csoportos képzésekben csalódott, egyedül már nem tud hatékonyan fejlődni. A fotózást másodállásként, vagy akár főállásként is el tudja képzelni, vagy már profi fotózás, de üzletileg mégse tud sikeres lenni, hiába próbált meg mindent. Megakadt és nem tudja a bevételét növelni.

– Aki még csak telefononnal fotóz, fotózgat, de nagyon meg szeretne tanulni szívből alkotni, megtalálni az örömöt a fotózásban, hogy az élete fontos része lehessen.

Ha érdekel a programunk és további információt szeretnél:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Fontosak számunkra a személyes adatok védelme. Telefonon nem hivogatunk.


Olvasd el visszajelzéseket a mentorprogramunkról:

“A mentorprogram előtt bizonytalan voltam: nem tudtam pontosan, hogy mit szeretnék, hogyan tudom megvalósítani és miként lehetek egyedi, önmagam. A program végeztével minden megváltozott, már nem gyötörnek kétségek. Tudom, hogy miben vagyok jó, hogy mi okoz igazán örömet, és hogy hogyan tudok tovább fejlődni önállóan. A képalkotás nagyobb örömforrás mint valaha, szabadabban és magabiztosabban csinálom. Emiatt pedig százszor produktívabb lettem, mint a program előtt voltam. Ha pedig akadályba ütközöm, vagy valamit nem tudok, hát utána nézek és megoldom. Ez ilyen egyszerű, és boldogító. “

Néhány hónapja fogalmazódott meg bennem az igény, hogy komolyabban – akár életvitelszerűen – foglalkozzak a fotózással, így elkezdtem egy OKJ-s képzést. Hamar rájöttem, hogy ott nem kapom meg azt a segítséget, amit reméltem, és hogy egyéni foglalkozásokra lenne szükségem ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Ekkor hallottam a mentorprogramról és miután megvolt az első beszélgetés Péterrel, nem gondolkodtam sokat: belevágtam.

Azt hittem, hogy a technikai tudásom fejlesztése lesz a kulcs ahhoz, hogy új távlatok nyíljanak előttem és nem is tévedhettem volna nagyobbat.

Szemléletváltásra és önbizalomra volt szükségem és Péter hamar felismerte ezt. Az online konzultációk és a személyes, gyakorlati alkalmak hétről hétre nyitogatták ki a szememet arra, hogy mi a fontos igazán. Az öröm, a magabiztosság, az egyéni látásmód és hang – emellett nagyon sok szó esett arról is, hogyan lehetek eredményes vállalkozó.

Néha nehéz volt magamba nézni és megküzdeni a rossz beidegződésekkel, a bizonytalansággal, kishitűséggel. De aztán egyszer csak átkattant valami és a házi feladatok készítése közben arra lettem figyelmes, hogy csökken a megfelelési kényszer, nő az alkotókedv, olyan dolgokat látok meg, amelyeket eddig nem.

Örömet okoz a fény, az árnyék, a tartalom, és nem agyalok már kompozíciós elveken, nem aggódok a megfelelő beállításokon. Sőt, korábbi ellenérzéseimmel szemben – éppen az elnyert szabadság miatt – elkezdtek őszintén érdekelni a műszaki, technikai kérdések is, mert most már tudom, hogy mindez csak eszköz, segítség az önkifejezéshez.

A program végére határozottan kikristályosodott, hogy mivel szeretnék foglalkozni és igazi, tiszta örömmel csinálom. Péter az ehhez szükséges technikai háttér megteremtésében is segítséget nyújtott, így most már minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy bármit megalkossak, amit csak szeretnék.

Azoknak ajánlom a mentorprogramot, akik többre vágynak, akik szenvedélyből, hivatástudattal szeretnének fotózni, akik készek arra, hogy mélyebb önismeretre tegyenek szert és megértsék, hogy mi, miért nem működött eddig igazán. Itt segítséget és folyamatos támogatást kapnak a változáshoz. Én sokkal gazdagabb vagyok, mint 10 hete. Köszönöm Nektek, Péter és Andi! <3
– Zita

Anna

“Kedves Andi és Péter! Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni! KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek! KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek! KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ! KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt! KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam! A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

“Kedves Andi és Peti,

Fura, hogy lassan a végén tartok a mentorságnak veletek és mégis olyan érzés, mintha csak múlt héten lett volna, hogy irtam egy gyors üzenetet nektek Facebookon, hogy vajon külföldön élőkkel is dolgoznátok-e együtt.

Köszönöm, hogy az összes tudásotokat beleteszitek minden órába és megoldjátok a 8 óra időkülönbséget is köztünk.

Visszanézve őrület, hogy mennyit tanultam ez alatt a néhány hét alatt… nemcsak technikailag, hanem önbizalom szempontjából is.

Köszönöm, hogy személyreszabott a program és arra forditatok időt és energiát, hogy nem sablon szerint épititek fel az órákat, hanem azokat a kérdéseket/szituációkat tárgyaljuk meg, amire nekem van szükségem.”

Mészáros Kati – UTAH, Amerikai Egyesül Államok

Judit

“Több, mint 15 éve hobbi-fotózom. Ez egy olyan szenvedély, amit az örök kíváncsiság és alkotásvágy mozgat. Kíváncsiság a legújabb technikák megismerésére, új helyszínek, témák felfedezésére, inspiráló fotóstársak követésére. Az ember sosem tud elégedetten hátradőlni azzal a gondolattal, hogy nincs mit tanulnia tovább. Az elvégzett amatőr fotósiskolák, a szakképzés, OKJ, a workshopok, az online platformok mind kiváló lehetőségei a magasszintű önképzésnek. Egy valami hiányzik belőlük: az az egyénre szabottság, ami viszont egy speciális érdeklődési terület, egy egyéni stílus esetében, vagy egy saját üzleti elképzelés megvalósításához elengedhetetlen. Számomra ezt a hiányt pótolja a Vizslafotózás Mentorprogram. Péter meglepő érzékkel, pedagógiai vénával, figyelemmel és türelemmel fordul a tanítványokhoz. Rengeteg elméleti feladat és gyakorlati lehetőség ömlik egyszerre ránk, aminek mindig van látható eredménye és tanulsága is egyben. Ezzel olyan lendületet ad az embernek, amivel kiteljesedhet a fotós pályáján, akár amatőr, akár professzionális szintre készül.”

Csicsi

“Mindenkinek ajánlom a mentorprogramot, aki egy erős, intenzív gyakorlatot szeretne elsajátítani mind stúdió, mind pedig kültéri fotózás terén.

Kezdő fotós végzettséggel a zsebemben jelentkeztem a programra, de még csak véletlenül sem hittem volna, hogy ilyen hatalmas fejlődésen megyek keresztül a világítások, modell beállítások, valamint az egyéb fotózással kapcsolatos dolgokat illetően.

Ha attól tartanál, hogy miként fogsz kijönni Péterrel és Andival, akkor nagyon gyorsan engedd el minden kételyedet, mert elképesztően családias hangulatban, de mégis a szakmaiságot előtérbe helyezve zajlottak az online és a személyes (gyakorlati) találkozások is.

Egy őrülten jó kis csapatot sikerült alkotnunk a többi mentortársammal együtt, akikkel minden egyes alkalom nagyon szuper élményeket hagyott maga után.

Ha azon gondolkozol, hogy miként és hol tudnál fejlődni a leggyorsabban és legprecízebben, valamint hol találod az erre legalkalmasabb embereket, akkor nem kérdés: Vizslafotózás 😊”Ha Te is szeretnél részese lenni a programnak, jelentkezz:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Fontosak számunkra a személyes adatok védelme. Telefonon nem hivogatunk.