Fotósoknak

EXKLUZÍV LEHETŐSÉG: Tanuld magad profi fotóssá!

Szeretnéd ha nem csak a kutyusodról, de bárki, vagy bármi másról is profi fotókat tudnál készíteni? Akkor elérkezett számodra egy exkluzív lehetőség: tanuld magad profi fotóssá a karantén alatt!

Ebből a posztból az exkluzív lehetőségről, és egy nagy bejelentésről is egyaránt olvashatsz.

Gyorsan mondjuk is, hogy miről van szó.

Tudod, hogy két dolgot imádunk legjobban a Földön: a kutyákat és a fotózást. Az elmúlt 7 év alatt összesen 4000 (!) boldog kutyust és gazdit fotóztunk le, és összesen 12 workshopot tartottunk meg, számtalan celeb fordult meg nálunk, rengeteg esküvőn vettünk részt és még az IKEA-val is együtt dolgoztunk.

Röviden összefoglalva: olyan hatalmas mennyiségű fotós tudásra és tapasztalatra tettünk szert, amit egyszerűen őrültség lenne megtartani saját magunknak. És a jó hír az, hogy ezt nem csak mi gondoltuk így, hanem sokan mások is.

Egyre többször kaptunk tőletek olyan megkereséseket, hogy szeretnétek, ha részleteiben, profi szinten is megtanítanánk nektek a fotózást. A workshopok szuperek, de még, még, még többet akartok!

Fotós rutint szerezni ma tényleg nehéz, ezt mi is jól látjuk. Az állami képzések nem adnak igazi gyakorlati piaci tudást, ha magad akarsz minden kitapasztalni, éveid mennek rá, mire tényleg olyan minőségben és hatékonysággal tudsz fotózni, hogy azért valaki akár pénzt is adna neked.

Eljött tehát az a pont, ahol azt mondtuk, lépni akarunk!
Az elmúlt hetekben addig ötleteltünk, terveztünk, amíg össze nem raktunk egy olyan speciális képzést, amellyel akár Te is meg tudsz tanulni profi szinten fotózni!

Gyakorlatilag az összes tudásunkat beletöltöttük egy exkluzív, magasszintű programba. Egy évek óta sikeres fotós pár titkaihoz férsz hozzá, ráadásul struktúráltan, rád szabva, és ezt a programot kezdjük el most bevezetni.

Hogyan tudsz részt venni ebben a programban?
A programba úgy tudsz bekerülni, ha elküdüd az email címedet (lent találod az űrlapot) nekünk és mi felvesszük veled a kapcsolatot. és átbeszéljük, hogy valóban érdemes-e együtt dolgoznunk.

Csak olyanokkal szeretnénk együtt dolgozni, akik számára egyértelműen ideális ez a lehetőség, ezért szűrjük meg a jelentkezőket, és ezért működik jelentkezés alapján a bejutás.

Mi az, amire ezután számíthatsz, ha követsz minket?
Szeretnénk, ha segítségünkkel minél többen tudnátok megvalósítani a fotózáshoz kapcsolódó álmaitokat, és azt tűztük ki célul, hogy Magyarország meghatározó gyakorlati fotós oktatóivá válunk az elkövetkező időszakban.

A hangsúly pedig a GYAKORLATON van, hiszen valódi rutint, tapaszalatot tudunk átadni mindenkinek.

A leghatékonyabban pedig úgy tudunk előre haladni a célunk felé, ha ezután teljes figyelmünkkel arra koncentrálunk, amit kitűztünk.

A folytatásban még több fotós tanítással jövünk ezek után, rengeteg háttérinformációval, kulisszákkal, képekkel fogunk elhalmozni az elkövetkezendő időszakban, azonban újabb fotózásokat már csak speciális esetekben vállalunk.

Ha volt szerencséd már nálunk járni, vagy, ha van még hozzánk ajándékutalványod, akkor azok közé a szerencsések közé tartozol, akiknek még mi készítjük el a családi képeit.

Ha nincsen utalványod, és fotózásra szeretnél jönni, akkor tanítványainkhoz fogunk tudni irányítani.
Tartsatok velünk ebben az utazásban is.
Andi és Péter

 

Olvasd el Anna visszajelzését a programról:


Anna

“Kedves Andi és Péter! Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni! KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek! KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek! KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ! KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt! KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam! A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

Ha szeretnél csatlakozni a programunkba, akkor add meg az adatidat.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Ha kérdésed lenne keress minket bizalommal: info@vizslafotozas.hu