Kutyafotós akarok lenni!

Sok fotós járt már nálunk fotózáson, hogy ők is megtapasztalhassák az élményt, amit nyújtunk a gazdiknek, jobban beleláthassanak a munkánkba, rájöhessenek sikerünk a titkára. Termlszetesen ott csak a felszínt láthatjáok, akárcsak egy jéghegy esetében.
Nem ok nélkül van 18ezer követőnk a Facebookon, mi vagyunk a legismertebb, legkeresettebb kutyafotós csapat. Reklámügynökség külön minket keresnek fel, hogy megnyerjék a tenderüket.

Szeretnéd tudni, mi a sikerünk titka?

Te is szeretnél kutyákat fotózni?
Szeretnéd megnézni, hogy mi hogyan csináljuk?
Be akarsz látni a kulisszák mögé és megtanulni a kutyafotózás rejtelmeit?

Akkor neked ajánljuk az egyedi mentorálás programunkat.
Megmutatjuk mi kell ahhoz, hogy kutyákat is tudj fotózni, hogy hogyan szerezz ügyfelet, hogyan építsd fel a fotós vállalkozásodat.

5 éves tapasztalatunk van kutyafotózás területén, minden helyzetben fotóztunk már, mind kültéren és stúdióban is, minden helyzethez tudunk alkalmazkodni, saját gépparkunk van.
Utómunkában is nagyon sok trükköt tudunk mutatni, elsősorban Photoshop Lightroom Classicban.

Egyéni mentoring program keretében személyes, illetve szükség esetén távoktatás keretében foglalkozunk veled, hozzád, előképzettségedhez igazodva. Minden, fotózással kapcsolatos kérdésre és problémára válaszolunk. Kipróbálhatod az összes felszerelésünket, tanácsot adunk eszközvásárláshoz is, hogy feleslegesen ne vásárolj be. Megtanulhatod a professzionális eszközeink használatát, előnyeit, korlátait.

Az emberekkel történő kommunikáció elengedhetetlen a kutyafotózás területén is, hiszen

Mind elméleti és gyakorlati oktatást is tartalmaz, részt vehetsz éles fotózásokon, valódi modellekkel.

A program ára: 550.000 – 1.200.000,- Ft.

Részleteketért érdeklődj emailben (info@vizsalfotozas.hu).

MG_8633_FB-6MG_3246_FBMG_4841_portfolio