Spórolj éveket a fotózásban. Tanuld meg pár hét alatt, ami nekünk élet munkája volt

Szeretnéd ha nem csak a kutyusodról, de bárki, vagy bármi másról is profi fotókat tudnál készíteni? Akkor elérkezett számodra egy exkluzív lehetőség: tanuld magad profi fotóssá!

Ebből a posztból az exkluzív lehetőségről, és egy nagy bejelentésről is egyaránt olvashatsz.

Gyorsan mondjuk is, hogy miről van szó.

Tudod, hogy két dolgot imádunk legjobban a Földön: a kutyákat és a fotózást. Az elmúlt 7 év alatt összesen 4000 (!) boldog kutyust és gazdit fotóztunk le, és összesen 12 workshopot tartottunk meg, számtalan celeb fordult meg nálunk, rengeteg esküvőn vettünk részt és még az IKEA-val is együtt dolgoztunk.

Röviden összefoglalva: olyan hatalmas mennyiségű fotós tudásra és tapasztalatra tettünk szert, amit egyszerűen őrültség lenne megtartani saját magunknak. És a jó hír az, hogy ezt nem csak mi gondoltuk így, hanem sokan mások is.

Egyre többször kaptunk tőletek olyan megkereséseket, hogy szeretnétek, ha részleteiben, profi szinten is megtanítanánk nektek a fotózást. A workshopok szuperek, de még, még, még többet akartok!

Fotós rutint szerezni ma tényleg nehéz, ezt mi is jól látjuk. Az állami képzések nem adnak igazi gyakorlati piaci tudást, ha magad akarsz minden kitapasztalni, éveid mennek rá, mire tényleg olyan minőségben és hatékonysággal tudsz fotózni, hogy azért valaki akár pénzt is adna neked.

Eljött tehát az a pont, ahol azt mondtuk, lépni akarunk!
Az elmúlt hetekben addig ötleteltünk, terveztünk, amíg össze nem raktunk egy olyan speciális képzést, amellyel akár Te is meg tudsz tanulni profi szinten fotózni!

Gyakorlatilag az összes tudásunkat beletöltöttük egy exkluzív, magasszintű programba.
Egy évek óta sikeres fotós pár titkaihoz férsz hozzá, ráadásul struktúráltan, rád szabva.

Hogyan tudsz részt venni ebben a programban?
A programba egy ingyenes konzultációt követően van lehetőséged jelentkezni, ahol átbeszéljük, hogy valóban érdemes-e együtt dolgoznunk.

Csak olyanokkal szeretnénk együtt dolgozni, akik számára egyértelműen ideális ez a lehetőség, ezért szűrjük meg a jelentkezőket, és ezért működik jelentkezés alapján a bejutás.

Szeretnénk, ha segítségünkkel minél többen tudnátok megvalósítani a fotózáshoz kapcsolódó álmaitokat, és azt tűztük ki célul, hogy Magyarország meghatározó gyakorlati fotós oktatóivá válunk az elkövetkező időszakban.

A hangsúly pedig a GYAKORLATON van, hiszen valódi rutint, tapaszalatot tudunk átadni mindenkinek.


Kinek ajánljuk?

  • Aki nemrég kezdet el fotózni, nincsen fényképezőgépe, de tudja, hogy komolyan akar ezzel foglalkozni. Az elméleti képzés helyett valódi gyakorlati tudásra vágyik, ami megalapozza a későbbi fejlődését is. Szeretne jól választani az óriási fényképezőgép kínálat közül, amihez segítségre van szüksége.
    A lehető leghatékonyabban szeretne fejlődni, intenzíven, a saját tempójában. Tudja, hogy a hagyományos OKJ-jellegű képzések csak elvennék a kedvét és csak elméletet tanulna.
  • Aki a szenvedélyéből, a fotózásból szeretne megélni, de nem tudja hogyan tudja ezt elérni, megakadt egy szinten, nem tud továbblépni.
    A hagyományos, csoportos képzésekben csalódott, egyedül már nem tud hatékonyan fejlődni. A fotózást másodállásként, vagy akár főállásként is el tudja képzelni.
  • Aki már profi, baromi jó képeket készít, de az üzletileg nem tud sikeres lenni hiába próbált meg mindent. Megakadt és nem tudja a bevételét növelni.

Ha szintet szeretnél lépni és hajlandó vagy időt, energiát fektetni egy nagy értékű programba, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációra, ahol kiderítjük, hogy neked való-e a program.

Ha szintet szeretnél lépni és hajlandó vagy időt, energiát fektetni egy nagy értékű programba, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációra, ahol kiderítjük, hogy neked való-e a program.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Olvasd el Anna visszajelzését a programról:


Anna

“Kedves Andi és Péter! Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni! KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek! KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek! KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ! KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt! KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam! A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

“Kedves Andi és Peti,

Fura, hogy lassan a végén tartok a mentorságnak veletek és mégis olyan érzés, mintha csak múlt héten lett volna, hogy irtam egy gyors üzenetet nektek Facebookon, hogy vajon külföldön élőkkel is dolgoznátok-e együtt.

Köszönöm, hogy kiválasztottatok, hogy az összes tudásotokat beleteszitek minden órába és megoldjátok a 8 óra időkülönbséget is köztünk.

Visszanézve őrület, hogy mennyit tanultam ez alatt a néhány hét alatt… nemcsak technikailag, hanem önbizalom szempontjából is.

Köszönöm, hogy személyreszabott a program és arra forditatok időt és energiát, hogy nem sablon szerint épititek fel az órákat, hanem azokat a kérdéseket/szituációkat tárgyaljuk meg, amire nekem van szükségem.”

Mészáros Kati – UTAH, Amerikai Egyesül Államok

Judit

“Több, mint 15 éve hobbi-fotózom. Ez egy olyan szenvedély, amit az örök kíváncsiság és alkotásvágy mozgat. Kíváncsiság a legújabb technikák megismerésére, új helyszínek, témák felfedezésére, inspiráló fotóstársak követésére. Az ember sosem tud elégedetten hátradőlni azzal a gondolattal, hogy nincs mit tanulnia tovább. Az elvégzett amatőr fotósiskolák, a szakképzés, OKJ, a workshopok, az online platformok mind kiváló lehetőségei a magasszintű önképzésnek. Egy valami hiányzik belőlük: az az egyénre szabottság, ami viszont egy speciális érdeklődési terület, egy egyéni stílus esetében, vagy egy saját üzleti elképzelés megvalósításához elengedhetetlen. Számomra ezt a hiányt pótolja a Vizslafotózás Mentorprogram. Péter meglepő érzékkel, pedagógiai vénával, figyelemmel és türelemmel fordul a tanítványokhoz. Rengeteg elméleti feladat és gyakorlati lehetőség ömlik egyszerre ránk, aminek mindig van látható eredménye és tanulsága is egyben. Ezzel olyan lendületet ad az embernek, amivel kiteljesedhet a fotós pályáján, akár amatőr, akár professzionális szintre készül.”


Jelentkezz a mentorprogramba


A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Megtudhatod honnan kezdtem, miért csinálom. Kutyafotózásról, szenvedélyről.

Ha kérdésed lenne keress minket bizalommal:
+36 30 436 1420
info@vizslafotozas.hu

A Mentorprogramunkba külföldről is sokan jelentkeztetek, hogy ott valósítsák meg egy sikeres fotós vállalkozást, amihez a segítségünket kértétek.

A jelentkezők jól tudják, hogy a Vizslafotózás nem csak egyszerű családi kutyafotózás, ennél jóval több van a háttérben.

Felsorolni is nehéz mindazokat a projekteket, amikben szerepeltünk, annyi volt.

Komoly cégek bíztak meg a munkánkban és kértek fel a kampányaik képi anyagának elkészítésében.

Hihetetlen, hogy a képeink a Bayer óriásplakát kampányában, termékein, szórólapjain szerepelnek Európa szerte.
Az IKEA áruházba a mi képünket tették ki a kutyás részlegen.

Olyan dolgokat csináltunk, amit előttünk még senki.
Az IKEA-val közösen az összes áruházában szerveztünk kutyafotózást, amin 600 család vett részt. Ennek az IKEA külföldi vezetői is csodájára jártak.

Reklámügynökségek kifejezetten minket keresnek fel, hogy velünk nyerhessék el a megbízásokat.

Híres sportolókat, színészeket, zenészeket, táncosokat, celebeket fotóztunk, sokszor kutya nélkül is.
Sztárszerzők könyveihez a mi képeinket választották a borítóra, legutóbb Tornóczky Anita legfrissebb könyvéhez.

Számtalan helyszínen, helyzetben és körülmény között fotóztunk, legyen szó műteremről, színházról, áruházról, kutyás, vagy céges rendezvényről, pipacsmezőről, erdőről, Duna-partról, esküvőről, címlapfotózásról, vagy üzleti portréfotózásról.

Nem csak kutyákat fotóztunk, ennél sokkal több a Vizslafotózás.

Ha Te is szeretnél részese lenni, jelentkezz a programunkba.

Az első lépés egy ingyenes konzultáció, ahol átbeszéljük, hogy érdemes-e csatlakoznod, neked való-e.

Olvasd el Gábor tapasztalatait a programról

A digitális fényképezőgépek (ki emléxik a HP PhotoSmart 935-re?) megjelenése óta fotóztam hobbi szinten mindenféle témát, többféle felszereléssel – több-kevesebb lelkesedéssel -, amikor is a páromtól ajándékba kaptam egy kezdő kutyafotós workshop részvételt a Vizslafotózásnál. Tudta, hogy nagyon szeretek fotózni, és a netes keresgélés alapján ez volt neki a legszimpatikusabb, ami elmondása szerint csak fokozódott, miután beszélt telefonon Andival.

Az a két szuper nap rávilágított, hogy nekem a kutyafotózás való igazán, és eddig azért nem voltam soha elégedett a saját képeimmel, mert nem találtam rá a kedvenc témámra.

Röviddel ezután indult a Mentor Program, amin nagyon szerettem volna részt venni a workshop-on felbuzdulva, ugyanis már egy lehetséges új pályát láttam a -z addig csak hobbi – fotózásban, és nagyon tetszett Andi és Péter profizmusa, gyakorlatiassága. Az eddigi iskolás/tanfolyamos tapasztalataim után nagyon meglepő volt, hogy már a “felvételi” elbeszélgetés is több, mint egy órás volt, és a kérdés nem a fotós tudásom szintje volt (mert az lényegtelen a programban való részvétel tekintetében), hanem az elérendő céljaim, az elhivatottságom kiderítése. Ez nagyon tetszett.

Azt egyáltalán nem tudtam, hogy a program során mire számítsak, sohasem vettem részt személyre szabott egy fős oktatásban, de így utóbb azt kell mondjam, bármilyen gondolatot felülmúlt az, amiben részem volt!

A program nagyon intenzív a tudás átadás ütemét tekintve, ami nekem speciel nagyon tetszett, mert ilyen az én habitusom is. Minden “elméleti” óra egy fős, nincs csoport, nincs különböző tudásszint vagy érdeklődés. Mindenki személyre szabottan kapja Péter teljes tudását (ami nagyon meglepett, mert a szakemberek túlnyomó többsége igazából nem szereti elmondani, hogyan is kell tényleg csinálni), ráadásul nagy türelemmel átadva (ami nálam azért kellett :-). Viszont megterhelőnek nem mondanám, mert Péternek remek érzéke van ahhoz, hogy kiderítse, éppen mi a legszűkebb keresztmetszet, és azzal foglalkoztunk többet, ami pedig ment, azzal nem töltöttünk időt, hogy ne legyen túl sok egy-egy beszélgetés. Így a konzultációk maximális hatásfokúak voltak, egyetlen perc sem telt el véletlenszerűen, sablonosan, haszontalanul.

Az én legnagyobb problémám az volt, hogy stresszeltem az emberekkel való kommunikáció miatt, valamint nem bíztam sem a már meglévő, sem az épp megszerzett tudásomban eléggé. Jóformán egy szót sem szóltam a fotózások során, és hiába tudtam kezelni a technikát, hiába tudtam elméletben mindent, a stressz miatt többet hibáztam, mint nem. Ez a képeken meg is látszott mindig. Ezt Péter nagyon jól látta, és olyan feladatok elé állított, amikben pont ez volt a kihívás, hogy le tudjam győzni a félelmeimet, mert csak úgy lehettek jobban a képeim. De nem csak kihívás elé állított, hanem tanácsokkal/információkkal segített, hogy meg is tudjam ugrani. Semmit sem csinált helyettem, de mint egy jó pszichológus, rávezetett mindig, hogy magam meg tudjam oldani. Ugyanis abból tanulunk a legtöbbet, ha magunk jövünk rá és oldjuk meg a feladatokat. A legtöbb iskola (tisztelet a kivételnek) szerintem csak egy sok-sok éve összeállított, mára javarészt idejétmúlt anyagot darál le, majd kér számon, sokszor nem eléggé elhivatott oktatókkal, nagy csoportokban. Így pont ugyan azokkal a hiányosságokkal végez az ember, amivel kezdett. De nem itt, a Vizslafotózásnál! Itt mindannyian (szerintem sokat) fejlődtünk, és ez szemmel látható volt mind a kedvben, hozzá állásban, mint az elkészült képeken.

Rengeteg szuper gyakorlatot szerveztek nekünk (nem is értem, hogyan lehet ennyi mindent csinálni egyszerre, szerintem Péter minden nap 2 órával korábban kel, hogy 26-ot dolgozhasson), amiken maximum 2-3 mentorált volt jelent, hogy mindenkinek kellő figyelem és segítség jusson a fotózás során. Volt kültéri, stúdiós, esemény és beállított fotózás egyaránt. Mind nagyon gyakorlatiasan, ahogy a valóságban is dolgoznia kell egy fotósnak.

Pont az én programom végére esett egy jótékonységi fotózás, amit Péter és Andi szervezett, és mi, mentoráltak fotóztunk. Én az addig tanultak és gyakoroltak alapján teljesen máshogy álltam már hozzá a feladathoz, és így vittem végig a fotózáson rám bízott párost a kutyusukkal. Nem éreztem rosszul magam a kommunikáció miatt, immár tudtam figyelni a részletekre, nem kapkodtam, mondhatnám, hogy végig tudatos voltam (persze azért izgultam :-). A résztvevők 5 képet választhattak a jótékonyságra felajánlott összegért cserébe, és számomra óriási meglepetésként és sikerként további 25 képet választottak, mert annyira tetszett nekik az egész sorozat. Úgy gondolom, ez legalább annyira Andi és Péter érdeme, mint az enyém.

Én mindenkinek ajánlom a Vizslafotózás Mentor Programot, aki szeret fotózni és valóban fejlődni szeretne.

Péter a teljesen kezdőtől a profi fotósig mindenkinek tud valami újat mutatni, tanítani.

Bárki részt vesz, az minden szintről előre fog lépni, mindenképp jobb fotósként kerül ki a végén. A program célja (az én meglátásom szerint) profi fotósok képzése, így akár fotós üzletbe is kezdhet aki végzett, annyi tudást és tapasztalatot szerez a program során. Én ezt az utat választottam, mert úgy érzem, minden tudást megkaptam Anditól és Pétertől, ami egy sikeres fotós vállalkozáshoz szükséges!

Ha Te is szeretnél részese lenni a programnak, jelentkezz:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező