Spórolj éveket a fotózásban. Tanuld meg pár hét alatt, ami nekünk élet munkája volt.

Ha nemcsak jó képeket szeretnél készíteni, hanem sikeres, hosszúéletű fotós vállalkozást is, akkor elérkezett számodra egy exkluzív lehetőség.

Gyorsan mondjuk is, hogy miről van szó.

Tudod, hogy két dolgot imádunk legjobban a Földön: a kutyákat és a fotózást. Az elmúlt 8 év alatt összesen 4000 (!) boldog kutyust és gazdit fotóztunk le, és összesen 12 workshopot tartottunk meg, számtalan celeb fordult meg nálunk, rengeteg esküvőn vettünk részt és még az IKEA-val is együtt dolgoztunk.

Röviden összefoglalva: olyan hatalmas mennyiségű fotós tudásra és tapasztalatra tettünk szert, amit egyszerűen őrültség lenne megtartani saját magunknak. És a jó hír az, hogy ezt nem csak mi gondoltuk így, hanem sokan mások is.

Egyre többször kaptunk tőletek olyan megkereséseket, hogy szeretnétek, ha részleteiben, profi szinten is megtanítanánk nektek a fotózást. A workshopok szuperek, de még mélyebb tudást akartok!

Fotós rutint szerezni ma tényleg nehéz, ezt mi is jól látjuk. Az állami képzések nem adnak gyakorlati piaci tudást, amiből meg is lehet élni. Ha magad akarsz minden kitapasztalni, éveid mennek rá, mire tényleg olyan minőségben és hatékonysággal tudsz fotózni, hogy a költségeiden felül maradjon is profitod.

Eljött tehát az a pont, ahol azt mondtuk, lépni akarunk!
Egy olyan speciális képzést raktunk, amellyel akár Te is meg tudsz tanulni profi szinten fotózni és fel tudod építeni a saját fotós vállalkozásodat!

Gyakorlatilag az összes tudásunkat beletöltöttük egy exkluzív, magasszintű programba.
Egy évek óta sikeres fotós pár titkaihoz férsz hozzá, ráadásul struktúráltan, egyénileg, rád szabva.

Csak olyanokkal szeretnénk együtt dolgozni, akik számára egyértelműen ideális ez a lehetőség.

Szeretnénk, ha segítségünkkel minél többen tudnátok megvalósítani a fotózáshoz kapcsolódó álmaitokat, és azt tűztük ki célul, hogy Magyarország meghatározó gyakorlati fotós vállalkozás oktatóivá válunk az elkövetkező időszakban.

A hangsúly pedig a GYAKORLATON van, hiszen valódi rutint, tapaszalatot tudunk átadni mindenkinek.


Kinek ajánljuk?

  • Aki a szenvedélyéből, a fotózásból szeretne megélni, de nem tudja hogyan tudja ezt elérni, megakadt egy szinten, nem tud továbblépni.
    A hagyományos, csoportos képzésekben csalódott, egyedül már nem tud hatékonyan fejlődni. A fotózást másodállásként, vagy akár főállásként is el tudja képzelni, vagy már profi fotózás, de üzletileg mégse tud sikeres lenni, hiába próbált meg mindent. Megakadt és nem tudja a bevételét növelni.
  • Aki még csak telefononnal fotóz, fotózgat, de nagyon meg szeretne tanulni és szeretné, hogy akár majd a szenvedélyéből tudjon megélni.

Ha szintet szeretnél lépni, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációra:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Olvasd el visszajelzéseket a mentorprogramunkról:


Anna

“Kedves Andi és Péter! Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni! KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek! KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek! KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ! KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt! KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam! A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

“Kedves Andi és Peti,

Fura, hogy lassan a végén tartok a mentorságnak veletek és mégis olyan érzés, mintha csak múlt héten lett volna, hogy irtam egy gyors üzenetet nektek Facebookon, hogy vajon külföldön élőkkel is dolgoznátok-e együtt.

Köszönöm, hogy az összes tudásotokat beleteszitek minden órába és megoldjátok a 8 óra időkülönbséget is köztünk.

Visszanézve őrület, hogy mennyit tanultam ez alatt a néhány hét alatt… nemcsak technikailag, hanem önbizalom szempontjából is.

Köszönöm, hogy személyreszabott a program és arra forditatok időt és energiát, hogy nem sablon szerint épititek fel az órákat, hanem azokat a kérdéseket/szituációkat tárgyaljuk meg, amire nekem van szükségem.”

Mészáros Kati – UTAH, Amerikai Egyesül Államok

Judit

“Több, mint 15 éve hobbi-fotózom. Ez egy olyan szenvedély, amit az örök kíváncsiság és alkotásvágy mozgat. Kíváncsiság a legújabb technikák megismerésére, új helyszínek, témák felfedezésére, inspiráló fotóstársak követésére. Az ember sosem tud elégedetten hátradőlni azzal a gondolattal, hogy nincs mit tanulnia tovább. Az elvégzett amatőr fotósiskolák, a szakképzés, OKJ, a workshopok, az online platformok mind kiváló lehetőségei a magasszintű önképzésnek. Egy valami hiányzik belőlük: az az egyénre szabottság, ami viszont egy speciális érdeklődési terület, egy egyéni stílus esetében, vagy egy saját üzleti elképzelés megvalósításához elengedhetetlen. Számomra ezt a hiányt pótolja a Vizslafotózás Mentorprogram. Péter meglepő érzékkel, pedagógiai vénával, figyelemmel és türelemmel fordul a tanítványokhoz. Rengeteg elméleti feladat és gyakorlati lehetőség ömlik egyszerre ránk, aminek mindig van látható eredménye és tanulsága is egyben. Ezzel olyan lendületet ad az embernek, amivel kiteljesedhet a fotós pályáján, akár amatőr, akár professzionális szintre készül.”

Csicsi

“Mindenkinek ajánlom a mentorprogramot, aki egy erős, intenzív gyakorlatot szeretne elsajátítani mind stúdió, mind pedig kültéri fotózás terén.

Kezdő fotós végzettséggel a zsebemben jelentkeztem a programra, de még csak véletlenül sem hittem volna, hogy ilyen hatalmas fejlődésen megyek keresztül a világítások, modell beállítások, valamint az egyéb fotózással kapcsolatos dolgokat illetően.

Ha attól tartanál, hogy miként fogsz kijönni Péterrel és Andival, akkor nagyon gyorsan engedd el minden kételyedet, mert elképesztően családias hangulatban, de mégis a szakmaiságot előtérbe helyezve zajlottak az online és a személyes (gyakorlati) találkozások is.

Egy őrülten jó kis csapatot sikerült alkotnunk a többi mentortársammal együtt, akikkel minden egyes alkalom nagyon szuper élményeket hagyott maga után.

Ha azon gondolkozol, hogy miként és hol tudnál fejlődni a leggyorsabban és legprecízebben, valamint hol találod az erre legalkalmasabb embereket, akkor nem kérdés: Vizslafotózás 😊”


Jelentkezz a mentorprogramba


A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Megtudhatod honnan kezdtem, miért csinálom. Kutyafotózásról, szenvedélyről.

Ha kérdésed lenne keress minket bizalommal:
+36 30 436 1420
info@vizslafotozas.hu

A Mentorprogramunkba külföldről is sokan jelentkeztetek, hogy ott valósítsák meg egy sikeres fotós vállalkozást, amihez a segítségünket kértétek.

A jelentkezők jól tudják, hogy a Vizslafotózás nem csak egyszerű családi kutyafotózás, ennél jóval több van a háttérben.

Felsorolni is nehéz mindazokat a projekteket, amikben szerepeltünk, annyi volt.

Komoly cégek bíztak meg a munkánkban és kértek fel a kampányaik képi anyagának elkészítésében.

Hihetetlen, hogy a képeink a Bayer óriásplakát kampányában, termékein, szórólapjain szerepelnek Európa szerte.
Az IKEA áruházba a mi képünket tették ki a kutyás részlegen.

Olyan dolgokat csináltunk, amit előttünk még senki.
Az IKEA-val közösen az összes áruházában szerveztünk kutyafotózást, amin 600 család vett részt. Ennek az IKEA külföldi vezetői is csodájára jártak.

Reklámügynökségek kifejezetten minket keresnek fel, hogy velünk nyerhessék el a megbízásokat.

Híres sportolókat, színészeket, zenészeket, táncosokat, celebeket fotóztunk, sokszor kutya nélkül is.
Sztárszerzők könyveihez a mi képeinket választották a borítóra, legutóbb Tornóczky Anita legfrissebb könyvéhez.

Számtalan helyszínen, helyzetben és körülmény között fotóztunk, legyen szó műteremről, színházról, áruházról, kutyás, vagy céges rendezvényről, pipacsmezőről, erdőről, Duna-partról, esküvőről, címlapfotózásról, vagy üzleti portréfotózásról.

Nem csak kutyákat fotóztunk, ennél sokkal több a Vizslafotózás.

Ha Te is szeretnél részese lenni a programnak, jelentkezz:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező