W babák

Magyar Vizsla SOS W-babái
Nálunk jártak a gyönyörű W-babái. Dóriék (ideiglenes gazdik) nagyon készültek a fotózásra, megfürdették a kicsiket, hogy minél jobban nézzenek ki fotózáson, üde babaillatuk legyen. Ámde közbejött egy kis gikszer, mert a rövid autóút alatt az egyik csöppség, bekakilt a szállító box-ba. Mivel egy boxban utaztak, így mindegyikük szaros lett, ráadásul már nem babaillat terjengett a kocsiban… A fotózást azzal kezdtük, hogy megpróbáltuk megszabadítani őket a kakitól, de némelyik kép még árulkodik az előzményekről.
Már a fotózáson kiderült, hogy mindegyikük egy külön egyéniség. Volt aki imádott pózolni, nagyon bátran nézett a kamerába, volt aki tesói nélkül kicsit elveszettebb volt, de mindegyikük nagyon jól bírta a fotózást, a végére mindannyian bealudtak 🙂

Whoopy – piros masniban
Winnie – kék masniban
Willow – sárga masniban
Wendy – rózsaszín masniban
Wily – Zöld masniban – Az alom macsója 🙂

W-babák teste helyenként szőrhiányos, a tenyésztés eredménye alapján egy gombás fertőzés miatt, a kezelésüket megkezdtük, de jövendőbeli gazdáiknak folytatni kell azt.
Kizárólag benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, oltási programjuknak folytatásával, szívféreg szűréssel fogadhatóak örökbe. Olyan felelős gazdikat keresünk számukra, akik tisztában vannak azzal, hogy mivel jár egy kölyök kutya örökbefogadása! Korukhoz illően aktívak, játékosak, elevenek, így a kutyaovi ajánlott velük.
Érdeklődni a magyarvizslasos@gmail.com címen tudtok, egy bemutatkozó levél küldésével, illetve a kitöltött kérdőív (http://www.magyarvizslasos.hu/dwn/doc/kerdoiv.doc) elküldésével.

Ha Te is szeretnél kutyádról csodás fotókat, jelentkezz hozzánk fotózásra.
www.vizslafotozas.hu/csomagok
info@vizslafotozas.hu
+36 30 436 1420