Vizslafotózás Partnerek

Vizslafotózás minőség és garancia.

Műtermi csomagok a legnagyobb kutyás műteremben, a Vizslafotózás műtermében. 

Papp Niki

“Papp Niki vagyok és szenvedélyem a kutyafotózás. A Papp Niki Photography oldalt tavaly indítottam, és azóta már rengeteg kutyust és gazdit sikerült megörökítenem. A kutyák szeretete már kiskorom óta tart, és nekem is van két örökbefogadott kutyusom. Velük kezdődött minden, őket kezdtem el fotózni, kezdetben csak telefonnal. Ennyivel azonban nem értem be, sokkal jobb minőségű képeket szerettem volna készíteni. Régóta követem Péterék munkásságát, és sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy egyszer én is azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek, ahol kiélhetem a kreativitásom és a legjobb társaságom legyen mindeközben. A covid ráébresztett arra, hogy nem szabad halogatni a dolgokat, az álmaink megvalósulásáért tenni kell. Egy éve elvégeztem a Vizslafotózás mentorprogramját, ahol célzottan rengeteget tanulhattam a kutya-gazdi fotózásról, majd a Fotográfus OKJ-t is. Közben pedig folyamatosan igyekeztem fejleszteni magam.

Nagy lépés számomra, hogy a Vizslafotózás partnerévé válhattam, hiszen két éve még csak gazdiként csodáltam a munkájukat. Elsősorban kutya-gazdi fotózásokat vállalok, de nagyon szívesen örökítem meg többi házikedvencedet is. Célom, hogy a képek visszaadják a kiskedvencek személyiségét és a köztetek lévő bensőséges kapcsolatot, ezzel örök emléket adhassak nektek. Szeretem a vicces, aranyos kiegészítőket, szívesen játszom a fényekkel és színekkel. Célom, hogy egyedi és különleges képek szülessenek a ti igényeiteket is figyelembe véve. Vidám, jó hangulatú fotózásokra törekszem, ahol mindannyian jól érezzük magunkat, és a kutyusok is tele pocakkal távoznak.”

dr. Vannai Judit

+36 30 930 3133
nekemugass@gmail.com
www.nekemugass.hu

Judit gyermekorvos, sportorvos, de most már egyre inkább a fotózás válik a fő hivatásává. Két gyermeke és két saját kutyája van, Manu és Harley, labik. Vakvezető kutyák kiképzésében is részt vesz önkéntesként. 
Judit a mentorprogramunkban is részt vett és most már a Vizslafotózás partnere. 

Tass Anna

+36 30 459 3475
anna.tass@yahoo.com

“Már hobbi fotósként is a kutyáim voltak a fő témáim, amikor beiratkoztam a fotósiskolába, tudtam, hogy kutyafotózással szeretnék foglalkozni.
A Vizslafotózás mentorprogramja lehetőséget adott számomra, hogy a legjobbaktól tanuljak.

Tudom, hogy akik a kutyájukat családtagnak tekintik, minden együtt töltött időnek, élménynek örülnek. Én ezeket az együtt átélt pillanatokat szeretném emlékként, fénykép formájában megörökíteni.

Közel áll hozzám természetes környezetükben, a szabadban fotózni a házi kedvenceket, a stúdióban készült felvételek azonban különlegesek számomra.”