Papp Niki – Vizslafotózás Partner

Vizslafotózás minőség és garancia.

Műtermi csomagok a legnagyobb kutyás műteremben, a Vizslafotózás műtermében. 

Papp Niki

pappnikiphotography@gmail.com
https://www.instagram.com/pappnikiphotography

“Papp Niki vagyok és szenvedélyem a kutyafotózás. A Papp Niki Photography oldalt tavaly indítottam, és azóta már rengeteg kutyust és gazdit sikerült megörökítenem. A kutyák szeretete már kiskorom óta tart, és nekem is van két örökbefogadott kutyusom. Velük kezdődött minden, őket kezdtem el fotózni, kezdetben csak telefonnal. Ennyivel azonban nem értem be, sokkal jobb minőségű képeket szerettem volna készíteni. Régóta követem Péterék munkásságát, és sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy egyszer én is azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek, ahol kiélhetem a kreativitásom és a legjobb társaságom legyen mindeközben. A covid ráébresztett arra, hogy nem szabad halogatni a dolgokat, az álmaink megvalósulásáért tenni kell. Egy éve elvégeztem a Vizslafotózás mentorprogramját, ahol célzottan rengeteget tanulhattam a kutya-gazdi fotózásról, majd a Fotográfus OKJ-t is. Közben pedig folyamatosan igyekeztem fejleszteni magam.

Nagy lépés számomra, hogy a Vizslafotózás partnerévé válhattam, hiszen két éve még csak gazdiként csodáltam a munkájukat. Elsősorban kutya-gazdi fotózásokat vállalok, de nagyon szívesen örökítem meg többi házikedvencedet is. Célom, hogy a képek visszaadják a kiskedvencek személyiségét és a köztetek lévő bensőséges kapcsolatot, ezzel örök emléket adhassak nektek. Szeretem a vicces, aranyos kiegészítőket, szívesen játszom a fényekkel és színekkel. Célom, hogy egyedi és különleges képek szülessenek a ti igényeiteket is figyelembe véve. Vidám, jó hangulatú fotózásokra törekszem, ahol mindannyian jól érezzük magunkat, és a kutyusok is tele pocakkal távoznak.”

Niki csomagajánlatai

1 órás fotózás, 10 képes csomag: 29900 Ft + műterem bérlési díj (8000 Ft/óra)

2 órás fotózás, 20 képes csomag: 49900 Ft + műterem bérlési díj (8000 Ft/óra)

Karácsonyi fotózások

🎄 Mivel már nagyon sokan érdeklődtetek felőle, így ezennel megnyitom a jelentkezést a karácsonyi fotózásokra. 🎄

Több időpontban, 3 különböző stúdióban, többféle hangulatú teremben várlak titeket szeretettel egy vidám karácsonyi fotózásra, ahonnan garantáltan jókedvűen fogtok távozni, és a kutyusok pocakja sem marad üres! 🙂 Az elkészült képek pedig csodálatos emlékek lesznek a családnak, és akár vászonkép formájában is a fa alá kerülhetnek.

Lesz lehetőség ajándékutalványt is vásárolni, ennek részleteivel hamarosan jelentkezem.

A helyek gyorsan fogynak, ezért, ha szeretnétek jönni, kérlek időben írjatok! Jelentkezni privát üzenetben (https://www.instagram.com/pappnikiphotography), vagy emailben (pappnikiphotography@gmail.com) tudtok, ahol megbeszéljük a részleteket. 🎄📸


Ajándékba szeretnéd adni a fotózást, vagy bejelentkeznél?

Keresd Nikit az elérhetőségein:
pappnikiphotography@gmail.com
https://www.instagram.com/pappnikiphotography