Vizslafotózás Partner – Tass Anna

Vizslafotózás minőség és garancia.

Műtermi csomagok a legnagyobb kutyás műteremben, a Vizslafotózás műtermében. 

MINI 5 csomag: a fotózások 45 percesek. A csomagban 5 képet tudsz választani, amelyet retusálva, színhelyesen, nagy felbontásban adok át. Ára: 19 900 Ft. Amennyiben további képet szeretnél ( a fotózás alatt kb 100 kép készül), akkor azt 2500 Ft/ db áron tudod megvásárolni. 

MIDI 10 csomag: a fotózások kb 1 órásak és 10 képet tudsz választani. Az ára:34 900 Ft Amennyiben további képet szeretnél ( a fotózás alatt kb 150 kép készül), akkor azt 2500 Ft/ db áron van lehetőséged megvásárolni. A képek 2 féle háttér előtt készülnek, de  fotózás szabadtéri formában is választható. 

DOBOZOS fotózás: a fotózások kb 30 percesek, a képek egy fehér dobozban készülnek. A csomag ára  9+1 képet tartalmaz, azaz kiválasztott képekből egy 3×3-as montázs készül, és az egyedi képek is átadásra kerülnek retusálva, színhelyesen és nagy felbontásban. Ára:  34 900 Ft

Itt is van lehetőség további képek megvásárlására 2500 Ft/ db áron, melyből igény szerint tudok további montázst is csinálni ( 1×2, 2×2, 1×3, 2×3 kombinációban) 1000 Ft/ db áron.

MAXI csomag: amely tartalmaz egy DOBOZOS fotózást és egy MINI5 csomagot. Ára: 49 900 Ft

A fotózás helyszíne a Vizslafotózás műterme.

Nem csak a kutyádról, de közös képek is készülhetnek.

Bejelentkezni online tudsz a legegyszerűbben.

Loading...

Ismerd meg Annát.

Tass Anna

+36 30 459 3475
anna.tass@yahoo.com

“Négy kutyám van. Ez talán sokat elmond, hogy mennyire imádom őket és csak azért ennyi, mert fontos nekem, hogy felelősséggel gondoskodjak róluk és megadjam nekik azt, a megfelelő figyelmet és törődést.

Már hobbi fotósként is a kutyáim voltak a fő témáim, amikor beiratkoztam a fotósiskolába, tudtam, hogy kutyafotózással szeretnék foglalkozni.
A Vizslafotózás mentorprogramja lehetőséget adott számomra, hogy a legjobbaktól tanuljak.

Tudom, hogy akik a kutyájukat családtagnak tekintik, minden együtt töltött időnek, élménynek örülnek. Én ezeket az együtt átélt pillanatokat szeretném emlékként, fénykép formájában megörökíteni.

Közel áll hozzám természetes környezetükben, a szabadban fotózni a házi kedvenceket, a stúdióban készült felvételek azonban különlegesek számomra.

„ Nagyon jól éreztük magunkat, szuper képek készültek” – arra törekszem, hogy a fotózás végén mindenki hasonlóan érezzen.

A fotózáson ilyen képek készültek:

További csomagokra itt tudsz bejelntkezni Annához:

Loading...

Tass Anna

Anna elérhetőségei:
+36 30 459 3475
anna.tass@yahoo.com