Vizslafotózás Klubest – Do As I Do

XIV. Vizslafotózás Klubest – Do As I Do – Csináld utánam!
Szociális tanulás a kutyakiképzésben

Petró Eszter etológus, kutyakiképzővel beszélgetünk a “Do As I Do” módszerről.

Hogyan tudjuk a kutyánkat utánzással tanítani?

A Do as I do egy szociális tanuláson alapuló új megközelítés a kutyakiképzésben. Magyar kutatók kutatásainak köszönhetően ma már tudjuk, hogy a kutyák képesek utánzással tanulni és ezt a képességüket tudjuk a kiképzésben is hasznosítani.

A Do as I do hasznos lehet családi kutyák, de segítő- és terápiás kutyák vagy más munkakutyák képzése során is, ha szeretnénk, hogy a kutyánk bonyolultabb feladatokat is meg tudjon tanulni.

A módszer igen bonyolult feladatok elsajátítására teszi képessé a kutyát, de fő célja mégis az, hogy kutyánk megtanul más módon is figyelni ránk, melynek köszönhetően olyan alapvető dolgok is egyszerűvé vállnak, amik ma még megnehezítik a mindennapokat. Nem tudod visszahívni a kutyádat? Húz pórázon? Ha csak egyszerűen szeretnéd, hogy jobban tudj kommunikálni vele, a Do as I do ebben is a segítségedre lehet, úgy, hogy mindeközben csak egy közös játékban kell részt vennetek.

A kutyánkkal való közös munka során számos dolgot megtudhatunk saját magunkról is, ezt a szemléletet szeretné a Do as I, a mindennapokba csempészni a kutyákon keresztül.

 

A klubestre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

MEGTELT!

Már nem lehet regisztrálni, de a várólistára fel tudsz iratkozni, értesíteni fogunk, ha felszabadul hely.
A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Kiemelkedő fontosságú számunkra az adataid védelme, a bekért adatok kizárólag a Vizslafotózás Klubestek regisztrációjához és kommunikációjához használjuk, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Itt olvashatod el a részletes tájékoztatót.

—————-
Mindent megteszünk, hogy a klubestjeink ingyenesek maradhassanak, vendégeink kényelmesen le tudjanak ülni és élvezni az előadást, csupán egy email címet kérünk a regisztrációhoz, hogy tervezni tudjunk a résztvevők számával, ugyanis a műtermünk befogadóképessége véges.
Helyszín: Vizslafotózás klubestjei a műtermünkben lesznek megrendezve.
Címünk: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.
 
Ez az előadás a gazdiknak szól, kérjük ne hozz kutyát! Köszönjük a megértést.
 
Kérdés esetén írjál nekünk: info@vizslafotozas.hu, vagy hívj: +36304361420
Szeretettel várunk!
Andi és Peti