Vizslafotózás Fotós Klub

Spórolj éveket a fotózásban. Tanuld meg hónapok alatt, ami nekünk élet munkája volt


Éveket spórolok, csatlakozom


Miről van szó pontosan?

Fotózni: élmény, élményt fotózni: élet.

Természetes késztetésünk, hogy megörökítsük a fontos pillanatokat. És ahogyan az élményeinket tökéletesen akarjuk megélni, megörökíteni is így szeretnénk őket. Ezt adja neked a Vizslafotózás Fotós Klub. Utat a tökéletes emlékörökítés felé.

Andival 6 éve fotózunk kutyákat és boldog gazdikat, és 2 éve törekszünk arra, hogy átadjuk minden tudásunkat, amit a fotózásról gyűjtöttünk.
Lesd el tőlünk azokat a fortélyokat, amiket már 67 fotósnak sikerült elsajátítania. Csatlakozz a Vizslafotózás Fotós Klubhoz, és spórolj éveket a fotózás kitanulásában. 


Tovább olvasok

Keltsük életre a fotóidat

Azt gondolni, hogy fotózni bárki tud, aki le tudja nyomni az exponáló gombot, akkora tévedés, mint azt hinni, hogy akinek jó a beszédkészsége, egyben lehengerlő nyilvános beszédeket is tud tartani. 

A fotó akkor nevezhető fotónak, ha él. Ha a mozdulatlanságban minden mozdulat benne van.

Nem kevesebbet szeretnénk átadni neked, mint azt a tudást, amellyel életre keltheted a fotóidat. A Vizslafotózás Fotós Klub olyan tapasztalatot ad neked, amellyel:

 • a családi fotókon önfeledt nevetés hangját hallod,
 • az ételfotóid illatokkal töltik meg az orrokat, és kifacsarják az ízlelőbimbókat,
 • a házi kedvencedről készült portré boldogsága betölti a szobát, 
 • a gyerekeid sikerei mögötti küzdelem, kudarc és öröm pedig egyaránt életre kel a keretben.

Mert egy jól elkészített kép minden szónál többet mond. A tét tehát nem kisebb, minthogy a kezedbe vedd az emlékeid sorsát, és magad örökítsd őket tökéletesre, ahelyett, hogy másokra lennél utalva ebben.  

Keltsük életre a fotóimat

Miért bízd ránk a tudásod?

6 év aktív tapasztalat a fotózásban

3138 elégedett fotóalany

~550 000 elkészült fotó

Két elkötelezett ember

A kapacitásunk nem végtelen – megéri gyorsan döntened

Beláthatod, hogy egy ilyen komplex és személyre szabott klubtagság nem fenntartható, ha egyszerre több száz tanulni vágyó fotós vár a fejlődésre. Éppen ezért 50 főben maximalizáltuk a létszámot. Sajnos ennél több embert nem tudunk befogadni.

Ezért roppant fontos, hogy mielőbb csatlakozz a Vizslafotózás Fotós Klubhoz. Hiszen, ha megtelik az 50 fős klub, a kapuk bezárulnak, és ki tudja, mikor nyílik újra lehetőséged, hogy csatlakozz?

 

És még valami. Olyan előnyt adok neked, amilyet másutt nem kapsz meg. (Erről másoknak ne szólj!)

Mivel régóta ismerjük egymást, jártál már nálunk, a zárt Facebook-csoportunk tagja vagy, talán még egy workshopon is találkozhattunk, azelőtt kínálom fel neked a csatlakozási lehetőséget, mielőtt mások számára is megnyitnám a kapukat.

Nincs megígérve ugyanis, hogy a nyilvános indulást követően marad még betöltetlen hely. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni: 50 főnél bezárjuk a kapukat. És bármennyire sajnálom, ezután tényleg nem tudok majd kivételezni veled.

Ha tehát őszinte vágyad, hogy jobb fotós légy. Hogy a géped ne az eszközöd legyen, hanem a szemeid kiegészítése. Hogy a fotóid valóban életre keljenek. És közben a fotózás ne tevékenység legyen, hanem a legjobb dolog, ami történhet veled, csatlakozz még most. Ha ugyanis lemaradsz, nagyon bánni fogod.


Kérem a helyem a Klubban

Mit kapsz a Vizslafotózás Fotós Klubtól?

Nem iskola, közösség

Fontos hangsúlyozni, hogy ez nem egy fotós iskola. Nincsenek aggasztó elvárások, kínos és izzasztó vizsgaszituációk, sem kötelező házi projektek, amik miatt vagy a fejlődésed, vagy a munkád, esetleg a magánéleted szenved csorbát.

 

Mi a közös fejlődésben hiszünk. Abban, hogy egy szakmai mentor mellett a közösség sokkal gyorsabb fejlődésre képes, mint a katonás tempóban lépdelő diákok, akik sokszor szólni sem mernek, hogy lemaradtak valahol, így az eredmény: csalódás.

 

 

Bevezetünk a fotózás anatómiájába

A Vizslafotózás Fotós Klubban alapvetés, hogy segítünk a másiknak a fejlődésben. Egy olyan modellben hiszünk, ahol a közösség ereje képezi a gerincet és a csontvázat, a stabil, piaci környezetben kipróbált és helytállt szakmai tudás pedig az izmokat, az inakat, a vérellátásért felelős érrendszert, és az egész test védelméért felelős bőrréteget.

Érthetően elmagyarázzuk

Mindig próbáltad megérteni, de soha nem értetted a fényképezőgépeddel kapcsolatos alapvető fogalmakat, mint például záridő, rekeszérték, ISO, érzékenység, képzaj?
Szemléletesen és érthetően elmagyarázzuk. 

Ha csak most kezded a fotózást, akkor külön alapozóra is van lehetőség.

Fény

Természetesen a fény típusait és tulajdonságait is megismered majd. Megtanulod, hogyan mérd a fényt, mi az a színhőmérséklet, mire gondolunk, amikor azt mondjuk, fehéregyensúly, és észre sem veszed majd, hogy milyen könnyen megtanultad használni a színeket, amelyekhez korábban csak igazodtál.

 

Gépkezelés, utómunka

Megtanulod, hogyan állítsd be a géped, majd a képszerkesztés alapjairól is beszélünk. Pontos képet kapsz arról, hogyan használhatod a vonalakat, és a térkihasználásnak is megtanulod minden trükkjét.

Kisállatfotózás

Beavatunk az állatfotózás minden rejtelmébe, ahogyan azt is elsajátíthatod, hogyan fotózz modelleket, hogyan készíts portrét és egyáltalán, hogyan alakítsd ki a saját stúdiód, illetve hogyan dolgozz benne.

 

Nem egyszerű tudást adunk neked, hanem a fotózás közösségélményét

Amikor én évekkel ezelőtt letettem az informatika lantját, és fényképezőgépet ragadtam, nem volt senki, akitől tanulhattam volna. (Vagy épp horribilis összegekért kínáltak fotós tanfolyamokat.)

 

Viszont te is tudod, hogy egy hobbifotós számára ez nem járható út. Így hát hosszú évek során, magam kellett kitanuljam a fotós szakmát. Hogy sikerült-e, nem az én tisztem megítélni, hanem azoké az embereké, akik a mai napig szívesen járnak a műtermünkbe, hogy megörökítsük nekik azt a boldogságot, amit négylábú társaikkal együtt élnek meg, nap mint nap.

 

És ahogy az évek során kitanultam a fotózás fortélyait, egyre inkább erősödött bennem a késztetés, hogy egy olyan közösséget alkossak, ahol minden hobbifotós – függetlenül attól, milyen gépet használ, milyen közegből jön, mit fotóz szívesen –, megtalálja a maga számítását.

Ráadásul nemcsak tapasztalatot cserélhetsz másokkal, hanem eszközöket is. A Klub tagjaként ugyanis lehetőséged nyílik kipróbálni más gépeket, objektíveket és egyéb technikai felszereléseket is.

 

 

Egy olyan közegben, ahol az emberek együtt tanulnak és önzetlenül segítik egymás fejlődését, éveket faraghatsz le az ebbe fektetett idődből.

A célunk, hogy ne csak megtanuld a fotózást, hanem meg is szeresd azt.

(És akkor a közös fotózás lehetőségéről és élményeiről még nem is beszéltem.) 

 


Ehhez a fotós közösséghez akarok tartozni

Mi van, ha nem azt kapom, amit vártam?

Visszaadjuk a pénzed.

Annyira hiszünk ebben a Klubban, hogy tudjuk, nem fogsz csalódni. Éppen ezért merjük szemrebbenés nélkül bevállalni, hogy 30 napon belül visszafizetjük az előfizetésed összegét, ha esetleg nem azt kaptad, amit vártál a tanfolyamtól.

Ezt azonban nehezen tudjuk elképzelni, hiszen a klubtagság előnyeit, 5 workshop, 20 előadás, 7 egyéni konzultáció, valamint 8 aktív fotózással töltött év tapasztalataiból és az érdeklődők által támasztott igényekből, az általuk feltett kérdésekből gyúrtuk össze.

És ha ez még önmagában nem lenne elég, a Klub tudásanyagát és programjait folyamatosan fejlesztjük, a közösség igényei szerint.

Most tehát gyakorlatilag kockázat nélkül léphetsz az útra, amelynek a végén jobb fotós leszel, mint azt valaha elképzelted volna. Ha tehát fejlődni szeretnél, nincs más dolgod, mint kattintani, és élvezni a Vizslafotózás Fotós Klub nyújtotta prémium tudásanyagot.

 

Fejlődni szeretnék a fotózásban

Nekik már segítettünk, hogy jobb fotóssá váljanak

Ahogy már korábban is említettem, az elmúlt években nemcsak gazdikat és kedvenceket fotóztunk, hanem workshopokat, előadásokat és egyéni konzultációkat is tartottunk. Ezek során pedig közel 70 hobbifotósnak segítettünk abban, hogy közelebb kerüljön álmai tudásszintjéhez. Mindenki maximálisan elégedett az eredménnyel.

 

Elérjük, hogy fél év múlva is motivált légy

Mi magunk is számtalan tudásanyagot gyűjtöttünk össze, nem egy szakmai előfizetést futtattunk, hogy elérjük azt a szintet a fotózásban – és a szolgáltatásfejlesztésben –, amelyet célként tűztünk ki.

 Az elején mindenki lelkes. Pontosan tudjuk azonban azt is, hogy ez a lelkesedés idővel alábbhagy. A saját bőrünkön tapasztaltuk, hiszen éppen azt az utat jártuk be, amelyen te is lépdelsz.  Éppen ezért úgy alakítottuk ki a klubtagságot, hogy az egy bejárható útvonalat rajzoljon, ne egy rád zúdított információtengert, amellyel nem tudsz mit kezdeni. Gyakorlati felhasználásra koncentrálunk, visszajelzünk a fejlődésedre, és egyéni tempóban haladhatsz. 

Hogyan csatlakozhatok?

Az alábbi csomagok közül választva eldöntheted, milyen ütemben szeretnél fejlődni, majd kártyás fizetéssel vagy átutalással eljuttatod a klubtagság díját – amelyet elégedetlenség esetén visszautalunk.

“ALAP” tagság

 • havi egy előadás mindenféle fotózás témában, amiről lesz facebook élő videó is
 • otthoni feladatok, gyakorlatok
 • A Facebook csoportban bármikor kérdezhetsz, kérhetsz segítséget, személyes válaszolunk

3 330 / hó

eredeti ár 9 900 Ft/hó


Ezt a csomagot kérem

“FOTÓS” tagság

 • Az “ALAP” tagság +
 • Közös fotózások több időpontban, melyből kettőre jöhetsz.
 • fotózásokhoz kapcsolódó online képértékelés

9 900 / hó

Eredeti ár 19 900 Ft/hó


Ezt a csomagot kérem

“MENTORING” tagság

 • A “FOTÓS” tagságság +
 • minden hónapban egy órás skype konzultáció
 • kiemelt figyelem

19 900 / hó

Eredeti ár 39 900 Ft/hó


Ezt a csomagot kérem