5000 Ft kedvezmény az összes fotózásunkra!

Itt a remek alkalom, hogy elgyertek egy fotózásra!

  • Vidám fotózások, nem csak vizsláknak
    Hozd el akár az egész családot!
  • Gyönyörű gazdis képek
    Közös képek is készülnek a kutyáddal
  • 100% garancia
    Nem kell semmilyen kockázatot vállanod, ha nem sikerülnek a képek, ingyen volt a fotózás

Itt a remek alkalom, hogy elgyertek egy fotózásra, hiszen 5000 Ft kedvezménnyel veheted igénybe a fotózásokat!

A Vizsla Túra szerencsés gazdiainak a mi ajándékunk egy 5000 Ft-os kedvezmény kupon, amelyik bármelyik standard fotózás csomagunkra felhasználhatod a túrától számított 1 hónapon belül.

A fotózások csütörtök, péntek és vasárnap vannak.

Barbi, Roland és Ribizli

Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az élményt és a szebbnél szebb képeket! Bármikor szívesen visszamennénk hozzátok!

Add meg adataidat és küldjük a kedvezményes kupont!

Nincs más dolgod, mint megadni az nevedet, email címedet és kutyád nevét és megadott email címre elküldjük a kedvezményes kuponkódot.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi irányelveket.
Az 5000 Ft-os kupon más kedvezménnyel nem összevonható, akciós csomagokra, ajándéktárgyak, ajándékutalványok vásárlására nem érvényes! A kupon nem átruházható, csak a Vizsla Túrán részt vevő és nyertes  kutyus és gazdija használhatja fel az adott Vizsla Túrától számított 1 hónapig, csütörtök. vagy pénteki fotózás esetén.

"Mindig boldogsággal tölt el, ha ránézünk a fotókra"

"Fantasztikus élmény volt a fotózás, nagyon vidám hangulatban telt! Andi és Peti a legkedvesebb pár, akikkel valaha találkoztunk, végtelen türelemmel voltak irántunk :) Profi munkát végeztek, és nagyon örültem, hogy Archit is ilyen jól tudták kezelni, igencsak érződött a vizslás tapasztalatuk ;) Nagyon-nagyon köszönjük nekik az élményt és a képeket, mindig boldogsággal tölt el, ha ránézünk a fotókra!"

- E.Lilla és Archibald

"Igazán barátságos légkör, ami igazi profizmussal társult"

“Jól éreztük magunkat minden segítségeket megkaptunk, hogy jó képek készüljenek. Porthossal és velem is profin bántatok :-) Igazán barátságos légkör, ami igazi profizmussal társult. Igazán jó volt, hogy milyen ötletességgel és segítőkészséggel váltottatok műtermi fotózásról kültérire, csak azért, hogy a kedvünkbe járjatok. Nem nézegettétek az órát, ránk áldoztatok annyi időt, amennyit szükségesnek tartottatok ahhoz, hogy szuper képeket tudjatok készíteni.”

- F.Cili és Porthos

"Igazán barátságos légkör, ami igazi profizmussal társult"

“Hihetetlen türelemmel, profizmussal, kreatív ötletekkel telt a fotózásunk ma :) Nagyon örülünk éss nagyon várjuk a képeket! Köszönünk mindent!”

- B.Ilona

"Legközelebb is csak hozzátok mennék"

"Nagyon jó hangulatú volt a fotózás, mindketten remekül éreztük magunkat. Kifejezetten tetszett, hogy figyeltetek arra, hogy a kutyának legyen ideje körbejárni a terepet, feloldódni kicsit. Rólam nem is beszélve :) Már ott örültem, hogy titeket választottalak, hát még mikor megláttam a képeket! Egyik jobb, mint a másik, igazán gyönyörű rajtuk a kiskutyám :) Legközelebb is csak hozzátok mennék. Profi munka, nagyon köszönöm!"

- Sz.Kata és Liza

Kik vagyunk mi?

Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni :)
Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterembe :)

​Saját, 100nm-es, kutyás műtermünk van Zuglóban, ahova várjuk a gazdikat.

Reméljük hamarosan találkozunk személyesen is.

Göblyös Péter
peter@vizslafotozas.hu
+36 30 436 14 20

100% Pénzvisszafizetési garancia

 Nem kell semmilyen kockázatot vállalnod, ha fél a kutyád, vagy túl izgatott és amiatt nem tudunk képet készíteni róla, akkor nem kell fizetni a fotózásért. 500+ kutyát fotóztunk már a saját műtermünkben, apró, pár hetes kölyöktől, vak és süket idős kutyákon keresztül, frissen mentett gazdikeresőkön és hiperaktív, nevetlen kutyákat is.  Ha nem sikerülnének a képek, akkor visszafizetjük a fotózás árát.
A több, mint 500 kutyából csupán 4 esetben volt, hogy a kutya félelmei miatt nem sikerültek a képek. Emögött mindig valamilyen trauma áll, aminek feloldásahoz nem elegendő a fotózás ideje, illetve egyszeri alkalom.
Folyamatosan képezzük magunkat, hogy minél felkészültebbek legyünk és rutinosabban tudjuk kezelni az eseteket.Ha jelzed előre az esetleges nehézségeket, akkor még jobban fel tudunk készülni (akár kutyatrénert is biztosítunk), hogy még több és jobb képek készülhessenek. Több kutya esetén csak akkor él a garancia, ha a fotózásra hozott kutyák egy lakásban élnek. Fotózás végéig jelezheted, hogy élni szeretnél a garanciával.

"Mi csak elégedett ügyfeleket szeretnénk, ezért vállalunk teljes garanciát a fotókra."

GYIK

A leggyakoribb kérdésekre itt találhatja meg a választ.
Ha további kérdései lennének keressen minket emailben, vagy telefonon.

Melyik napokra lehet jelentkezni fotózra?

Hol található a műtermetek?

Melyik csomagokra érvényes a kedvezmény?

Fizetés hogyan történik?

Ideje jelentkezni!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi irányelveket.
Az 5000 Ft-os kupon más kedvezménnyel nem összevonható, akciós csomagokra, ajándéktárgyak, ajándékutalványok vásárlására nem érvényes! A kupon nem átruházható, csak a Vizsla Túrán részt vevő és nyertes  kutyus és gazdija használhatja fel az adott Vizsla Túrától számított 1 hónapig, csütörtök. vagy pénteki fotózás esetén.