Viliék karácsonyi fotózásra jöttek hozzánk.

Nálunk ilyen minimál volt a karácsony, de pont ezt szeretjük benne.
Ezt írták a gazdik a fotózás után:

“Régóta szerettem volna egy közös fotózást a kis vizslás családunkról, de féltem tőle, hogy hogyan fog működni nálunk.

Vili vizslánk egy talált kutya, aki a vizslához képest is iszonyat hiperaktív és pörgős. Nem tud trükköket. Az “ül és marad” is sokszor nagy kihívás számunkra, mert annyira szeret a közelünkben, lábunknál lenni.

Párom nem szereti, ha fotózzák, soha nem is volt még fotózáson. Tartott is tőle, mert nem tudja hogyan kell viselkedni, pózolni a kamera előtt.

Szóval volt bennem egy kis aggodalom, de mindenképp szerettem volna magunkról karácsonyra egy sorozatot, amin tényleg mi vagyunk, így belevágtunk.

Andi és Péter már a fotózás előtt nyugtatták Vilit (és ezzel minket is), hogy jobban tudjon figyelni, és ne pörögje túl a dolgokat.

Miután elkezdődött a fotózás, pár perc múlva azt vettük észre, hogy Vili ül, fekszik, ott marad, nagyon figyel, és már magától ismétli a kis feladatait. Persze mi gazdik teljesen ledöbbentünk, hogy a mi kutyánk ilyeneket is megcsinál, és hogy hogyan tudta ezt elérni Péter ilyen rövid idő alatt.

Olyan jó hangulatban telt a fotózás, hogy könnyen el tudtuk engedni magunkat, és igazi élmény volt mindannyiunk számára. Ez vissza is köszön az elkészült képeken, amiket szuper volt visszanézni a fotózás közben.

Örülünk, hogy Ti fotóztatok minket, a legközelebbi alkalom előtt már biztos nem lesz bennünk semmi félelem. Köszönjük!”