VAN KARÁCSONY JINGLE BELLS NÉLKÜL?

Néhány éve még ömlött ránk a narancsos-fahéjas tömény karácsonyi illat és szólt unásig a Jingle Bells. Az utóbbi években már másról szólnak nálunk a karácsonyi fotózások!

Nincs sablonos karácsonyi dekor, nincs girland, nincs giccses műfenyő. Minimális karácsonyi kiegészítőink vannak – azoknak akik szeretnék, de a hozzánk ellátogató családoknak a Karácsony leginkább csak apropója a fotózásnak.

Őszinte leszek, hidegrázásunk van azoktól a végtelenségig beállított tipikus karácsonyi képektől, ahol fát díszítenek, vagy csak bámulják a karácsonyfadíszt… ugye tudod, hogy melyekre gondolok? 🙂

Számunkra ez erőltetett, és már-már kínos.
Akik hozzánk ellátogatnak az adventi időszakban, nem szeretnének egész évben karácsonyi képeket nézegetni. Nem a külcsín miatt jönnek, hanem az érzés miatt.
Ígérjük, mi a szívekbe varázsolunk Karácsonyt – hiszen fotózásaink felhőtlenek, tele vannak vidámsággal, és nálunk tényleg olyan érzésed lesz, mintha a legkedvesebb családtagjaiddal töltenél el néhány órát.

Ha te mégis ízig-vérig karácsonyi képeket szeretnél ajándékba, avagy a saját otthonod falára, természetesen erre is van megoldásunk! Ilyen esetben egyedileg egyeztetjük az elképzeléseket, mehetünk egy igényes külsős műterembe, vagy akár az otthonod is tökéletes helyszín lehet. Azt mindenképpen megígérhetjük, hogy elkerüljük a hidegrázós pillanatokat.