Valódi tapasztalatok, valódi önbizalom

Hogyan épül ki az önbizalom a mentoráltak körében? A válasz egyszerű: valódi tapasztalatokon keresztül.

A gyakorlati tapasztalat elengedhetetlen a fotográfiai készségek és az önbizalom fejlesztésében. A tanulóink valódi helyzetekben, igazi emberekkel dolgoznak, nem mesterségesen megteremtett körülmények között. Ezáltal nem csak technikai tudásra tesznek szert, hanem megtanulják, hogyan kezeljenek váratlan helyzeteket, hogyan kommunikáljanak a modellekkel és hogyan oldják meg a felmerülő problémákat.

Példának okáért vegyük Kriszta esetét, aki mentoráltunkként ma három különböző családot fotózott, nagyon különböző gyerekekkel. Kriszta, aki a program kezdetén még bizonytalan volt, mára teljes mértékben magabiztosan és nyugodtan vezeti a fotózásokat. Ez a magabiztosság nem csupán a technikai ismeretek bővüléséből fakad, hanem abból a valódi megértésből is, hogy hogyan kell emberi kapcsolatokat ápolni és vezetni egy fotózást.

Nem elég tudni, hogy mit kell tenni; meg is kell érteni, hogyan alkalmazzuk a tudást valós helyzetekben. A programunk célja, hogy a résztvevők nem csak mint fotósok, hanem mint emberek is növekedjenek, fejlődjenek.

Ha te is szeretnél részt venni egy ilyen átfogó és gyakorlatias képzésben, ahol valódi tapasztalatokat szerezhetsz, és ahol a valódi önbizalom kiépítése a cél, jelentkezz mentorprogramunkba. Fedezd fel a fotózás művészetét, és építsd fel önbizalmadat valós körülmények között!
– Péter

(A gyerekek is nagyon örültek ma Fügének és Szikrának. ❤ )