Vállalkozóként is önmagad maradni

Sokan úgy gondolják, hogy a siker kulcsa a fotózás világában az, ha “ügyfélszerző gépezet” építesz, ha megtanulsz “sales”-elni. Akár úgy is, ha azt érzed, hogy ehhez fel kell adni egy kicsit önmagadat, és meg kell hasonulni. De vajon tényleg ez az egyetlen út? Szerintem nem.
Hiszem, hogy a valódi sikerhez nem szükséges feladnunk önmagunkat vagy értékeinket.

Mindig van választásod, mindig vannak lehetőségeid. A legfontosabb, hogy tisztában legyél azzal, kik vagyunk és mit akarsz elérni. Az önismeret kulcsfontosságú ebben a folyamatban, hiszen csak így tudod megítélni, hogy hosszú távon mi lesz az, ami valóban működni fog számodra, és nem fogsz felesleges zsákutcákba menni.

Én pontosan ebben szeretnék segíteni a fotós vállalkozóknak, és más kreatív területen dolgozóknak: hogy megtalálják a saját, önazonos útjukat. Egy olyan utat, amely összhangban van a személyiségükkel, értékeikkel és abban is, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükben, nem csak mint egy újabb munkahely.
Megmutatom, hogy mindig van lehetőség a változásra, mindig van mód arra, hogy hű maradj önmagadhoz.

Támogatlak és inspirállak ezen az úton, segítek felfedezni azokat az utakat, amelyek valóban hozzád illenek, és amelyek lehetővé teszik, hogy sikeres és önazonos vállalkozást építs fel.

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged ezen az úton, ha keresed a saját utadat a fotózás világában anélkül, hogy feladnád önmagad, akkor itt vagyok neked. Együtt megtalálhatjuk azt az utat, amely nem csak sikeres, de személyes elégedettséget is hoz számodra.
– Péter