Valentin napi fotózás: Ti és a kutyátok, egyszerűen és őszintén

Nincs rózsaszín, nincs piros, csak a szeretet

Elfelejtheted a hagyományos Valentin-napi kliséket, mint a rózsaszín szívecskék, a piros lufik. Nálunk nincs szükség semmilyen díszítésre, csak ti vagytok, ti és a kutyátok, aki olyan fontos része az életeteknek. Képzelj el egy egyszerű, de nagyszerű fotót rólatok, fekete háttér előtt – tiszta, letisztult és örök emléket teremtve.

Egy örök emlék, ami csak rólatok szól

Ez a fotózás egy tökéletes alkalom arra, hogy megmutassátok a szereteteteket egymás és kedvencetek iránt. Egy kép, ami többet mond minden szónál, egy pillanat, ami örökre megmarad. Nem csak egy fotóról van szó, hanem egy érzés megörökítéséről, ami minden kiegészítő nélkül is magáért beszél.

Egyedül is jelentkezhetsz

Nem csak pároknak! Ha egyedül szeretnéd megünnepelni a Valentin-napot, és egy különleges képet szeretnél magadról és a négylábú barátodról, akkor is szeretettel várunk. Ez a nap minden szeretetet megérdemlő kapcsolatról szól, legyen az ember és kutyája közötti.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hogy egy valóban egyedi és személyes emléket hozzatok létre Valentin-napon.

Várunk benneteket szeretettel!

  • 15 percenként váltják egymást a gazdik.
  • A csomagban 1 kép van, plusz képet 10.000 Ft/kép áron kérhetsz. A képet te választhatod ki. Nyers képek átadása nincsen benne.
  • A csomag alapárában egy kutya részvétele van benne. Plusz kutya 5000 Ft/kutya.
  • Maximum két fő részvételéve.
  • A csomag alapára 10.000,- Ft, amit jelentkezés követő 24 órán belül kell átutalni.

Foglalj időpontot

Loading...