VAJON MIÉRT VAN, HOGY A LEGTÖBB FOTÓS VÁLLALKOZÁS IGEN RÖVID ÉLETŰ?

A Mentorprogramunk nem véletlen egy ingyenes és kötelezettségek nélküli beszélgetéssel indul. Sok hobbifotós szeretne hivatalos fotós lenni, sokan csak a csillogást és könnyed munkát látják ebben.

Az én feladatom és mentorálásom már itt elkezdődik.
Ki kell szűrnöm azokat akik valóban többek, mint egy hobbi fotós, akiknek vagy a hozzáállásuk, vagy a meglátásuk kiemelkedő ehhez a pályához.

…és azt sem szabad hagynom, hogy valaki csalódjon és kiábránduljon a fotózásból, míg hobbifotósként nagy sikerei vannak, lehet profiként ezt nem tapasztalná meg.

Aki engem választ, mint mentort, mindig elmondom, hogy ne más fotóshoz akarjon hasonlítani, ne olyan képeket akarjon készíteni, mint más.

A saját látásmódját fejlesztjük, finomítjuk az érzéküket, segítek rátalálni önmagukra, ezáltal már meg is születik a saját stílusuk, az ami miatt mások is majd olyan fotókat szeretnének készíteni, mint amit ő.

Attól, hogy még valaki kiváló fotókat készít nem biztos, hogy otthon van a vállalkozás szervezésben és irányításban is. Ebben is segítem őket, sőt a mentorprogramunk fontos része az, hogy hogyan alakítsák ki azt a rendszert, amely gazdaságos és jövedelmező vállalkozást hoz nekik.

A legfontosabb amit mindig elmondok – ha hosszútávra tervezel, ha igazán sikeres és profi fotós akarsz lenni, felejtsd el a másolást, felejtsd el, hogy más valaki klónja leszel.

Egyszerűen nem éri meg, hiszen mások vagyunk és neked nem fog működni az ami nekem igen.

Te másban sokkal jobb lehetsz mint én, más lehetőségeid vannak és más motivál.

Ráadásul ha rátalálsz önmagadra nem csak a képekben, hanem a szolgáltatásaidban is egyedi tudsz lenni!

Olyat alkotni, amely maradandó, amellyel itt hagyod a lábnyomod… 👣🥰