Ünnepi kutya-gazdi fotózás

unnepi_kutya-gazdi_fotozas

Szeretettel várunk a augusztu 20-i, ünnepi, ingyenes kutya-gazdi fotózásunk a műtermünke.

Kérjük időpont foglalás előtt olvasd el a tájékoztatónkat.

A fotózás időpontja: 2017.08.20. 10:00 – 12:00, 13:00 – 15:00
A fotózás helyszíne: Vizslafotózás műterme

A fotózásra jelentkezni kizárólag előzetes, internetes időpontfoglalással lehet!

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendzvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Hírlevélről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Regisztrációnként 1 webes képet (800 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk!
Az egy ajándék képet Te választhatod kiaz összes kép közül, melyet a rendezvény után, legkésőbb szerdán küldünk el nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz. Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, 5 percenként a foglalt időpont alapján, külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni. A fotózást a fotósok bármikor megtagadhatják és félbeszakíthatják.
48 család (falka) fotózását tudjuk ezen a napon biztosítani. Technikai problémák előfordulhatnak, nem tudunk garanciát vállalni, hogy mindenkinél tökéletesen működik a foglalási rendszer, egy időpontot csak pár percig tart a rendszer.

Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod (kérlek nézd meg a promóció és spam mappát is). Ha nem kaptál emailt, akkor nem sikerült a foglalás.

A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készüljön rólad a rendzvény helyszínén, amit publikálhatunk az oldalainkon.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Ha mindent átolvastál, akkor itt tudsz időpontot foglalni, regisztráció után visszaigazolást kell kapnod  a megadott email címedre.

Sajnos már nincsen szabad időpontunk 🙁

Iratkozz fel a Messenger-es értesítőnkre, ha felszabadul időpont, akkor küldünk üzenetet: m.me/Vizslafotozas


 

Ilyen képek készülnek majd:


Kik vagyunk mi?

Vizslafotozas_csalad
Andi és Péter – Vizslafotózás
info@vizslafotozas.hu
+36304361420