Ünnepi kutya-gazdi fotózás

 

Unnepi_kutya-gazdi_fotozas

Mindig is vágytál egy csodás közös képre a kutyáddal? Augusztus 20-án ÜNNEPI kutya-gazdi fotózást tartunk a XIV. kerületben, a Bolgárkertész utcában 11 és 16 óra között!
A fotózások rövidek lesznek, de annál több képet készítünk. A sok-sok kép közül Te választhatod ki az egy képet, amit webes felbontásban (1000 pixel hosszabbik oldalú), jobb alsó sarokban vízjelese küldünk át majd emailben.

Regisztrációs díj: Előregisztrálóknak 500,- Ft, helyszínen 1000,- Ft
Családonként egyszer kell csak regisztrálni! Nem is érdemes többször, hiszen regisztrációnként külön hívjuk be az embereket majd, így akik külön regisztrálnak nem tudnak közös képet készíteni. Arra egy regisztráción belül is van lehetőség, hogy a családtagok külön fotózkodjanak a kutyusukkal. Ha több kutyával jössz, akkor is elég az egy regisztráció.

Ha csütörtök estig előre elutalod a regisztrációs díjat, akkor előre egyeztetett időpontra jöhetsz, így elkerülheted várakozást! Részletek a visszaigazoló emailben!
UPDATE:  Már nincsen foglalható időpontunk! Természetesen időpont nélkül is lehet majd jönni, csak maximum várni kell.

A várakozás perceiben a vidám Bol-dog kutyanyakörvei között is válogathatsz!

Előre elnézést kérünk, hogy mindenkit letegezünk, de a tájékoztatóink és visszaigazoló emailjeink is előre megírtak.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával előregisztrálsz a vasárnapi fotózásra, de nem jár kötelezettséggel!

 

Ilyen képeket készítünk: