Tacsifotózás

Tacsifotozas

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy professzionális kutyafotózás, hogyan viselkedne a tacsid a kamera előtt?
Itt a remek alkalom!
Professzionális kutyás műtermünkbe invitálunk Titeket, hogy megtapasztalhassátok, hogy milyen egy vidám kutyafotózás a Vizslafotózásnál!

Regisztráljatok az ingyenes próbafotózásra!
Egy digitális képet webes felbontásban ajándékba adunk.
A foglalható időpontokról emailben értesítünk.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod az ingyenes fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával előregisztálsz az ingyenes fotózásra, illetve emailt küldünk neked. Kérlek ellenőrizd majd a SPAM/levélszemét mappát is.

Nézd meg a galériánkat!

 

Még több képet szeretnél? Több száz képünket láthatod itt!

Nálunk jártak:
KovacsPatricia_Karoly_Janka_kutyafotozas_Vizslafotozas Keresztes_Ildiko_Liza_kutyafotozas Toth_Vera_Mila_Lola_Carlos_kutyafotozas Tolvai_Reni_Luxy_kutyafotozas_2


“Mindig boldogsággal tölt el, ha ránézünk a fotókra”

“Fantasztikus élmény volt a fotózás, nagyon vidám hangulatban telt! Andi és Peti a legkedvesebb pár, akikkel valaha találkoztunk, végtelen türelemmel voltak irántunk 🙂 Profi munkát végeztek, és nagyon örültem, hogy Archit is ilyen jól tudták kezelni, igencsak érződött a vizslás tapasztalatuk 😉 Nagyon-nagyon köszönjük nekik az élményt és a képeket, mindig boldogsággal tölt el, ha ránézünk a fotókra!”

– E.Lilla és Archibald

“Andi és Péter remek páros, sugárzik belőlük az állatok szeretete”

“Többször jártunk már itt, mindig baráti hangulatú, vidám fotózásban volt részünk. Andi és Péter remek páros, sugárzik belőlük az állatok szeretete és a profizmus. Egyetlen nehézség van csak: kiválasztani a fotózás után a kedvenc képeinket”

– Söregi Szilvia

“Legközelebb is csak hozzátok mennék”

“Nagyon jó hangulatú volt a fotózás, mindketten remekül éreztük magunkat. Kifejezetten tetszett, hogy figyeltetek arra, hogy a kutyának legyen ideje körbejárni a terepet, feloldódni kicsit. Rólam nem is beszélve 🙂 Már ott örültem, hogy titeket választottalak, hát még mikor megláttam a képeket! Egyik jobb, mint a másik, igazán gyönyörű rajtuk a kiskutyám 🙂 Legközelebb is csak hozzátok mennék. Profi munka, nagyon köszönöm!”

– Sz.Kata és Liza

“Remek képek készültek hála a türelmeteknek és a profizmusotoknak”

“Nem a mi Csegénk volt a legközreműködőbb alany, mégis remek képek készültek hála a türelmeteknek és a profizmusotoknak, na meg a komplett vacsorának motiváció gyanánt.”

– Rabb Daniella

Hogyan érezték magukat a többiek? Olvasd el a facebook visszajelzéseket.


 

Kik vagyunk mi?

Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni 🙂
Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterembe 🙂

​Saját, 100nm-es, kutyás műtermünk van Zuglóban, ahova várjuk a gazdikat.

Többet szeretnél megtudni rólunk? Klikk!

Reméljük hamarosan találkozunk személyesen is.

Göblyös Péter
peter@vizslafotozas.hu
+36 30 436 14 20