Tacsi-Gazdi fotózás

Tacsi-gazdi-fotozas

Mindig is vágytál egy csodás közös képre a tacsiddal, kutyáddal?

Tacsi-gazdi fotózás tartunk szeptember 17-én a IV. SugárZOO Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozó rendezvényén! 

A fotózás ingyenes, de csak előzetes, internetes regisztrációval vehető igénybe!

Kérjük regisztráció előtt olvasd el a tájékoztatónkat.

A fotózás időpontja: 2017.09.17. 10:00 – 13:00, 14:00 – 17:00
A fotózás helyszíne: Budapest XIV., Pillangó park

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendzvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Az értesítőről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Regisztrációnként 1 webes képet (800 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk!
Az egy ajándék képet Te választhatod kiaz összes kép közül, melyet a rendezvény után, legkésőbb csütörtökön küldünk el nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Családonként egyszer kell csak regisztrálni! Nem is érdemes többször, hiszen regisztrációnként külön hívjuk be az embereket majd, így akik külön regisztrálnak nem tudnak közös képet készíteni. Arra egy regisztráción belül is van lehetőség, hogy a családtagok külön fotózkodjanak a kutyusukkal. Ha több tacsival/kutyával jössz, akkor is elég az egy regisztráció. Bármilyen fajtájú kutyával lehet regisztrálni.

A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni! Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, érkezési sorrend alapján. Külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
A fotózást a fotósok bármikor megtagadhatják és félbeszakíthatják.

Ha a fotózás idejére esőzés várható, vagy nem megfelelőek a körülmények, akkor a fotózás elmarad!

Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod (kérlek nézd meg a promóció és spam mappát is). Ha nem kaptál emailt, akkor nem sikerült a regisztráció.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Regisztrációhoz töltsd ki az űrlapot és küldd el nekünk:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával regisztrálsz a fotózásra, de nem jár kötelezettséggel, a megadott emailre küldjük az információkat.

 

Ilyen képeket készítünk:

Kik vagyunk mi?
Vizslafotozas_csalad4
Andi és Peti – Vizslafotózás

info@vizslafotozas.hu
+36304361420