Sportkutyások Nyílt Napja

Egy különleges kutya, különleges fotózást érdemel!

Sportkutyások nyílt napja

Ez a nap a sportkutyásokról szól, kifejezetten számukra állítjuk össze a műtermet, mozgás közben is szeretnénk őket megörökíteni, megfagyasztva egy-egy pillanatot.

A fotózás időpontja: 2019. március 2. szombat
A fotózás helyszíne: Vizslafotózás műterme – Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 39-49.

Kérjük időpont foglalás előtt olvasd el a tájékoztatónkat

A fotózásra jelentkezni kizárólag előzetes, internetes időpontfoglalással lehet! Lentebb találod az időpontokat.

Természetesen 100% garanciát vállalunk, ha bármi gond lenne visszafizetjük a regisztrációs díjat is.

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendezvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Hírlevélről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Az elkészült képeket semmilyen formában nem értékesítjük, nem töltjük fel stock oldalakra!

Adatvédelem:

  • A név és email cím megadására a fotózáshoz szükséges kommunikáció miatt szükséges
  • A megadott adatokat kizárólag a a fotózás lebonyolításához és kommunikációjához használjuk azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.
  • A megadott email címre, nem küldünk hírlevelet, semmiféle kéretlen tartalmat!
  • A fotózás változásairól haladéktalanul értesítünk a megadott elérhetőségeiden
  • Az közös gazdis képekből kizárólag az ajándék képet töltjük fel az oldalunkra.
  • Az elkészült képeket semmilyen formában nem értékesítjük, nem töltjük fel stock oldalakra!
  • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon tároljuk.

Regisztrációnként 1 webes képet (1000 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk. 
Az egy ajándék képet Te választhatod ki az összes kép közül, melyet a rendezvény után pár napon belül nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz. Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, 5-15 percenként a foglalt időpont alapján, külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
Családonként egyszer kell, illetve lehet regisztrálni!
 A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni.

Technikai problémák előfordulhatnak, nem tudunk garanciát vállalni, hogy mindenkinél tökéletesen működik a foglalási rendszer. Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod.
A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készüljön rólad a rendzvény helyszínén, amit publikálhatunk az oldalainkon.

A nyílt napi fotózás akkor is tökéletes választás, ha nagy, különálló fotózásra nem szeretnél jönni, csak ki szeretnéd próbálni a fotózást.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Ha minden részlet érthető, akkor itt tudsz időpontot foglalni, regisztráció után visszaigazolást kell kapnod  a megadott email címedre és telefonszámodra.
Ha nem kapsz, akkor nem sikerült jelentkezned!A Vizslafotózás falka
Andi, Peti, Füge, Oszi

Kik vagyunk mi?

Több mint egy évtizede alkotunk egy párt és idén hatodik éve, hogy az álomból valóság lett, és megszületett a Vizslafotózás. A névválasztás két vizslánknak, Fügének és Oszkárnak köszönhető, mi velük együtt vagyunk teljes család.

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalataink, és hozzáállásunk segítségével a hazai piac legnagyobb kutya-gazdi fotós csapatává fejlődtünk.

A fotózásra nem munkaként tekintünk, nekünk valóban ez az életünk, a szenvedélyünk.
Ahogy az állatok szeretete, és az állatvédelem is természetes része hétköznapjainknak.

Annak idején mertünk nagyot álmodni, és félelmeinket félretéve haladni a kijelölt úton. Tettük azért, hogy a valóság pontosan olyan szép legyen, ahogy az bennünk élt éveken át.

Voltak nehézségek, de a küzdelem csak megerősített minket, és mára egyedülálló módon a legnagyobb kutyás közösségé alakulva adhatunk maradandót az emberek számára.

Nagyon közvetlenek és rendkívül empatikusak vagyunk, nem fogod egy pillanatra sem kellemetlenül érezni magadat, erre garanciát vállalunk!


Mit mondanak, akik már voltak nálunk?

Kedves Andipeti és Petiandi! <3 Csak gratulálni tudok Nektek végeláthatatlanul a sok lelkesedésetekért, profizmusotokért és az égető fokon izzó energiátokért! Tudtam, hogy biztos nagyon érdekes és élvezetes lesz, de mégis meglepett, hogy mennyire másként volt izgalmas és változatos! A szervezéssel és előkészítéssel kapcsolatos minden részletre kiterjedő informálásotok is csodálatraméltó: a térkép, az emlékeztető e-mail, sms, mérhetetlen figyelmességre vall!

Jól éreztük magunkat, tetszett a türelmes, profi hozzáállás. Látszott rajtatok, hogy nagyon szeretitek a kutyákat!

Fantasztikusan éreztük magunkat a fotózás alatt! Daisy figyelmét Peti teljesen le tudta kötni (ami nagyon nagy szó), áradt belőletek a pozitivitás, és a kutyák iránti szeretet. Figyeltetek a kellékekre, a szőrtelenítésre az előző kutyusok után és arra, hogy tényleg minél több változatos kép beleférjen a 15 percbe.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a képeket! Egon be volt tojva de még így is sikerült sokat kihozni belőle Petinek köszönhetően, mindig nagyon kedvesek, lelkesek vagytok, nagyon jók az energiák, szerintem megyünk még 🙂 Köszi a sok jó képet, nehéz választani 🙂