RTL kutya-gazdi fotózás – plusz képek rendelése

Örülünk, hogy tetszenek a képeink!

Itt tudod megrendelni a neked tetsző képeket teljes felbontásban is magán felhasználásra.
Kérünk, hogy add meg a képek 4 számjegyű azonosítóját.

Fizethetsz kényelmesen online bankkártyával és átutalással is.

Probléma esetén hívj minket +36304361420

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A gomb megnyomása után átirányítunk a Gazdi Akadémia oldalára, ahol tudsz bankkártyával is fizetni, vagy választhatod az átutalást is.

A https://gazdiakademia.hu oldalra fogunk átirányítani a megrendelés gomb megnyomása után, ahol bankkártyával is tudsz fizetni.
Így néz ki a fizetési oldal.
2017-11-28 20_58_37-Megrendelem - 5 képes csomag - Gazdi Akadémia - Vizslafotózás

Csomagok:
5 képes csomag: 8500 Ft
10 képes csomag: 12500 Ft
20 képes csomag 19900 Ft
30 képes csomag 26900 Ft

Ha csak pár képet szeretnél 2000 Ft/kép

A kedvezményes csomagok csak regisztrációnként vehető igénybe, több regisztráló rendelése nem összevonható! Az ár rendelésenként érvényes.

Hogyan történik a rendelés?
A fenti űrlap elküldése után a fizetési oldalra irányítunk, ahol választhatsz online bankkártyás, vagy átutalással történő fizetés közül. Kártyával rögtön kifizetheted a csomag árát, utalásnál elküldjük az utalási információkat.
Az utalás beérkezése/fizetés után 7-10 munkanapon belül küldjük a retusált képekhez a letöltési linket, ahol a teljes felbontású képeket is megtalálod.

Mit kapsz ezért a pénzért?
A képek megrendelésével a felhasználási jogát is átadjuk magán célra (!) és átküldjük a képeket teljes felbontásban is. A képeket professzionális fényképezőgéppel, több százezres professzionális objektíveket használunk. A képeket nem nyersen adjuk át, mindegyik megvásárolt képet utómunkázunk és retusálunk, a képeket saját bérelt tárhelyeinkre töltjük fel. A képek archiválásáról is gondoskodunk, megőrizzük a képeket.
A képek magán célra használhatóak csak fel, jövedelemszerzés, jövedelemfokozás célját közvetve se szolgálhatja, semmilyen céges online és nyomtatott oldalon nem jelenhetnek meg a képek! Magán céltól eltérő felhasználás esetén előzetes, írásos engedély szükséges!

Utómunka, retusálás
A képeket egyenként retusáljuk, ami azt jelenti eltüntetjük a képre nem illő nagyobb dolgokat (pl. háttér, belógó kéz), lágyítjuk a bőrt, bőrtónust javítása, megvágjuk a képet,
Fontos, hogy aprólékos bőr és szőrretusálás nincsen benne az árban, nem tudunk minden szőrszálat eltüntetni, továbbá címlapretusálás sincsen benne, így többek között nem tudunk karcsúsítani, tokát eltávolítani, lefogyasztani, slankítani utólagosan. Ha mégis ilyen igényed lenne, azt külön kérheted, külön megállapodás tárgyát képezi.

Ha további kérdéseid lennének, keressél minket:
info@vizslafotozas.hu
+36304361420