Próbafotózás

Próbafotózás: Ismerj meg minket

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet egy profi fotózás? Most ingyenesen kipróbálhatod nálunk! Tapasztald meg, hogyan készülnek az alkotások a stúdiónkban.

Mit kínálunk?

  • Ingyenes fotózás: Gyere el hozzánk, és élvezd a profi fotózás élményét kötelezettségek nélkül. A fotózás teljesen ingyenes, a képeket a helyszínen átnézheted.
  • Képek megvásárlása: Ha valamelyik kép különösen megtetszik, lehetőséged van digitális formátumban megvásárolni 10.000 Ft/kép áron magán felhasználásra.

Mi tesz minket különlegessé?

  • Egyedi páros dinamika: Péter, a technikai zseni és Andi, az emberi kapcsolatok mestere együtt dolgozunk azon, hogy a fotózás minden pillanata tökéletes legyen.
  • Kényelmes hangulat férfiaknak is: Tudjuk, hogy sok férfi számára nem mindig kényelmes a fotózás. Péterrel garantált a laza, jó hangulatú fotózás, míg Andi gondoskodik arról, hogy valódi, emberi kapcsolat jöjjön létre.
  • Andi – a Fotózás Lelke: Andi jelenléte emberi melegséggel tölti meg a fotózás minden pillanatát, segítve, hogy még a legfotogéntelenebbek is magabiztosan és természetesen viselkedjenek a kamera előtt.

Ideális választás azok számára, akik:

  • Nem tartják magukat fotogénnek,
  • Valódi érzéseket és élményeket keresnek a fotózás során,
  • Többet akarnak, mint a szokványos képek.

Fedezd fel a fotózás művészetét velünk, és élj át egy olyan élményt, ami megváltoztatja, ahogyan a képekhez viszonyulsz! Jelentkezz most a próbafotózásra, és ismerj meg minket személyesen!

Várunk szeretettel, hogy együtt alkothassunk!

Fotózás időpontja: 2024. május 20. 14:00-tól

Helyszín: Vizslafotózás Stúdió (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 39-49.)

Jelentkezés:

Loading...

Rólunk

Azt valljuk, hogy kiemelten fontos a végeredmény és az egész folyamat szempontjából, hogy ki fotóz.

A fotóstól függ, hogy milyen energia van a fotózáson, mennyire lehettek önmagatok, hogyan érzitek magatok, hiszen ő határozza meg és rendezi a fotózást.
Ha nem passzoltok össze, akkor maximum csak pár szép képet kapsz, de nem biztos, hogy ti lesztek rajta a fotókon.

Ezért tartjuk szükségesnek, hogy megismerd a fotósodat és ne csak pár jól sikerült kép alapján dönts.

Nálunk a fotózás nem csak a gép kattintásairól szól, hanem sokkal inkább egy közös alkotásról, egy felejthetetlen élményről, érzékeny lelkű kutyáknak és introvertált gazdáiknak. Hiszünk abban, hogy a végeredmény és az egész folyamat szempontjából kiemelten fontos, hogy ki áll a kamera mögött.

Egy letisztult stílusú, élményorientált fotózással várunk, ahol nincs helye a kényszernek, nincsenek megjátszott Instagram-képek, és nincsenek elvárások sem a gazditól, sem a kutyától.

Nem szükséges semmilyen előképzettség, csak az a vágy, hogy valódi pillanatokat örökítsünk meg.

Miért éppen “Vizslafotózás”?
Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink. mi velük együtt vagyunk teljes család.

10 éve fotózunk profi szinten mindenféle kutyás családot, akár kutya nélkül is.

A fotózásra nem munkaként tekintünk, ez az életünk, csak ezt csináljuk, ez a szenvedélyünk. Önként hagytuk ott a karrierünket, hogy a fotózással foglalkozhassunk.

Annak idején mertünk nagyot álmodni, és félelmeinket félretéve haladni a kijelölt úton, otthagytuk a biztos állásunkat.

Péter,
a Vizslafotózás fotósa.

Péter, képzett fotográfus, mérnök, adatelemző, adattárház fejlesztő, Business Intelligence specialist, tanár, kutyagazdi, mentor.

Gyerekkora óta meghatározó a fotózás.
Mérnök infromatikus és tanári diploma megszerzését követően több, mint 10 évig IT-s multi világban dolgozott, majd mégis visszatért a gyerekkori szenvedélyéhez, a fotózáshoz.
10 éve fotóz kutyákat és gazdikat. 3 éve mentorál fotósokat.

Mindent fotózott már, sok-sok esküvőt, családot, portét, számtalan hírességet, de 10 éve a kutya- és gazdifotózásban találta meg igazán önmagát.

Közel tízezer kutya állt már modellt neki, hihetetlen rutinnal rendelkezik.

7 önálló kiállítása volt (MÜPA, Arany10, Marczibányi, Király utca, Érd). Sok magazinban, hírportálon jelentek meg képei, készült vele interjú (WMN, index.hu, RTL Klub, SzeretlekMagyarország, Blikk, ATV).

A szakma iránti szenvedélyét sokaknak adta már át, tanít, mentorál. Magyarországon elsőként tartott kutyafotózás workshopot.

 A fotózást az emberi oldalról közelíti meg, az emberi hozzáállásban hisz, számára a fotónak igaznak és őszintének kell lennie.

Letisztult stílust képviseli, nem szereti a manírt. 

Fontos számára a gazdikeresők fotózása. Sok száz kutyának segített képeivel családot találni.

A Vizslafotózás fotósa.


Andi, 
a Vizslafotózás lelke.

Volt könyvelő, pénzügyes.

Különös érzéke van a kapcsolatteremtéshez, pillanatok alatt megtalálja a hangot bárkivel, legyen az négy vagy kétlábú.

Türelmes és elfogadó személyiségével olyan hangulatot teremt, hogy az első találkozás után már úgy érezzük ezer éve ismernénk egymást.

Szerethető családi vállalkozásunk, a Vizslafotózás, ez a főállásunk, ez az életünk.