Prémium fotózás

“Ez akkora élmény volt mindenkinek (vagyis a gyerekek nem nyilatkoztak😅) hogy SOHA ÉLETÜNKBEN NEM FELEJTJÜK EL 😍 annyira köszönjük.

Legjobb ajándék!

Millió puszi és hála ❤❤ Azóta kb 15x néztük meg a képeket, annnnnyira mi vagyunk 😊 tényleg elmondani nem tudjuk mennyire.

Remélem egyszer én is adhatok ilyen örömet a képeimmel, a fotózáson teremtett légkörrel.”

Kutyacentrikus családi fotózás, azt jelenti, hogy a kutya van a középpontban és nagyon fontos számunkra, hogy kutyával való kapcsolatot mutassuk meg és olyan képeket és pillanatokat örökítsünk meg, ami őszinte és természetes.

 • Nyugodt, jó hangulatú fotózás. Nem jönnek előtted, vagy utána, ami miatt sietni kellene.
 • Csak Ti lesztek az egész műteremben. Úgy időzítjük a fotózást, hogy más emberekkel, vagy kutyákkal nem találkoztok.
 • Mindketten (Andi és Péter) résztveszünk a fotózáson, de a kutyáink ilyenkor otthon maradnak.
 • A legfontosabb számunkra, hogy folyamatosan jól érezzétek magatok, ez vonatkozik a kutyákra és a gazdikra is.
 • A célunk, hogy olyan miliőt varázsoljuk, amiben el is felejted, hogy fotózáson vagy még akkor is ha utálod, ha fotóznak. Ez a Vizslafotózás Flow élmény.
 • Olyannak akarunk megmutatni Titeket, amilyen valójában vagytok és nem előre kitalált pózokba erőltetünk bele. Figyelünk és alkalmazkodunk hozzátok.
 • Spontán és felszabadult képekre számíthatsz annak ellenére, hogy rendezett a fotózás. Nálunk nem kell felvenned a műmosolyt! Valódi reakciókra és mosolyra számíthatsz a képeken.
 • Olyanoknak ajánljuk, akik soha nem voltak fotózáson, vagy nem szeretnek fotózásra járni. Ha nem csak a képek, hanem a fotózás hangulata is fontos számodra. Ha nem mindegy ki fotóz, kivel töltöd az idődet.
 • A kutyák irányítják a fotózást, azaz csak azt csináljuk, amihez nekik kedvük van.
 • Nagyon sokféle beállítást kipróbálunk, folyamatosan mondjuk, hogy változatos képek készüljenek.
 • Mindig mondjuk, hogy mit csinálj, nem fogod magad kellemetlenül érezni és percig se fogsz unatkozni, azért vagyunk, hogy jól érezd magad.
 • A fotózáson nagyon sok képet fogunk készíteni, sokféle beállításban, sok ötletünk lesz.
 • Otthon, nyugodt körülmények között ki tudod választani a 30 képet, amik tetszenek.
 • KépSzéf szolgáltatás. A képeidet biztonságos helyen tároljuk, hogy bármikor kérhesd az újbói átküldését.

A fotózáson nagyon sok képet fogunk készíteni, sokféle beállításban, sok ötletünk lesz. Az elkészült összes képet megkapod nagy felbontásban, digitálisan egy napon belül.

30 db képet a fotózáskor választunk, amit ki is nyomtatunk és betenni egy fotóalbumba

Otthon, nyugodt körülmények között ki tudod választani a 30 általad legjobbnak ítélt képet, amit egyesével retusálunk is.

Gyors feldolgozás idő. Egy napon belül megkapod az összes képet.

A fotózás kültéren is lehetséges Budapest-Vác-Gödöllő-Dunkeszi régióban felár nélkül.

Érdekel a fotózás? Kérj információt:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Meglepnéd párodat, családtagodat egy örök emlékkel?

A fotózások online ajándékutalvány formájában is elérhető, melyet kényelmesen bankkártyával is kifizethetsz.


Írd meg e-mailben kinek szeretnéd adni az ajándékutalványt és milyen alkalomra.
info@vizslafotozas.hu


Kik vagyunk mi?
Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni 🙂
Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterembe 🙂
​Saját, összesen 170nm-es, kutyás műtermünk van XIII. kerületben, ahova várjuk a gazdikat.
Ha kérdésed lenne, hívj minket: +36304361420

Több száz képünket tudod itt megnézni. Klikk! 

 


Ezt mondták rólunk

Toth_Vera_Mila_Lola_Carlos_kutyafotozasKeresztes_Ildiko_Liza_kutyafotozasTolvai_Reni_Luxy_kutyafotozas_2Kulcsar_Edina_Csoki_kutyafotozas

“Nagyon vártuk a fotózást, fantasztikus élmény volt. Egy 14 hónapos babával és egy nehezen kezelhető vizslával több dologtól is féltem. De mindenki nagyon jól vette az akadályt pedig mi több mint 200 km távolságból érkeztünk és maga az utazás is fárasztó volt. Féltem, hogy feszélyezni fog, hogy beállítanak, hogy fotóznak, de nagyon oldott légkör volt. Örültem, hogy nem egy erőltetett művi beállítgatós valami volt, egyáltalán nem éreztük magunkat feszélyezve, egyszerűen annyira jó hangulatú és sodró volt, hogy észre se vettük mennyire repül az idő. Bármikor újra nekifutnánk. Nagy álmom volt eljutni a Vizslafotózáshoz és semmiben nem csalódtam. Szuper élmény, aminek hihetetlen jó képek állítanak emléket” – Vecse és a gazdik

„Nem a mi Csegénk volt a legközreműködőbb alany, mégis remek képek készültek hála a türelmeteknek és a profizmusotoknak, na meg a komplett vacsorának motiváció gyanánt.” (Rabb Daniella)

„Nagyon jó hangulatú fotózásunk volt, pedig nem egyszerű feladat elé állítottuk Petiéket: idős, szinte teljesen vak és süket kutyusokkal dolgoztak, de ezt is nagyon ügyesen, türelmesen oldották meg, az elkészült képek pedig szuperek lettek.” (Darabos Éva)

„Többször jártunk már itt, mindig baráti hangulatú, vidám fotózásban volt részünk. Andi és Péter remek páros, sugárzik belőlük az állatok szeretete és a profizmus. Egyetlen nehézség van csak: kiválasztani a fotózás után a kedvenc képeinket.” (Sőregi Szilvia)

Ha kérdésed van, hívj minket! +36304361420
Andi és Péter

 

Érdekel a fotózás?

A * jelölt mezők kitöltése kötelező