Oszkár szülinapi játék

Oszkár szülinapi játékát 2015.08.02. 23:59-kor lezártuk.

Műtermünk:

Akik már jártak nálunk fotózáson ezeket írták:

R.Anikó: “Fantasztikus ügyes fotós, jó hangulat.Szuper képek!”

L.Villő: “Itt mindenki imadja a kutyákat, a kutyákrol igy szuper képek készülnek ♥ csak ajanlani tudom”

S.Anita: “Annyira jô kèpeket csináltatok Lukrèciárôl,hogy bár itt fekszik mellettem,de megnèzem a kèpeket is mindennap!”

G.Anna: “Legszuperebb fotós, fantasztikus képek, jó hangulat :)”

K.Edit: “Húúúúúú…. egy zseni illetve zsenik vagytok 🙂 🙂 🙂 Annyira jók lettek a képek. Ezerszer is köszönjük :-)”

V.Erzsébet: “Nagyon szuper képek készültek a cicáinkról, pedig nem haverkodós egyik sem. Alig várom már, hogy bekeretezve a nappali díszei legyenek! Köszönjük! :)”

B.Ilona: “Hihetetlen turelemmel, profizmussal, kreativ otletekkel telt a fotozasunk ma 🙂 Nagyon orulunk es nagyon varjuk a kepeket! Koszonunk mindent!”

M.Virág: “Nagyon jól éreztük magunkat. Kutyusra és gazdira egyaránt figyeltek. Köszönjük!”

H.Éva: “Szenzációs képek készültek Bendegúzról és persze rólunk is, köszönjük!!!”

M.Csilla: “Zselyke ajándéka, egy műtermi fotózás! Profi fotóssal, jó hangulatban! 🙂 Köszönjük <Vizslafotózás

K.Angi: “Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat Kaviccsal szerdán 🙂 Nagyon elfáradtunk és nagyon várjuk a képeket 🙂

P.Irén: “Szeretném megköszönni a Vizslafotózásnak azt a csodálatos karácsonyi fotókönyvet amivel könnyeket csaltak a szemembe.(És a családoméba is!) Boldog békés ünnepket kívánok! <3”

P.Erika: “Szépséges kisbabánkról a Vizslafotózás csinált remek képeket.  Gyerekőcöket és kutyákat … persze nem csak vizslát :)”

M.Ágnes: “Nagyon jól éreztük magunkat! A képek nagyon jók, nehéz a választás.”

K.Ági: “Nagyon jól éreztük magunkat, bár ki is fáradtunk. De hagytátok szárnyalni a családot. A fotók eszméletlenül jól sikerültek, mindenki boldogan látja magát viszont. És ez nagyon nagy szó.”

K.Viki: “Szuper jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

F.Cili: “Jól éreztük magunkat minden segítségeket megkaptunk, hogy jó képek készüljenek. Porthossal és velem is profin bántatok 🙂 Igazán barátságos légkör, ami igazi profizmussal társult. Igazán jó volt, hogy milyen ötletességgel és segítőkészséggel váltottatok műtermi fotózásról kültérire, csak azért, hogy a kedvünkbe járjatok. Nem nézegettétek az órát, ránk áldoztatok annyi időt, amennyit szükségesnek tartottatok ahhoz, hogy szuper képeket tudjatok készíteni.”

M.Nóri: “Jól éreztük magunkat, minden szuperül ment. Nara nem mindig akarta azt, amit mi, de így is remek képek készültek! Csodáltuk a sok türelmet, ahogy egy hiperaktív beagle-hoz álltatok. Tetszett a műterem is, nagyon jó tágas és tényleg kutyabarát! :-)”

É.Eszter: “Nagyon szépen köszönjük a képeket!Szuperül éreztük magunkat, Lujzi úgy elfáradt, itthon már csak aludt (na jó, mi is…):))”

F.Ildikó: “Nagyon köszönjük a keddi fotózást, nagyon jól éreztük magunkat közben és utána is; azóta is emlegetjük minden pillanatát. Steffl a kocsiban úgy aludt, mint a bunda, de Levivel se volt gond ilyen téren. 🙂 -már hazafelé sem.”

Nézzél szét a galériánkban: www.vizslafotozas.hu/galeria