Örökbefogadott Állatok Napja

Szeretettel várunk a VI. Örökbefogadott Állatok Napja rendezvényre, ahol délelőtt ingyenes kutya-gazdi fotózással várunk Titeket, délután meg időpontra tudtok jönni külön regisztrációs díj megfizetése esetén.

A 10:00-12:00 óra között ingyenes fotózást tartunk. Délután a fotózás regisztrációs díj megfizetésével vehető igénybe.

Kérjük regisztráció előtt olvasd el a tájékoztatónkat.

A fotózás időpontja: 2018.09.23. 10:00 – 12:00
A fotózás helyszíne: Népliget – Örökbefogadott Állatok rendezvénye, Vizslafotózás sátránál

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendzvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Az értesítőről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Regisztrációnként 1 webes képet (800 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) adunk ajándékba!
Az egy ajándék képet Te választhatod ki az összes kép közül, melyet a rendezvény után, legkésőbb csütörtökön küldünk el nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz.

A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni. Aki visszaél az ingyenes fotózás lehetőségével annak a regisztrációját és képeit töröljük, fotózását félbeszakítjuk.

Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, érkezési sorrend alapján. Külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
A fotózást a fotósok bármikor megtagadhatják és félbeszakíthatják.

Kb. 25 család (falka) fotózását tudjuk ezen a napon biztosítani ingyenesen.

A rendezvényen 12:00-ig kell beállnod a sorba, hogy résztvehess az ingyenes fotózáson. Mindenkinek sorba kell állnia, érkezési sorrendben lehet bejutni. Az online regisztráció mindenkinek kötelező!

Ha nem szeretnél sorba állni, akkor délután 13:30-16:00 között külön regisztrációs díj megfizetésével van lehetőség időpontra is jönni. A regisztrációs díj 990 Ft.
www.vizslafotozas.hu/kutya-gazdi-fotozas-idopontra
 

Ha a fotózás idejére esőzés, vagy erős szél várható, vagy nem megfelelőek a körülmények (pl. szervezési körülményekért nem tudunk felelősséget vállalni), akkor a fotózás elmarad! Esőnap nincsen.

Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod (kérlek nézd meg a promóció és spam mappát is). Ha nem kaptál emailt, akkor nem sikerült a regisztráció.

A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készüljön rólad a rendzvény helyszínén, amit publikálhatunk az oldalainkon.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Regisztrációhoz töltsd ki az űrlapot és küldd el nekünk:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával regisztrálsz a fotózásra, de nem jár kötelezettséggel, a megadott emailre küldjük az információkat.


Nem szeretnél sorbaállni

Ilyen képek készülnek majd:


Kik vagyunk mi?


Andi és Péter – Vizslafotózás
info@vizslafotozas.hu
+36304361420