Örökbefogadott Állatok Napja

Orokbefogadott_allatok_napja_kutya-gazdi_fotozas

Szeretettel várunk az Allee-nál megrendezésre kerülő V. Örökbefogadott Állatok Napja rendezvényre, ahol ingyenes kutya-gazdi fotózással várunk Titeket.

A fotózás ingyenes, de csak előzetes, internetes regisztrációval vehető igénybe!

Kérjük regisztráció előtt olvasd el a tájékoztatónkat.

A fotózás időpontja: 2017.09.03. 10:30 – 14:00
A fotózás helyszíne: Allee bevásárlóközpont előtt, Vizslafotózás sátránál

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendzvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Az értesítőről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Regisztrációnként 1 webes képet (800 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk!
Az egy ajándék képet Te választhatod kiaz összes kép közül, melyet a rendezvény után, legkésőbb csütörtökön küldünk el nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz. A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni.
Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, érkezési sorrend alapján. Külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
A fotózást a fotósok bármikor megtagadhatják és félbeszakíthatják.
Kb. 50 család (falka) fotózását tudjuk ezen a napon biztosítani.

Ha a fotózás idejére esőzés várható, vagy nem megfelelőek a körülmények, akkor a fotózás elmarad! Esőnap nincsen.

Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod (kérlek nézd meg a promóció és spam mappát is). Ha nem kaptál emailt, akkor nem sikerült a regisztráció.

A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készüljön rólad a rendzvény helyszínén, amit publikálhatunk az oldalainkon.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Regisztrációhoz töltsd ki az űrlapot és küldd el nekünk:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával regisztrálsz a fotózásra, de nem jár kötelezettséggel, a megadott emailre küldjük az információkat.

 


 

Ilyen képek készülnek majd:


Kik vagyunk mi?

Vizslafotozas_csalad
Andi és Péter – Vizslafotózás
info@vizslafotozas.hu
+36304361420