Nyílt napi kutya-gazdi fotózás

Vizslafotózá

 

Szeretettel várunk a november 11-i, nyílt napi, ingyenes kutya-gazdi fotózásunk a műtermünke.

Kérjük időpont foglalás előtt olvasd el a tájékoztatónkat:

A fotózás időpontja: 2017.11.11 10:00 – 12:30, 13:30 – 16:00
A fotózás helyszíne: Vizslafotózás műterme

A fotózásra jelentkezni kizárólag előzetes, internetes időpontfoglalással lehet!

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendzvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Hírlevélről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Regisztrációnként 1 webes képet (800 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk!
Az egy ajándék képet Te választhatod kiaz összes kép közül, melyet a rendezvény után, legkésőbb szerdán küldünk el nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz. Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, 5 percenként a foglalt időpont alapján, külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni. A fotózást a fotósok bármikor megtagadhatják és félbeszakíthatják.
60 család (falka) fotózását tudjuk ezen a napon biztosítani. Technikai problémák előfordulhatnak, nem tudunk garanciát vállalni, hogy mindenkinél tökéletesen működik a foglalási rendszer. Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod.
A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készüljön rólad a rendzvény helyszínén, amit publikálhatunk az oldalainkon.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Ha minden világos, akkor itt tudsz időpontot foglalni, regisztráció után visszaigazolást kell kapnod  a megadott email címedre és telefonszámodra.

Már nem lehet időpontot foglalni.

Ilyen képek készülnek majd:


Kik vagyunk mi?

 

Vizslafotozas_csalad
Andi és Péter – Vizslafotózás
info@vizslafotozas.hu
+36304361420